• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۸۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
بین الملل » اقتصادی
اخبار مربوط به اقتصادی جهانی در پس بحران کرونا

فعالیت‌های اقتصادی همچنان تحت تاثیر ویروس کرونا

با افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در اقصی نقاط جهان، کشور‌ها برای کاهش سرعت همه گیری کرونا، کسب و کار و بسیاری از مشاغل را تعطیل اعلام کرده که بر اثر آن اقتصاد آنان با مشکلات عدیده‌ای مواجه شد.

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، با افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در اقصی نقاط جهان، تدابیر بهداشتی تسریع شد و کشور‌ها به همین منظور و برای کاهش سرعت همه گیری کرونا ، کسب و کار و بسیاری از مشاغل را تعطیل اعلام کرده که بر اثر آن اقتصاد و وضع معیشت مردم با مشکلات عدیده‌ای مواجه شد.
بسیاری از کشور‌ها برای برون رفت از بحران اقتصادی ناشی از کرونا سیاست‌های مختلفی اتخاذ کردند که در ذیل به آن اشاره می‌شود.
 
کنفرانس ویدئویی دوباره کشور‌های تولید کننده نفت
یک منبع نزدیک به اوپک اعلام کرد در میانه بحران ناشی از پیامد‌های شیوع ویروس کرونا کشور‌های تولید کننده نفت قرار است عصر روز یکشنبه بار دیگر کنفرانس ویدئویی برگزار کنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از وین، سازمان کشور‌های صادر کننده نفت و شرکای آن به غیر از مکزیک روز پنجشنبه در مورد کاهش تولید نفت در ماه مه و ژوئن توافق کردند. طبق این توافق تولید نفت جهانی روزانه ده میلیون بشکه کاهش می‌یابد.
آمریکا موافقت کرد به مکزیک کمک کند تا به سهمیه کاهش خود برسد و به این ترتیب توافقی جهانی حاصل شود و از سقوط بهای نفت جلوگیری شود.

فعالیت‌های اقتصادی در اسپانیا از سر گرفته می‌شوند
به رغم ۵۱۰ فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا، مقامات دولتی فعالیت برخی از بخش‌های اقتصادی را از دوشنبه بلامانع اعلام کردند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد:​ اسپانیا یکی دیگر از کشور‌های اروپایی است که به شدت درگیر ویروس کرونا است. شمار قربانیان در ۲۴ ساعت ۵۱۰ نفر اعلام شد. این پایین‌ترین آمار تلفات مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ از ۲۳ ماه مارس است. شاید این کاهش نتیجه اعمال ۴ هفته مقررات قرنطینه باشد.
گزارشگر این شبکه گفت: نظامیان اسپانیایی با استفاده از پهپاد و کامیون به ضدعفونی کردن شهر‌های اسپانیا از جمله شهر سِویا Seville مبادرت می‌کنند. نظامیان می‌بایست خانه‌های سالمندان را نیز ضدعفونی کنند. چرا که ساکنان این مراکز به شدت به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در اسپانیا از ۲۹ مارس مقررات سختگیرانه قرنطینه اعلام شده است. از این تاریخ تمامی فعالیت‌های غیر ضروری ممنوع اعلام شد. اما بارقه‌هایی از امید در حال شکل گیری هستند. شمار قربانیان و تعداد مبتلایان جدید به ویروس کرونا از سه روز پیش رو به کاهش بوده است.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان دکتر ماریا خوسه سیرا پزشک اسپانیایی را پخش کرد. وی گفت:​ امروز نرخ افزایش مبتلایان جدید ۳ درصد بوده است. همانطور که مشاهده می‌شود از دو هفته پیش شمار مبتلایان جدید روز به روز رو به کاهش بوده است.
گزارشگر گفت: مقررات قرنطینه تا سوم ماه مه لازم الاجرا خواهد بود. اما دولت نرمش در برخی فعالیت‌های اقتصادی را آغاز کرده است. کارکنان برخی از بخش‌های اقتصادی از جمله بخش ساخت و ساز می‌توانند از دوشنبه فعالیت‌های شان را از سر بگیرند. مقامات دولتی با هدف جلوگیری حداکثری از سرایت ویروس، به این کارکنان استفاده از ماسک را توصیه کرده اند. دولت به توزیع ماسک رایگان در بخش حمل و نقل عمومی نیز مبادرت خواهد کرد. کنترل‌های مرزی در مرز زمینی مشترک اسپانیا با فرانسه و پرتغال نیز همچنان برقرار خواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)