• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
مازندران » اجتماعی
معاون وزیر بهداشت :

بیماران کم علامت مهمترین عامل انتشار ویروس کرونا

معاون کل وزیر بهداشت در مازندران : بیماران کم علامت مهمترین عامل انتشار ویروس کرونا در کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، دکتر ایرج حریرچی بعدازظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در ساری با ابراز رضایت مندی از عملکرد استان در این خصوص کاهش آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونا در روزهای اخیر را کافی ندانست و گفت: تا زمانی که حتی یک بیمار مبتلا در سطح کشور وجود دارد نگرانی از شیوع کرونا همچنان پا برجاست.
معاون کل وزیر بهداشت مهمترین عامل انتشار بیماری کووید ۱۹ را وجود افراد کم علامت یا بی علامت دانست و گفت: برای شناسایی این افراد، نیاز به برنامه ریزی و آزمایش بیشتر افراد داریم که حتی می‌توان برای کشف این افراد جایزه گذاشت.
او عادت کردن و همزیستی با کووید ۱۹ را تا زمان دستیابی به واکسن ضروری دانست و افزود: ظاهرا این ویروس چندان به گرما حساس نیست بنابراین نمی توان تغییرات جوی را پایان کار ویروس کرونا تلقی کرد.
معاون کل وزیر بهداشت با تاکید بر این که مازندران با آزادی سفرهای بین استانی از امروز ، در معرض پرخطر ترین استان کشور به لحاظ شیوع دوباره کرونا ویروس است همزمانی بازگشایی مشاغل با ریسک متوسط را هم عامل دیگر این نگرانی عنوان کرد .
دکتر حریرچی گفت: فاصله گذاری اجتماعی و تغییر رفتار مردم، شناسایی بیماران کم علامت و بی علامت و قرنطینه تمام کسانی که تماس نزدیک با بیماران مبتلا دارند از این پس استراتژی‌های اصلی مقابله با کرونا محسوب می شود .
او همچنین بر افزایش تدابیر ویژه با افزایش اختیارات استانداران در حوزه مقابله با کرونا تاکید کرد و از مردم خواست از هرگونه سفر به مازندران پرهیز کنند.
او با بیان اینکه استان مازندران به وضعیت خوبی در کنترل بیماری کرونا رسیده است سه فرضیه را برای ریشه کنی و مبارزه با کرونا برشمرد و افزود: یا باید واکسن این بیماری کشف شود، یا باید خودش از بین برود یا اینکه رعایت کنیم.
معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: در استان مازندران با توجه به اختیارات داده شده به استاندار، انتظار می‌رود برنامه ریزی‌هایی انجام شود تا با این بیماری مبارزه شود.
دکتر حریرچی گفت: مازندران یکی از شش استان کشور به لحاظ شیوع گسترده کرونا در کشور است که با سفر های غیر ضرور به این استان، شرایط آن بحرانی تر از پیش می شود که تبعات آن تا چند روز آینده معلوم می‌شود بنابراین مسئولان استان باید هوشیار باشند و هدایت این امر را به عهده بگیرند.
استاندار مازندران هم در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان، کرونا را  آزمونی بزرگ برای مشارکت مردم در حوزه سلامت اجتماعی دانست که با وجود قریب به ۳ هزار ستاد پیشگیری از کرونا در سازمان ها، ادارات، شهرها و روستاهای استان منجر به حصول نتایجی ارزشمند تاکنون شده است.
حسین زادگان حفظ تعادل جمعیتی استان در آستانه نوروز را یکی از مهم ترین مشکلات برای مدیریت کرونا اعلام کرد و افزود: با از سرگیری تردد بین استانی از امروز در کشور، نگران از سرگیری مجدد اوج کرونا در استان در صورت رعایت نکردن از جانب مسافران ورودی به استان هستیم.
استاندار مازندران با قدردانی از مساعدت خیران در حوزه تامین اقلام‌بهداشتی گفت: خیران استان قریب به ۳۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت در بحث مقابله با کرونا کمک کردند.
حسین زادگان ابراز امیدواری کرد با مساعدت بیش از پیش دولت کمبودها  در حوزه پیشگیری و درمان مازندران برطرف شود.
دکتر موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با ارائه عملکردی از سیمای سلامت استان در خصوص مدیریت مقابله با کرونا، راه اندازی کلینیک های تب در ۱۸ شهرستان استان به منظور جلوگیری از ازدحام در اورژانس ها و مراکز درمانی  از ابتدای شیوع بیماری را یکی از فعالیت های این نهاد دانست و گفت: تاکنون ۲۸ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مرحله دوم غربال گری شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)