• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
برای مقابله با سودجویان

جدیت پلیس در برخورد با محتکران اقلام بهداشتی

فرمانده نیروی انتظامی: پلیس امنیت اقتصادی در برخورد با محتکران اقلام بهداشتی جدی است.

جدیت پلیس در برخورد با محتکران اقلام بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری در قرارگاه انتظامی امام علی (ع) ضمن تبریک ورود به سال جدید و اعیاد شعبانیه درباره اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند گفت: با آغاز فعالیت برخی اصناف کم خطر، این طرح از ۲۳ فروردین ماه اجرایی شد؛ براساس ارائه برخی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، حدود ۸۰ درصد از مشاغل می‌توانند در تاریخ اعلام شده، به کسب و کار خود ادامه دهند، این در حالی است که برخی از واحد‌های صنفی پرخطر نظیر ورزشگاه ها، استخرها، تالار‌های عروسی، آمفی تئاتر‌ها و ... تا اطلاع بعدی اجازه فعالیت ندارند.
وی با بیان اینکه تلاش همه مسئولان بر این است که با اعمال برخی قوانین سختگیرانه از شیوع ویروس کرونا در جامعه جلوگیری شود، تصریح کرد: همه دستگاه‌های مربوطه در خصوص مقابله با ویروس کرونا دلسوزانه پای کار هستند؛ در حال حاضر اولویت اصلی ما در کشور قطع زنجیره ویروس کروناست.
فرمانده ناجا به موضوع مرخصی زندانیان اشاره کرد و گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور برخی از زندانیان به مرخصی رفتند و ۵ هزار زندانی نیز مشمول عفو شدند که یکی از بهترین اقدامات نظام در شرایط بحرانی و عملی انسان دوستانه بوده است.
سردار اشتری تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور، اگر اراذل و اوباش سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم متدین و فهیم شوند بدون هیچ اغماضی با آن‌ها قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور درباره نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بازپروری گفت: طبق قانون، مراکز مربوطه موظف به نگهداری معتادان به مدت ۳ ماه هستند و در صورت ضرورت ۳ ماه دیگر نیز این مدت تمدید می‌شود؛ درصدد هستیم در ماده ۱۵ و ۱۶ تغییراتی دهیم، بنابراین بنا داریم با هماهنگی‌های صورت گرفته مدت نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ترک اعتیاد را بین یک تا دو سال افزایش دهیم.
فرمانده ناجا به موضوع دولت الکترونیک اشاره و تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور می‌توانیم به اهداف مدنظر در خصوص دولت الکترونیک برسیم ضمن اینکه در نیروی انتظامی بحث هوشمندسازی پلیس در اولویت اصلی ما قرار دارد که بحمدالله تاکنون اقدامات خوبی در این رابطه انجام شده است.
سردار اشتری به اقدامات مطلوب پلیس امنیت اقتصادی در بحث مقابله با سودجویان و محتکران اقلام و تجهیزات بهداشتی و پزشکی اشاره و بیان کرد: این پلیس باید در بحث قاچاق و احتکار اقلام بهداشتی با جدیت ورود پیدا کند و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را در راستای نامگذاری سال ۹۹ با عنوان"جهش تولید" اجرایی و عملی کند.
وی ادامه داد: تاکنون با لطف و عنایت الهی و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای "مدظله العالی" و همکاری تمامی دستگاه ها، مشکلات ناشی از ویروس کرونا مدیریت شده است؛ امیدواریم بتوانیم با اهتمام ویژه و نیز اتخاذ برنامه ریزی‌های دقیق و لازم، این ویروس منحوس را شکست دهیم.
فرمانده ناجا در ادامه به ورود اتباع غیرمجاز به کشور نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید تمهیدات لازم اندیشیده شده و از ورود اتباع غیرمجاز به کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا به طور جد جلوگیری می‌شود.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور عنوان کرد: بحمدالله نتایج تمامی مصوبات در جلسات تاکنون مثبت بوده که نمونه آن همکاری مردم و در خانه ماندن آن‌ها در روز طبیعت بود که در نوع خود بی سابقه است؛ انصافا مردم عزیزمان در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته اند که جای تقدیر و تشکر دارد، این امر نشان دهنده این است که ارائه مصوبات هوشمندانه نتایج مطلوبی به همراه دارد.
وی به فضای مجازی و کارآیی آن در شرایط فعلی کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وابستگی مردم به فضای مجازی بیشتر شده؛ از این رو زمینه و بستری که باعث ناامن کردن کشور شود نیز فراهم شده است که بایستی در این زمینه مراقب معاندان نظام باشیم و از وظایف ذاتی خود غافل نشویم و اجازه ندهیم عده‌ای با انتشار شایعات سبب تشویش اذهان عمومی شوند.
سردار اشتری ضمن قدردانی از اقدامات و برنامه‌های صدا و سیما در این ایام، عنوان کرد: نیاز است برنامه‌های متنوع و متعددی برای افرادی که در منزل هستند، تهیه شود تا هموطنان عزیز شرایط فعلی را با سهولت سپری کنند.
فرمانده ناجا در خاتمه گفت: از زحمات بی شائبه، صادقانه و خالصانه همه عزیزان و بزرگواران خصوصا همکاران مان که طی این مدت، که کشور درگیر ویروس منحوس کرونا بوده است، تقدیر و تشکر می‌کنم و از هموطنان خواستاریم با نیرو‌های خدوم خود در نیروی انتظامی بیش از گذشته همکاری‌های لازم را داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح زمستانه پلیس در راه‌های استان
یلدای هزار خاطره درسیستان وبلوچستان
آغاز اجرای نوبت دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی در استان
حضور ایران در دومین اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت
برگزاری رزمایش توزیع ۱۶۵ بسته معیشتی یلدایی در زنجان
گام بلند دولت برای تحقق حقوق ناشنوایان
برگزاری همایش بسیج، توسعه وامنیت پایداردر سیستان وبلوچستان
بازگشایی ۵۲ راه روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
دستگیری عامل تیراندازی کمتر از یک ساعت در شیراز
گوترش: خشونت در غزه متوقف و آتش‌بس کاملا اجرا شود
صعود سایپا به یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته در فارس
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
شهادت دو مرزبان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه در سیستان وبلوچستان
سلامت کلیه‌ها را با رعایت چند نکته تضمین کنید
تجلیل از 21 سرباز نمونه خراسان جنوبی
انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در بوکان
امکان سپردن تأمین و ضمانت الکترونیکی به صورت بر خط و غیر حضوری
اعلام ویژه‌ برنامه‌های قرآنی و هفتگی حرم مطهر رضوی
اجرای طرح ویژه نظارت بر نرخ عرضه میوه شب یلدا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)