• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
مقاله القدس العربی

بن سلمان در مدت سه سال به بدترین های جهان تبدیل شد

ولیعهد سعودی به سبب اشتباهات خطرناک، جنایات آشکار و اتخاذ تصمیمات خطرناک در زمان‌های نامناسب به بدترین مسئول جهان تبدیل شده است.

بن سلمان در مدت سه سال به بدترین های جهان تبدیل شد
    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از القدس العربی، ولیعهد سعودی طی سه سال به سبب اشتباهات خطرناک، جنایات آشکار و اتخاذ تصمیمات خطرناک در زمانهای نامناسب به بدترین مسئول جهان تبدیل شده است.
پایگاه اینترنتی روزنامه القدس العربی چاپ لندن در سرمقاله خود نوشت: روزنامه کانادایی «نشنال پست» با انتشار مقاله ای محمد بن سلمان ولیعهد سعودی را به عنوان «بدترین رهبر جهان» معرفی کرد. این عنوان بدین دلیل به وی اعطا شد که «کارنامه ای پر از اشتباهات آشکار، شکست ها و جنایات آشکار» برای خود رقم زده است آن هم از زمانی که ستاره بختش به عنوان وزیر دفاع درخشیدن گرفت و به دنبال آن در ژوئن ۲۰۱۷ با تصدی ولایتعهدی همه مناصب کلیدی را در اختیار گرفت.
کشورهای عربی پر از دیکتاتوری هایی است که با یکدیگر بر سر میزان وحشیگری, دوری از عقلانیت ومنطق و همچنین فجایعی که علیه کشور و مردم شان مرتکب می شوند, به رقابت می پردازند. بنابراین درچنین وضعی آیا می توان قضاوت این روزنامه کانادایی را مبالغه آمیز دانست؟
دیدگاه این روزنامه که به بن سلمان جایگاه «شکست خورده ترین رهبر سیاسی» داده است نه تنها به سبب تصمیمات خطرناک و اشتباه ولیعهد سعودی است بلکه به این دلیل است که وی این تصمیمات را در زمان نامناسبی اتخاذ کرد که حماقت بی نظیر به شمار می رود. بهترین مثال در این زمینه این است که بن سلمان در اوج شیوع ویروس کرونا در جهان وارد جنگ قیمت نفت با روسیه شد در حالیکه مشخص بود بحران کووید19 به اقتصادهای بزرگ و کوچک آسیب شدید وارد می کند و قطعا تقاضا را کاهش خواهد داد و سبب سقوط قیمتها خواهد شد. بنابراین انتخاب زمان جنگ نفت سبب شد شکست بزرگی را متحمل شود و این امر نشان دهنده مدیریت بد اقتصادی و سیاسی و نداشتن درک درست از اوضاع کشور خود و جهان است. پس از آن قیمت نفت خام آمریکا به زیر صفر رسید و بی اعتباری بن سلمان نزد متحدش آمریکا بیشتر شد و درآمد نفت سعودی به یک چهارم مبلغی که کشور برای تعادل بودجه نیاز دارد, رسید. زمانی را که بن سلمان برای جنگ با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه انتخاب کرد شبیه به زمانی است که برای ترور جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی برگزید.
پویش های عمومی که با پولهای کشور به راه افتاد به موفقیت درخشانی برای بن سلمان منتهی شد. بن سلمان با مشهورترین شخصیتهای سیاسی, مالی و هنری آمریکا ملاقات کرد و حمایت سیاسی دونالد ترامپ رئیس جمهور و و دوستی جرد کوشنر داماد و مشاور ترامپ احساس مصونیت بن سلمان را تقویت کرد اما همه این دستاوردها زمانی بر باد رفت که مشخص شد دفتر بن سلمان و افراد نزدیک به وی در ترور, قطعه قطعه و پنهان کردن جنازه جمال خاشقجی نقش داشته اند و بر این اساس چهره قهرمان «آزادسازی انسان» و رهبر «اصلاح طلب» ناگهان به چهره قاتل ماجراجو و سبک مغز تبدیل شد.
این حوادث درباره همه طرحهای بزرگی که بن سلمان پس از صعود شتابانش اعلام کرد از «چشم انداز ۲۰۳۰» گرفته تا جنگ علیه یمن, شهر نیوم و فروش شرکت آرامکو تکرار شد تا راهبردهای اقتصادی و سیاسی عظیمی را که به مردم خودش و جهان وعده داده بود به شکلهایی از شکست عظیم تبدیل شود و چیزی جز آوازه شکست خورده ترین رهبر جهان برایش باقی نماند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)