• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال
شریعتمداری اعلام کرد

ابلاغیه جدید وزیر کار پس از عرضه سهام شستا در بورس

پس از عرضه سهام شستا در بورس، وزیر تعاون، از ابلاغیه‌ای خبر داد که محل و شیوه استفاده از درآمد حاصل از بورسی شدن مشخص شده است.

ابلاغیه جدید وزیر کار پس از عرضه سهام شستا در بورسپس از بورسی شدن شستا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، از ابلاغیه‌ای خبر داد که در آن آمده است که درآمد حاصل از بورسی شدن در کجا و چگونه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
محمد شریعتمداری گفت: پاسخگو کردن شستا در برابر مردم و نگاه امانتدارانه بر دارایی‌های ذینفعان همچون کارگران و بازنشستگان و کارفرمایان و حتی دولت از مزایای بورسی شدن شستا است.
وی ادامه داد: ما باید اطمینان می‌دادیم که شستا پاسخگو و شفاف باشد، با این هدف شستا را بورسی کردیم و به حتم مجموع ذینفعان از این موضوع بهره‌مند خواهند شد.
شریعتمداری با بیان اینکه این بورسی کردن فقط به نفع سرمایه شستا نخواهد بود، افزود:این موضوع برای کل بازار سرمایه و اقتصاد ایران منفعت زیادی خواهد داشت چرا که بزرگ کردن حجم بازار سرمایه ایران بالغ بر ۱۴۰ هزار میلیارد تومان توسط شرکت بزرگی به نام شرکت شستا اقدام بزرگی بود و بد نیست بدانید ما ۵ درصد به ارزش بازار سرمایه ایران در آن روزی که شستا به بورس پیوست اضافه کردیم.
وزیر تعاون با اشاره به اینکه پس از سال‌ها شستا از تاریک خانه خارج و به بازار شفاف ورود خواهد کرد، گفت: این آغاز راه است و دیگر شستا در یک اتاق دربسته نخواهد بود و اینکه دسترسی به صورت‌های مالی تنها در دسترس مسئولان و ذینفعان باشد اینطور نخواهد بود.
وی افزود: از این به بعد شستا در یک سالنی بزرگ با حضور همه سهامدارانش باید پاسخگو باشد و علاوه بر نظارت بورس و مجمع عمومی نظارت مردمی هم خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما در زمینه خدمات تامین اجتماعی کیفیت را افزایش خواهیم داد، این اتفاقات خوشایند در صورتی رخ می‌دهد که ما با دقت و نظارت و به صورت علمی و کارشناسانه قدم برداشته ایم و اگر اینطور باشد روز‌های بسیار خوبی برای بازار سرمایه ایران در پیش است.
شریعتمداری با بیان اینکه منابع عرضه اولیه بورسی شدن شستا حدود ۷ هزار میلیارد تومان است، افزود: ما می‌دانیم اگر بخواهیم کیک شستا را زیاد کنیم باید به سمت افزایش سرمایه شستا پیش برویم. باید اول از همه از این منابع جدید در جهت ارتقا خود شستا استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در قدم دوم برای بانک رفاه کارگران که بانک کارگران و کارفرمایان است استفاده کنیم به طوریکه یکی از نقایص این نهاد مهم کمبود سرمایه بانک است که برای افزایش سرمایه بانک مطمئناً موثر خواهد بود و این به معنای افزایش تسهیلات به کارگران و کارفرمایان است.
شریعتمداری گفت: قدم سوم، ما در سراسر کشور مراکزی داریم که نیاز به تجهیزات دارند و بخصوص در این شرایط کرونایی کافی نیستند با این ابلاغیه‌ای که به سازمان تامین اجتماعی داشتیم یکی از جا‌هایی که از بورسی شدن شستا منفعت خواهد برد، مراکز درمانی و بهداشتی تحت وابسته به سازمان تامین اجتماعی است.
شریعتمداری افزود: ما در شستا پروژه‌های نیمه تمام زیادی داریم که بنا به دلایلی از سالیان گذشته باقی مانده اند و ما مطمئنا تا پایان عمر این دولت بیشتر پروژه‌های نیمه تمام را به نتیجه خواهیم رساند و این عادت بد ماندن پروژه‌های نیمه تمام را متوقف خواهیم کرد.
وزیر تعاون گفت:نزدیک به هفت هزار میلیارد تومان منابع جدید اولیه داریم که از وارد شدن شستا به بورس حاصل شده است و در یکی از جا‌هایی دیگری که این منابع استفاده میشود ارتقا دفترچه‌های خدمات درمانی و استفاده آن برای ذینفعان از جمله کارگران و بازنشستگان در مراکز پزشکی و پیراپزشکی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)