• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۸۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
گیلان » اجتماعی

جلسه ویدئو کنفرانسی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا

آخرین راهکارهای کنترل ویروس کرونا امروز در جلسه ویدئو کنفرانس رئیس جمهور با استانداران بررسی شد.

جلسه ویدئو کنفرانسی ستاد ملی مدیریت و مقابله  با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ اصلی ترین موضوعات مطرح شده دراین نشست 2 ساعت لزوم ثبت سریع کسبه درسامانه وزرات بهداشت، رفع ممنوعیت تردد خودروهای بین شهری از امروز ، رعایت موازین بهداشتی مسافر و رانندگان در خودروهای عمومی ، تاکید برتردد غیر ضروری با رعایت جدی تر گرفتن اصل در خانه ماندن با رعایت اصول بهداشتی بود.
رییس جمهور در این نشست 2ساعته با اشاره به آغاز اجرای طرح فاصله گزاری هوشمند و لزوم ثبت سریع مشاغل بی خطر در سامانه وزرات بهداشت و درمان گفت : همه کسبه و فعالان اقتصادی باید برای ادامه فعالیت شان حداکثر تا پایان هفته کنونی در این سامانه ثبت نام کنند.
دکتر حسن روحانی افزود : قراراست در پایان این دوره ، به صاحبان مشاغلی که با ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت و درمان ، اصول بهداشتی را جدی گرفته اند هم امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شود و به آنان تابلویی داده شود تا همه به ویژه مردم بدانند کدام مغازه و کسبه بیشتر برای سلامت مردم در جامعه تلاش می کنند.
وی در خصوص کسب و کارهای پر ریسک هم گفت : برای این مشاغل مطالعه ، فکر و برنامه ریزی می شود و سپس اطلاع رسانی خواهد شد.
رییس جمهور در خصوص استفاده از وسایل نقلیه عمومی هم تاکید کرد : خودروهای عمومی باید از آغاز تا پایان کار ضدعفونی شوند و رانندگان هم با استفاده از ماسک و دست کش و به تعداد صندلی ، مسافران را جابه جا کنند.
دکتر حسن روحانی با احتمال لغو اجتماعات مردمی در ماه مبارک رمضان افزود : در صورت ادامه شرایط کنونی درماه مبارک رمضان اجتماعات مردمی برگزار نمی ‌شود و درجلسات بعدی در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.
وی در ادامه سخنانش به با فرهنگ بودن مردم ایران اشاره کرد و گفت : هرگاه حقایق با زبان ساده به مردم گفته شود مردم، همدلی وهمکاری می کنند و نیازی به سخت گیری و بگیر و ببند نیست.
رییس جمهور با اشاره به آغاز فعالیت برخی مشاغل از دیروز بار دیگر تاکید کرد : مردم همچنان رعایت موازین بهداشتی و تردد در حد ضرور و کسبه و تجار مراقبت و رعایت همه اصول بهداشتی را جدی بگیرند.
دکتر حسن روحانی درادامه با اشاره به خدمات ارزنده و مجاهدانه کادر درمانی افزود : در کنار این قشر زحمتکش همه به ویژه رانندگان در رساندن مایحتاج و مواد غذایی به مردم ، خیران هم درحد توان خود فداکاری کردند.
وی گفت : ایران با توجه به 2 ویروس کرونا و ویروس تحریم در مقابله با ویروس کرونا در مقایسه با برخی کشورها وضعیت نسبتا خوبی دارد و این حاصل تلاش همگان به ویژه وحدت و همدلی مردم با مسولان است.
رییس جمهور در ادامه با اشاره به تردد خودروها بین شهری و استانی گفت : از امروز تردد داخل شهری در هر استان آزاد است و ممنوعیت تردد بین استانی هم از اول اریبهشت ‌ برداشته می‌شود.
استاندار گیلان هم در پایان این نشست ویدئو کنفرانسی گفت : مشاغل برای ادامه فعالیت شان در سامانه وزرات بهداشت و درمان ثبت نام کنند و صاحبان مشاغلی که موازین بهداشتی را رعایت کنند وب ه سامانه وزرات بهداشت متصل شوند با لوگو مشخص تشویق می شوند.
ارسلان زارع افزود : بر اساس مصوبه جلسه ستاد ملی مقابله و کنترل کرونا از امروز تردد خودروها در بین شهرهای استان بدون ممنوعیت خواهد بود و ممنوعیت تردد بین استانی هم از اول اریبهشت برداشته خواهد شد.
ارسلان سالاری بار دیگر تاکید کرد : با توجه به آلوده بودن گیلان به ویروس کرونا ردم هم همچنان ماندن درخانه را جدی بگیرند و از تردد غیر ضروی خودداری کنند

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)