• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۷
البرز » اجتماعی
البرز ؛

دستور بازداشت عوامل قطع درختان چنار مشکین دشت و فرخ آباد

دادستان فردیس کرج ، دستور بازداشت عوامل قطع درختان مشکین دشت و فرخ آباد را صادر کرد.

حسین ناصرخاکی دادستان عمومی و انقلاب فردیس گفت: پس از دریافت شکایت توسط شهرداری مشکین دشت مبنی بر قطع شش اصله درخت بالای سی سال در منطقه «احسانیه» و در مجاورتِ ملکی در حال ساخت که توسط مالک بریده شده بود، بلافاصله در محل حضور یافته و با حضور شهردار مشکین دشت و عوامل کلانتری در محل، موضوع بررسی و حکم بازداشت عاملان قطع درختان صادر شد.

وی با صدور دستور احیای درختان در محل وقوع تخلف و غرص نهال توسط نیرو‌های شهرداری مشکین دشت گفت: با توجه به بررسی به عمل آمده مشخص شد  که ۶ اصله درخت با بیش از ۳۰ سال قدمت است که دستور دستگیری عوامل و مجریان صادر شد و در اسرع وقت به این پرونده در دادسرا رسیدگی خواهد شد .

موسوی شهردار مشکین دشت در این خصوص گفت: مالک ملک مورد نظر با اخذ پروانه ساخت در دو سال پیش و نیز اخذ مجوز از کمیسیون فضای سبز می‌بایست فقط تعداد چند اصله درخت که در محدوده ساخت و ساز ساختمان است قطع و به ازای آن چنداصله نهال نیز در مکانی دیگر غرص کند، ولی متاسفانه مالک از این مجوز سواستفاده کرده و درختان سبز دیگری را هم که در معبر عمومی بوده را قطع کرده است.
وی در ادامه گفت اینگونه تخلفات به هیچ وجه مورد قبول نیست و شهرداری از طریق واحد فضای سبز و واحد حقوقی پیگیر تخلفات خواهد بود.
در ادامه دادستان فردیس با حضور و بازدید از حریم روستای سرسبز فرخ آباد زیبادشت که در چند سال اخیر مورد هجوم سارقان درخت قرار گرفته بود گفت: متاسفانه حدود یکصد اصله درخت هم در این منطقه قطع شده و توسط افراد سودجو به سرقت رفته است که با دریافت اطلاعات و گزارش در خصوص پلاک‌های خودرو‌هایی که در این سرقت‌ها مورد استفاده قرار گرفته اند، دستور شناسایی و تعقیب و دستگیری سارقان صادر شده و خودروی آن‌ها نیز یکسال توقیف خواهد شد.

دادستان فردیس با تاکید بر جدیت دستگاه قضایی در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست استان البرز در خصوص مجازات احتمالی بازداشت شدگان بیان داشت: با توجه به مجازات قطع درخت در ماده ۶۸۶ قانون مجازات اسلامی با متخلفان برخورد خواهد شد که طبق قانون علاوه بر جبران خسارت می‌تواند تا سه سال حبس را در پی داشته باشد و دادستانی شهرستان فردیس هم آماده دریافت اخبار و اطلاعات از شهروندان برای برخورد با اینگونه تخلفات است.

ساله
دستور بازداشت عوامل قطع شش اصله درخت چنار در مشکین دشت

دادستان فردیس گفت:سارقین درختان روستای فرخ آباد زیبادشت هم شناسایی و به زودی دستگیر خواهند شد.

حسین ناصرخاکی دادستان عمومی و انقلاب فردیس گفت: پس از دریافت شکایت توسط شهرداری مشکین دشت مبنی بر قطع شش اصله درخت بالای سی سال در منطقه «احسانیه» و در مجاورتِ ملکی در حال ساخت که توسط مالک انجام شده بود، بلافاصله در محل حضور یافته و با حضور شهردار مشکین دشت و عوامل کلانتری در محل، موضوع مورد بررسی و حکم بازداشت عاملان قطع درختان صادر شد . 

موسوی شهردار مشکین دشت در این خصوص گفت: مالک ملک مورد نظر با اخذ پروانه ساخت در دو سال پیش و نیز اخذ مجوز از کمیسیون فضای سبز می‌بایست فقط تعداد چند اصله درخت که در محدوده ساخت و ساز ساختمان است قطع و به ازای آن چنداصله نهال نیز در مکانی دیگر غرص کند، ولی متاسفانه مالک از این مجوز سواستفاده کرده و درختان سبز دیگری را هم که در معبر عمومی بوده را قطع کرده است.
وی در ادامه گفت اینگونه تخلفات به هیچ وجه مورد قبول نیست و شهرداری از طریق واحد فضای سبز و واحد حقوقی پیگیر تخلفات خواهد بود.


در ادامه دادستان فردیس با حضور و بازدید از حریم روستای سرسبز فرخ آباد زیبادشت که در چند سال اخیر مورد هجوم سارقان درخت قرار گرفته بود گفت: متاسفانه حدود یکصد اصله درخت هم در این منطقه قطع شده و توسط افراد سودجو به سرقت رفته است که با دریافت اطلاعات و گزارش در خصوص پلاک‌های خودرو‌هایی که در این سرقت‌ها مورد استفاده قرار گرفته اند، دستور شناسایی و تعقیب و دستگیری سارقین صادر شده و خودروی آن‌ها نیز یکسال توقیف خواهد شد.

دادستان فردیس با تاکید بر جدیت دستگاه قضایی در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست استان البرز در خصوص مجازات احتمالی بازداشت شدگان بیان داشت: با توجه به مجازات قطع درخت در ماده ۶۸۶ قانون مجازات اسلامی با متخلفان برخورد خواهد شد که طبق قانون علاوه بر جبران خسارت می‌تواند تا سه سال حبس را در پی داشته باشد و دادستانی شهرستان فردیس هم آماده دریافت اخبار و اطلاعات از شهروندان برای برخورد با اینگونه تخلفات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)