• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۰۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
بین الملل » اروپا
آخرین خبر‌ها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در انگلیس

افزایش مرگ و میر در میان سالمندان انگلیسی

دو سوم از مجموع آسایشگاه‌های سالمندان در انگلیس شیوع ابتلا به ویروس کوید ۱۹ را اعلام کرده اند.

افزایش مرگ و میر در میان سالمندان انگلیسی
آخرین آمار ویروس کرونا در انگلیس 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس، تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا در بین سالمندان در انگلیس از ارقام رسمی اعلام شده بیشتر است.
 
انگلیس/نیاز به ۲۵ هزار تخت بیمارستانی
شیوع گسترده ویروس کرونا در انگلیس و نیاز شدید این کشور به تخت‌های بیمارستانی باعث ایجاد بیمارستان‌های صحرایی زیادی در این کشور شد هرچند پاسخگوی نیاز‌ها نیست.
 
صف طولانی افراد نیازمند به کمک غذایی در فرانسه

شبکه تلویزیونی ب. اف. ام فرانسه (BFMTV) از وضع دشوار خانواده‌های فقیر به ویژه مسلمان در شهر مارسی خبر داد.
در این گزارش وضع زندگی زن مسلمانی به تصویر کشیده می‌شود که در دوران قرنطینه در خانه‌ای به وسعت ۳۲ متر در شمال مارسی زندگی می‌کند. وی می‌گوید: "به جز نشستن، تماشای تلویزیون، نماز خواندن و خوابیدن کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم و زمان برایم به سختی می‌گذرد".
اما در محله‌های شلوغ مارسی گذران زندگی تنها برای این زن مسلمان دشوار نیست. کمی آن طرف‌تر صف طولانی دریافت غذا دیده می‌شود که تا شهرک "کاخ سفید" هم ادامه دارد. اینجا یکی از محله‌های فقیرنشین مارسی است. عده‌ای جوان برای کمک به ساکنان این منطقه آمده اند و با توصیه به آن‌ها برای رعایت فاصله از یکدیگر، میانشان بسته‌های حاوی مواد غذایی توزیع می‌کنند. ۳۰۰ نفر سه بار در طول هفته به این مکان می‌آیند تا کمک غذایی دریافت کنند. این شهرک یکی از ناسالم‌ترین و آلوده‌ترین شهرک‌های فرانسه به شمار می‌رود.
یکی از افراد داوطلب که برای کمک رسانی آمده است، می‌گوید از آنجا که مردم فقیر مجبورند در شرایط کنونی در خانه بمانند، ارسال غذا برای آن‌ها اهمیت فراوانی دارد. تعدادی پزشک داوطلب نیز به این مرکز می‌آیند تا ارتباط این محله فقیر نشین با بخش سلامت قطع نشود و بحران سلامت در این محله فقیرنشین وخیم‌تر از آنچه که هست، نشود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
انگلیس/ شمار جان باختگان از ۱۲ هزار تن فراتر رفت
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: با جان باختن ۷۷۸ تن دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، شمار جان باختگان از ۱۲ هزار تن فراتر رفت.
 
کاهش ۳۵ درصدی رشد اقتصادی انگلیس در پی همه گیری ویروس کرونا
نهاد مستقل ناظر بر مالیات و مصرف در انگلیس هشدار داد: همه گیری بیماری کووید ۱۹ می‌تواند رشد اقتصادی این کشور را تا ماه ژوئن، ۳۵ درصد کاهش دهد.
پنهان ماندن آمار واقعی جان باختگان کرونا در انگلیس
استعلام‌ها و فشار افکار عمومی در هفته‌های اخیر مرکز ملی آمار انگلیس را بر آن داشت، اعلام کند، شمار واقعی جان باختگان کرونا در این کشور دست کم ۱۵ درصد بیشتر از گزارش روزانه دولت درباره شمار جان باختگان کرونا در این کشور است.
مرکز ملی آمار انگلیس امروز اعلام کرد: شمار واقعی قربانیان همه گیری بیماری کووید ۱۹، دستکم ۱۵ درصد بیش‌تر از آمار رسمی دولت انگلیس است.
مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرد: تا ۳ آوریل، ۱۵ فروردین ماه، شمار قربانیان ویروس کرونا شش هزار ۲۳۵ نفر بود در حالی که دولت انگلیس در آن زمان، شمار جان باختگان از ویروس کرونا را چهار هزار و ۹۳ نفر اعلام کرده بود.
به نوشته روزنامه دیلی میرور، در هفته مورد نظر تا ۳ آوریل، یعنی هفته دوم فرودین ماه، شمار مرگ ثبت شده در مرکز ملی آمار انگلیس، ۱۶ هزار و ۳۸۷ نفر در انگلیس و ولز بود که بالاترین شمار فوت شدگان در این کشور از سال ۲۰۰۵ میلادی بوده است.
 
افزایش ۶۰ درصدی مرگ و میر‌ها در انگلیس
کارشناس آمار شبکه بی بی سی گفت: آماری که اخیراً در انگلیس منتشر شده است، نشان می‌دهد میزان مرگ و میر‌های هفتگی در این کشور بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته است.
 
آمار کرونا در انگلیس 
افزایش مرگ و میر در میان سالمندان انگلیسی
 
پیش بینی کاهش ۱۳ درصدی تولید ناخالص داخلی انگلیس
خبرگزاری فرانسه به نقل از منبعی رسمی اعلام کرد پیش بینی می شود تولید ناخالص داخلی انگلیس در سال 2020 به میزان بی سابقه 13 درصد کاهش یابد.
 
شمار واقعی جانباختگان کرونا در انگلیس پنهان می شود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیر یکی از بزرگترین آسایشگاه‌ها در انگلیس گفت تعداد مبتلایان و تلفات ناشی از کرونا از میزان اعلام شده بیشتر است. این درحالیست که مقامات دولتی اعلام کردند در یکی از هر هشت آسایشگاه سالمندان در انگلیس بیماری کوید ۱۹ شیوع پیدا کرده است.
دیوید بهان گفت دو سوم از مجموع آسایشگاه‌ها ابتلا موارد جدید را گزارش کرده اند و افزود ۳۱۱ نفر در این مراکز فوت شده اند که علت مرگ برخی از آن‌ها ابتلا به این بیماری بوده و برخی هم هنوز تایید نشده است.
راس آلتمن، از وزرای سابق دولت انگلیس که از حامیان افراد پیر و سالمند است گفت نباید فراموش کنیم نحوه برخورد با افراد آسیب پذیر و سالمند می‌تواند نشان دهنده جامعه متمدن باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)