• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۸
قزوین » سیاسی

مشارکت در آزادسازی زندانیان از طریق صداوسیما و فضای مجازی

رئیس کل دادگستری استان قزوین : برنامه آزادسازی زندانیان امسال از طریق صداوسیما و فضای مجازی پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین،  حجت الاسلام قدرتی مشارکت در آزادسازی زندانیان از طریق صداوسیما و فضای مجازیگفت: از سال ۶۹ ستاد دیه تشکیل شد و تا به امروز ۱۳۰ هزار زندانی در کل کشور و در استان ۴۴۵۰ نفر توسط کمک‌های مردم و خیران آزاد شدند.
وی  افزود : ستاد دیه هر سال حضوری به مساجد و تکایا برای دعوت از مردم و خیران مراجعه می‌کرد، اما امسال به دلیل شرایط ناشی از کرونا در کشور ، این ستاد تصمیم گرفته است از طریق صداوسیما و فضای مجازی، آزادسازی زندانیان را دنبال کند.
رئیس کل دادگستری استان گفت: پارسال ۷ مراسم گلریزان آزادسازی زندانیان در شهر‌های استان برگزار شد و مردم خیر استان ۲۶۰۰ میلیارد تومان برای آزادسازی زندانیان تعهد دادند.
وی با بیان اینکه از پارسال تا به امروز، ۲۱۰ نفر محکوم جرایم غیر عمد و مالی آزاد شده اند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۳ نفر خانم و ۱۹۷ نفر آقا بودند و مجموع بدهکاری این افراد، حدود ۴۸ میلیارد تومان بوده است.
حجت الاسلام قدرتی  افزود: حدود ۲۰ میلیارد تومان از این مبلغ را خود مددجویان تأمین کردند و حدود ۲۵ میلیارد تومان نیز از سوی طلبکاران که بزرگترین خیران هستند، بخشیده شد و حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک از سوی ستاد دیه برای آزادسازی زندانیان اختصاص یافت.
رئیس کل دادگستری استان گفت: با آزادسازی این تعداد زندانی، ۴۲۰ خانوار سامان یافتند.
حجت الاسلام قدرتی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۳ نفر زندانی جرایم غیر عمد و مالی در زندان‌های استان دوران محکومیت شان را به سر می‌برند، تأکید کرد: این تعداد زندانی حدود ۴۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بدهی مالی دارند.
وی افزود: ستاد دیه فقط به جرایم غیرعمدی و محکومیت‌های مالی، کمک می‌کند.
رئیس کل دادگستری استان گفت :  ۱۳۴۰ زندانی در مرخصی دوران کرونا به سر می‌برند و حدود ۸۰ نفر هم مشمول عفو رهبری شدند.
حجت الاسلام قدرتی افزود : خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به کرونا در زندان‌های استان مشاهده نشده است.
وی گفت: اگر افرادی به دلیل ترس از بیماری کرونا به این نتیجه برسند که روزه گرفتن برای آن‌ها خطر دارد ، بنا به فتاوای علما می‌توانند روزه نگیرند، اما این دسته از افراد نمی‌توانند در ملأ عام روزه خواری کنند.
رئیس کل دادگستری استان افزود : با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، جلوی اجرای احکام غیرضروری گرفته شده است و از مردم می‌خواهیم فقط در صورت ضرورت به محاکم دادگستری مراجعه کنند و پس از ۱۵ خرداد رسیدگی به پرونده‌های قضایی آغاز خواهد شد.
وی همچنین  گفت : با افرادی که در فضای مجازی اخبار و اطلاعات نادرست درباره میزان مبتلایان و درگذشتگان ناشی از بیماری کرونا منتشر می‌کنند، برخورد قضایی خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان درباره برخورد دستگاه قضایی با احتکار کنندگان اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم هم  گفت: استان قزوین در تولید محصولات بهداشتی و ضدعفونی برای مقابله با کرونا خودکفا است، اما حدود ۴ پرونده در زمینه احتکار و گران فروشی کالا‌های بهداشتی تشکیل شده است.
حجت الاسلام قدرتی درباره اطاله دادرسی در محاکم قضایی نیز افزود : استان قزوین جزو ۱۰ استان نخست کشور در رسیدگی فوری به پرونده‌های قضایی است و در سال گذشته فرایند رسیدگی به پرونده قضایی حدود ۸۹ روز طول کشیده است.
وی افزود: با نظارت مستمر بر پرونده‌های قضایی، شاهد کاهش اطاله دادرسی در محاکم استان هستیم.
حجت الاسلام قدرتی گفت: امسال حدود ۲۰۰۰ هزار پرونده وارد دستگاه قضایی استان شده است که این موضوع بر روند اطاله دادرسی اثرگذار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرکز نگهداری دختران مبتلا به اوتیسم در یزد راه اندازی می‌شود
برداشت زیتون روغنی از باغ‌های طارم سفلی
رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج با محوریت خرم آباد هوشمند  
رونمایی از سه داروی جدید در البرز
فردا: رقابت تیم پاس همدان با سپاهان نوین اصفهان 
عیادت رئیس‌جمهور پزشکیان از آقای سقاب اصفهانی
آغاز بکار هنرستان‌های وابسته به صنعت در کردستان
تعطیلی برخی مقاطع تحصیلی مناطق گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد
خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است
تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
کشف شواهد نوسنگی در تپه باستانی ابراهیم‌آباد هزارجلفا
توزیع آبگرمکن خورشیدی در مناطق بدون گاز استان
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز
پلمب شهربازی یکی از بازار‌های مشهد
برگزاری نخستین همایش جوانان منطقه کدکن
استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود
سفر پاپ به لبنان
ماهیگیران فلسطینی، هدف نظامیان صهیونیست
صد‌ها کشته و مفقود در سیل اندونزی و تایلند
گلایه شهروندان از وضعیت نامناسب آسفالت جاده بستان آباد به بناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۸ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)