پخش زنده
امروز: -
مردم نوعدوست خراسان شمالی برای مقابله با بیماری کرونا ویروس، هفت میلیارد تومان کمک کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، ولی الله حیاتی معاون سیاسی امنیتی استاندار در نشست ستاد استانی
مدیریت بیماری کرونا که همزمان به صورت ویدئو کنفرانس با فرمانداران شهرستان ها برگزار شد با قدردانی از همدلی مردم ومسئولان در مقابله با کرونا گفت: در این زمینه مردم خیر و نوع دوست خراسان شمالی هفت میلیارد تومان کمک کردند.
حجت الاسلام جعفری رئیس کل دادگستری استان هم از بهره برداری بیشتر از فضای مجازی در رسیدگی به پرونده هایی گفت که کمتر به حضور مراجعان به دستگاه قضایی دارد.
بیگ زاده معاون توسعه ومدیریت منابع انسانی استانداری هم از همکاری استان برای اهدای مرخصی اضطراری وشرایط دور کاری به هزار و 82 کارمند که منزل مسکونی و شغلی آنها در شهرهای متفاوت قرار دارد خبر داد وگفت: همچنین به 310کارمندی که همسرانشان در مجموعه بهداشت و درمان استان فعالیت می کنند نیز مرخصی اضطراری یا دورکاری داده شد.
سردار ابوالقاسم چمن فرمانده سپاه جواد الائمه (ع)هم از آماده سازی شش هزار بسته معیشتی به ارزش 300 هزار تومان برای اهدا به هم استانی هایی گفت که در هیچ سازمان حمایتی قرار ندارند، خبر داد.
حمید قربانی جم مدیرکل صدا وسیمای استان هم گفت: در مدت بیش از 50 روز گذشته 180 پزشک با حضور در مرکز صدا وسیمای استان، برای پیشگیری ومبارزه با کرونا برنامه های آموزشی برای آگاهی مردم ارائه کردند. همچنین با همکاری معاونت ابتدایی آموزش وپرورش استان، بیش از هفت هزار ویدئو قصه کودکان درباره کرونا، به رسانه استانی ارسال شد.
در این نشست، پس از ارائه گزارش فرمانداران از وضعیت شهرستان های استان در مبارزه با کرونا، از تمبر یادبود شهدای مدافع سلامت و شهدای خدمت استان رونمایی شد.