• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
اجتماعی » جامعه و شهری
معاون استاندار تهران:

سند توسعه مهارت در استان تهران تدوین می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران از پیگیری تدوین سند توسعه مهارت در این استان خبر داد.

سند توسعه مهارت در استان تهران تدوین می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در جلسه کارگروه اشتغال با اشاره به مهلت دو هفت‌های به بانک‌ها برای تعیین تکلیف تسهیلات اشتغال روستایی، از پیگیری تدوین سند توسعه مهارت در استان تهران خبر داد.
حشمت اله عسگری با اشاره به لزوم اشرافیت بر قوانین و آیین نامه‌های اجرایی در حوزه اقتصادی گفت: ابتدای هر جلسه مروری بر آخرین ابلاغیه‌ها و آییننامه‌های اجرایی صورت میگیرد، چراکه حوزه فعالیت کارگروه متنوع و متعدد است و باید با برنامه و مشارکت همه دستگاهها، اقدامات پیش رود.
وی با بیان اینکه در وهله اول موضوع اساسی کارگروه توسعه فرصت‌های شغلی است افزود: در راستای ایجاد و توسعه فرصت‌های شغلی متناسب با بازار کار سند توسعه مهارت در مجموعه فنی و حرف‌های اهمیت زیادی دارد، از اینرو سازمان فنی و حرف‌های باید با دستگاه‌های صادر کننده مجوز هماهنگ باشد تا نیرو‌های انسانی آموزش دیده فعال شوند.

حفظ اشتغال موجود اولویت مهمی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: مأموریت اصلی در توسعه مهارتها، توسعه مهارت‌های مطلوب مبتنی بر نیاز واقعی تولیدکنندگان است، از اینرو برنامه‌های مهارتی باید منطبق با برنامه‌های تولید باشند چرا که اشتغالی موثر است که از مسیر تولید بگذرد از اینرو سند توسعه مهارت در استان تهران تدوین میشود.
عسگری با اشاره به ماهیت و همراهی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری افزود: برای ایجاد اشتغال، سرمایه گذاری ضروری است، از اینرو نگاه ما باید این باشد که فرصت‌های سرمایهگذاری چه در قالب کارگاه‌های بزرگ و یا مشاغل خرد، دانش بنیان افزایش پیدا کند، به علاوه حفظ اشتغال موجود نیز اولویت مهمی است همچنین باید تدابیر لازم برای صیانت از نیروی کار اندیشیده شود.

کم کاری در جهت اشتغالزایی در استان تهران قابل پذیرش نیست
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به ضرورت ابلاغ برش شهرستانی و دستگاهی برنامه‌های اشتغال محور تصریح کرد: همه باید پاسخگوی برنامه‌های اشتغال باشیم و کم کاری در این زمینه از هیچ دستگاهی قابل پذیرش نیست چراکه موضوع اشتغال بسیار مهم و گسترده است و بسته به تقسیم کار صورت گرفته، فرصت‌های شغلی گسترده در حوزه فرهنگ، اقتصاد بهداشت، بخش ساختمانی داریم که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد ضمن اینکه باید برنامه متمایز و مشخصی برای فارغ التحصیلان داشته باشیم.
عسگری افزود: در زمینه تسهیلات اشتغال روستایی اعتبار ابلاغی استان تهران ۳۴۳ میلیارد تومان بوده که ۳۱۸ میلیارد آن تخصیص پیدا کرده است، که بانک توسعه تعاون ۸۸ درصد پرداخت داشته، بانک کشاورزی بیش از تعهد پرداخت کرده، پست بانک ۴۵ درصد تعهدات را به انجام رسانده و صندوق کارآفرینی امید نیز ۶۳ درصد عملکرد داشته است که مهلت دو هفت‌های برای بانک‌ها تعیین شد تا بتوانند وضعیت مابقی پرداختی‌ها و طرح‌ها را مشخص و طرح‌هایی که قابلیت پرداخت ندارند را عودت داده تا طرح‌های جدید پیگیری شود.

پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی تکلیف قانونی است
عسگری در مورد تسهیلات نهاد‌های حمایتی خاطرنشان کرد: ۱۲۴ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات حمایتی استان تهران بوده که حدود ۲۱ میلیارد تومان آن که بخش عمده مربوط به کمیته امداد میباشد، پرداخت شده است و به سبب شرایط خاص استان تهران و عدم جذب تسهیلات نهاد‌های حمایتی قرار شد که این اعتبارات به سایر دستگاه‌ها اختصاص پیدا کند.
وی همچنین به تکلیف قانونی برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: وضعیت شهرستان‌ها و دستگاه‌های استان تهران در زمینه تعهدات ایجاد اشتغال احصا و به دستگاه‌ها و فرمانداری‌هایی که عملکردشان کامل نشده است مهلت یک ماهه میدهیم تا نسبت به ارتقا عملکرد اقدام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در مورد تاثیر کرونا بر اشتغال و وضعیت اقتصادی گفت: به منظور جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از کرونا برای کوتاه مدت بیمه بیکاری دنبال میشود و در میان مدت نیز اقدامات معطوف حفظ اشتغال است، همچنین آسیبشناسی از تاثیرپذیری متفاوت مشاغل از شرایط کرونا صورت میگیرد تا اقدامات متناسب؛ پیگیری شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)