• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
با حضور مقتدرانه نداجا در آب‌های بین المللی

اجازه خودنمایی به استکبار در دریا نمی‌دهیم

معاون هماهنگ کننده ارتش: نیروی دریایی ارتش با حضور مقتدرانه در آب‌های بین‌المللی و خلیج‌فارس اجازه هیچ‌گونه خودنمایی به استکبار در دریا نداده است.

نیروی دریایی ارتش اجازه خودنمایی به استکبار در دریا نداده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون رئیس ستاد و هماهنگ کننده ارتش در مراسم افتتاح مرکز جراحی محدود امام رضا (ع) ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ارتش در همه شرایط در کنار مردم است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف ارتش حفاظت و کمک به مردم در همه بحران‌ها است و در مبارزه با ویروس کرونا از هیچ تلاشی برای کنترل این ویروس دریغ نکردند.
وی با اشاره به مجاهدت‌های ارتش در دوران دفاع مقدس، گفت: ارتشی‌ها ثابت کردند در دفاع از ایران، انقلاب و اسلام تا پای جان خود دفاع کرده و در دوران دفاع مقدس هم این نیرو‌های ارتش نشان دادند خلیج‌فارس تا ابد خلیج همیشه فارس باقی می‌ماند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به شهدای سپهبد‌های اخلاص در جمهوری اسلامی، افزود: شهیدان قرنی، صیاد شیرازی و قاسم سلیمانی سه سپهبد مخلص در جمهوری اسلامی هستند و باید شخصیت معنوی این شهیدان را به جوانان معرفی کنیم تا قدمی در تداوم راه سرخ شهدا برداشته باشیم.
دریادار سیاری با تأکید بر توسعه بیمارستان حضرت، ولی عصر (عج) رشت، گفت: مرکز جراحی محدود در بندر انزلی در شأن مردم بندر انزلی و نیروی دریایی ارتش است و امیدوارم بیمارستان حضرت، ولی عصر (عج) رشت هم به‌زودی توسعه یابد.
وی نیروی دریایی ارتش را مظهر اقتدار جمهوری اسلامی در دریا دانست و تصریح کرد: استکبار در همه عرصه‌ها سعی دارد اقتدار جمهوری اسلامی را از بین ببرد، اما نیروی دریایی ارتش با حضور مقتدرانه در آب‌های بین‌المللی و خلیج‌فارس اجازه هیچ‌گونه خودنمایی به استکبار در دریا نداده و موجب اقتدار جمهوری اسلامی‌شده است.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: ولایت مداری، اخلاص، در کنار مردم بودن و ایمان از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های کارکنان ارتش است.
دریادار سیاری با اذعان به اینکه ارتش جمهوری اسلامی در حوزه عمرانی، بهداشت و درمان بسیار خوب عمل کرده است، تصریح کرد: بیمارستان جاسک، ۱۲۸ تخت خوابه بندرعباس، منجیل و گلستان از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های ساخته‌شده در کشور هستند که توسط ارتش افتتاح و از بهترین امکانات پزشکی برخوردار هستند که این امر نشان‌دهنده خدمت‌رسانی و آبادسازی کشور توسط ارتش است.
وی با بیان اینکه قرارگاه پدافند زیستی ارتش با مسئولان وزارت بهداشت جلسات مختلفی برگزار کرده است، گفت: بعد از شیوع کرونا در کشور جلسات بسیار زیادی را با وزیر بهداشت برگزار کرده و به آنان اعلام کردیم که ارتش آمادگی ارائه هرگونه خدمات به کادر درمانی را دارد و هر چهار نیروی ارتش شامل زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی، قرارگاه بهداشتی مبارزه با کرونا را تشکیل دادند.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: ارتش بعد از دستور مقام معظم رهبری درباره مبارزه با کرونا ۳۸ بیمارستان ارتش، ۸۰۰ درمانگاه و ۱۱ هزار کادر درمانی خود را پای‌کار آورده و به کنترل کرونا کمک کردند همچنین در کل کشور ۱۲ هزار تخت نقاهتگاهی در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت.
دریادار سیاری یکی از شعار‌های ارتش را ماندن در کنار مردم برشمرد و بیان کرد: ارتش از نخستین روز‌های کرونا وارد استان‌های گیلان و قم شده و تاکنون در ۲۴ استان دفاع بیولوژیکی و در ۱۰۰ شهرستان رفع آلودگی و گندزدایی انجام داده است.
وی با اذعان به اینکه کادر درمانی کشور ایستادگی و ایثار را معنا کردند، تصریح کرد: ابتدا همه رسانه‌های غربی اعلام کردند که کادر درمانی ایران خسته شده و پزشکان به‌زودی از خستگی فرار می‌کنند، اما کادر درمانی کشور در کنار مردم یاد دفاع مقدس را زنده کرده و به جهانیان نشان دادند در هنگام بحران در کنار مردم هستند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر نقش وفاق و همدلی در مدیریت ویروس کرونا، گفت: در روز‌های کرونایی مردم و نهاد‌های مختلف در جمهوری اسلامی وحدت را معنا کردند و برای اجرایی شدن رزمایش مواسات چند درصد از حقوق خود را به درمان کرونا و کمک به نیازمندان و مشاغل آسیب‌دیده دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)