• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۳۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۲
خراسان رضوی » سیاسی
آیت الله علم الهدی:

 خانواده ها هزینه های ختم عزیزانشان را به آسیب دیدگان بیماری کرونا اختصاص دهند

امام جمعه مشهد گفت:خانواده‌های داغدیده به‌عنوان خیرات به عناصر و افرادی که در جریان کرونا آسیب‌دیده‌اند کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،آیت الله علم الهدی در خطبه های نماز جمعه که به صورت مجازی در شبکه  خانواده ها هزینه های ختم عزیزانشان را به آسیب دیدگان بیماری کرونا اختصاص دهنداجتماعی سروش منتشر شده آورده است:به دستور رهبر معظم انقلاب قرارگاه مواسات و همدلی در استان‌ها با مسئولیت نماینده ولی‌فقیه در استان‌ها ایجاد شده و در استان ما نیز همه نهادها، خیرین، گروه‌ها و تشکل‌های اجتماعی و سیاسی که در عرصه خدمت و خیر نسبت به افراد آسیب‌دیده و اقشار آسیب‌پذیر هستند باهم همدل شده اند.

وی با تسلیت به خانواده هایی که عزیزان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند اظهار داشت: افراد مختلفی در جریان کرونا از نظر شغل و درآمد و موقعیت اقتصادی آسیب دیدند که در این قرارگاه برای آنان برنامه‌ریزی‌ و سامانه آن طراحی‌شده و در حال شناسایی هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد افزود:در جریان پیش آمد جهانی کرونا میدان مانور و رزمایشی در عرصه رقابت تمدنی و فرهنگی در دنیا ایجاد شد که در این میدان رقابت، تمدن نوین اسلامی بر تمدن غرب پیروز شد و دقیقاً نمایش داده شد تمدن مترقی که به درد زندگی امروز بشر در تمام ابعاد کره زمین می‌خورد تمدن نوین اسلامی است.

آیت الله علم الهدی ادامه داد:در همه ابعاد این حادثه سوئی که برای ملت‌های جهان به وجود آمده آنچه در جامعه دینی و اسلامی ما بر اساس تمدن دینی و اسلامی به وجود آمده همیاری،همدلی و همکاری است و با آنچه در کشورهای پیشرفته فناور دنیا ایجادشده،قابل مقایسه نیست.چنانکه در آنجا به جان هم بیفتند برای دستمال‌کاغذی و ماسک و قفسه فروشگاه‌ها را تخلیه کنند و حتی عده‌ای برای حفظ جان خود اسلحه بخرند

وی افزود: در ماجرای کرونا یک جا به‌ این صورت در آمد که به قول یک سیاستمدار آمریکایی، غرب، توحش خود را نشان داد و در جای دیگر مردم الهه همدلی و صمیمیت در مقابل بلایی که به جان آنان افتاده شدند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد:همین موضوع دفن اموات را در نظر بگیرید،در یک جا به‌جای تسلی و دلداری که وجود ندارد، عزیزش را بگیرند، نه زنده‌اش را ببینند، نه مرده‌اش و نه اثر و نشانی از عزیز خودشان سراغ داشته باشندو در گورهای دسته جمعی دفنشان کنند.

وی اضافه کرد: این کار را کنار جریانی بگذارید که متوفی را به‌طور محترمانه برای غسل، تجهیز و دفن بردند و این کار را افراد عالم و فاضل انجام می‌دهند، عده‌ای نیروهای جهادی از علما و فضلای حوزه بیایند و صاحب متوفی هم یقین دارد که عزیز از دست رفته‌اش را یک فرد فاضل و عالم و مساله‌دان، غسل، تجهیز و کفن کرده و در جای معین در نقطه خاص با حفظ همه اصول بهداشتی، به خاک سپردند که خیلی ارزشمند است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: روزنامه  نیویورک‌تایمز می‌گوید اختلافات داخلی، عدم برنامه‌ریزی و توجه ترامپ به منافع شخصی خودش باعث شده به ویروس کرونا در آمریکا پاسخ مناسب داده نشود  حال این‌هایی که غرب‌زده‌اند در این مملکت و یک روزی دل به دروازه غرب داشتند باید پاسخگو باشند.

وی با تشکر از اعضای ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی و دست اندرکاران مقابله با این ویروس در بیمارستان‌ها افزود: در تمام حرکت‌هایی که انجام گرفت در رعایت اصول شرعی و تقوا، همه‌شان مقید بودند، همکاری و همیاری داشتند و کمک کردند. همه کسانی که در خدمات درمانی، بهداشت، حرکت‌های جهادی، این تمدن را به دنیا نشان دادند و دنیا را تشنه اسلام کردند در کنار مجاهدان بدر و احد هستند که باعث احیای اسلام شدند.

او ادامه داد: به دستورات بهداشتی عمل کنیم تا دوباره ابتلایی پیش نیاید. امیدواریم خداوند ما را ملتی ببیند که به برکت جهادهایی که انجام می‌گیرد لیاقت داشته باشیم چشمانمان به جمال امام عصر(عج) روشن شود.

وی با اشاره به روز ارتش هم گفت:در کنار همه امتیازاتی که امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران بر تمام ارتش‌های دنیا دارد، ارتش اسلام است و ارتش وجود اقدس امام زمان(عج) است. ارتش جمهوری اسلامی، یک ارتش دفاعی نه‌تنها در عرصه‌های نظامی در برابر تهاجم خارجی است، بلکه یک نیروی عظیم دفاعی و حلال مشکلات در همه بحران‌های کشور است. نمونه آن، دلاوری‌ها و فعالیت‌های ایثارگرانه و خدمت‌گزارانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا در این ایام بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و نهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رونمایی از اوراق منتخب خاوران نامه در باغ و عمارت جهانی اکبریه
سه کشته در حوادث رانندگی گلپایگان
خراسان شمالی میزبان تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر کشور
فیلم های امروز شبکه های سیما برای مخاطبان
راه اندازی سایت تلفن همراه بیمارستان شهید زارع ساری
قدردانی شورای اسلامی شهر بجنورد از سربازان گمنام امام زمان عج
سما شهبازی مغلوب نماینده میزبان شد
محدودیت های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
فراخوان دومین المپیاد ملی هنر
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و نهم آبان ۱۴۰۴)
تفاهم نامه خدمات فیبر نوری به مراکز فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی منعقد شد
شناگر ایران به فینال ۱۰۰ متر کرال پشت نرسید
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه احداث پل جاده روستایی زو – قزلقان در بجنورد 
توقف دختر پینگ پنگ باز ایران مقابل نماینده روسیه
برپایی ۱۲ کارگاه آموزشی در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
راه یابی تیم «ب» والیبال ساحلی ایران به جمع ۱۶ تیم برتر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)