• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۱۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۲
بین الملل » تحلیلی
وضعیت شیوع کرونا در سایر کشورها

لغو تدریجی قرنطینه در اکثر کشورها

از ثبت تنها ۶ مورد ابتلا به کرونا در چین تا تلاش اروپا به خروج محتاطانه از قرنطینه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما , حرکت کشورها به سمت کاهش تدابیر قرنطینه ای , تمدید سه ماه حالت فوق العاده در مصر , صف های طولانی دریافت کارت تردد در عربستان , هشدار به موج دوم شیوع کرونا در راس اخبار کرونایی قرار داشت .

 

نخست وزیر کانادا: با وضع عادی بسیار فاصله داریم

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا:درباره چشم انداز کرونا در کانادا باید گفت هنوز با وضع عادی فاصله زیادی داریم. اگر می خواهیم زندگی دقیقا به همان وضعی بازگردد که قبلاً بود، این اتفاق نمی افتد و حتی تا چند سال دیگر وضع همینطور خواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در سوییس به ۲۸ هزار و ۹۱۳ نفر

وزارت بهداشت سوییس اعلام کرد تاکنون ۲۸ هزار و ۹۱۳ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد هزار و ۶۶۵ نفر جان باخته اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از وین؛ براساس گزارش وزارت بهداشت سوییس حدود ۲۲ هزار و بیمار نیز بهبود یافته اند.
کرونا همچنین باعث شده است همه پرواز‌های این کشور لغو شود و هواپیما‌های سوییسی هفته هاست زمین گیر شده اند.
 
فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز سه شنبه از ۱۸۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۱۹ مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
وزارت بهداشت فیلیپین در بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به ۵۳۰ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به هفت هزار و ۹۵۸ مورد رسیده است. با این حال, ۴۳ بیمار دیگر بهبود یافته اند و به این ترتیب، شمار افرادی که از این بیماری در فیلیپین بهبود یافته اند به ۹۷۵ نفر رسید.
 
روسیه
مرکز واکنش بحران ویروس کرونا روسیه اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور روز سه شنبه شش هزار و ۴۱۱ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به ۹۳ هزار و ۵۵۸ مورد رسید.
روسیه همچنین از ۷۲ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به ۸۶۷ مورد رسید.
 
ثبت ۱۲۵ بیمار جدید کووید ۱۹ در افغانستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، " وحیدالله مایار" سخنگوی وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۱۲۵ نفر دیگر که به کرونا مبتلا شده بودند، شناسایی شدند که با این رقم، شمار کل بیماران کووید ۱۹ در افغانستان به ۱۸۲۸ نفر افزایش یافت.
سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان گفت: تعداد جان باختگان این بیماری با یک نفر افزایش در شبانه روز گذشته به ۵۸ نفر و تعداد بهبود یافتگان به ۲۲۸ نفر‌رسید.
 
سنگاپور
وزارت بهداشت سنگاپور روز سه شنبه از ۵۲۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۱۴ هزار و ۹۵۱ مورد رسید.
وزارت بهداشت سنگاپور همچنین اعلام کرد بیشتر موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور از کارگران مهاجر هستند که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند.
بر اساس آمار و ارقام رسمی، سنگاپور یکی از بالاترین نرخ‌های آلودگی به ویروس کرونا را در منطقه شرق و جنوب شرق آسیا دارد.
 
فرماندار ایالت سند پاکستان به کرونا مبتلا شد
رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند: فرماندار ایالت سند این کشور کرونا گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، تست کرونای "عمران اسماعیل" فرماندار ایالت سند مثبت اعلام شد.
رسانه‌های محلی پاکستان، حال عمومی فرماندار ایالت سند را رضایت بخش توصیف و اعلام کردند: وی در قرنطینه خانگی قرار دارد.
منابع خبری افزودند: قرار است از نزدیکان "عمران اسماعیل" از جمله خانواده وی و همه‌ی کسانی که در چند روز گذشته با فرماندار سند دیدار داشته اند، تست کرونا گرفته شود.
گفتنی است ایالت سند در جنوب پاکستان دومین ایالت این کشور از نظر ثبت بیشترین افراد مبتلا به ویروس کووید-۱۹ است و تا کنون بیش از ۴۹۵۶ مورد آلودگی به کرونا در این ایالت گزارش شده است.
اوایل فروردین ماه نیز "سعید غنی" وزیر آموزش و پرورش دولت ایالت سند به کرونا مبتلا شده بود، وی توانست پس از گذراندن قرنطینه خانگی بهبود پیدا کند.
سوریه
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه مقابله با کرونا مستلزم همبستگی گروهی جهانی است، بار دیگر درخواست کرد به تدابیر یکجانبه ای که برخی کشورها به ویژه در سایه شیوع ویروس کرونا اعمال می کنند پایان داده شود.
 
لغو محدودیت ها در زمینه خروج از خانه در اتریش
وزیر بهداشت اتریش دقایقی پیش در کنفرانسی مطبوعاتی از لغو محدودیت‌های شدید در زمینه خروج از خانه در سراسر اتریش خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از وین؛ رودلف انشوبر وزیر بهداشت اتریش گفت محدودیت‌های شدید درخصوص خروج از خانه از امروز در سراسر کشور لغو می‌شود و بجای آن خارج شدن از خانه با حفظ حداقل یک متر فاصله فیزیکی با دیگران اجرا می‌شود.
وزیر بهداشت با اشاره به کاهش مبتلایان به ویروس کرونا در اتریش تاکید کرد: تجمع و راهپیمایی تا ۱۰ نفر و مراسم تدفین حداکثر با حضور ۳۰ نفر امکانپذیر است.
این مقررات جدید تا پایان ماه ژوئن به اجرا در می‌آید.
الیزابت کوستینگر وزیر جهانگردی اتریش نیز در این نشست مطبوعاتی اعلام کرد هتل ها‌ی سراسر اتریش از ۲۹ ماه مه باز خواهد شد.
وی گفت: مراکز دیدنی و تفریحی مانند باغ وحش و استخر‌ها نیز با حفظ فاصله فیزیکی یک متری از این تاریخ باز می‌شوند.
 
وزیر بهداشت: تدابیر محدودیت های عمومی در پایان ماه آوریل منقضی خواهد شد
وزیر بهداشت اتریش اعلام کرد تدابیر محدودیت های عمومی در پایان ماه آوریل منتقضی خواهند شد.
اعلام زمان بازگشایی هتل ها در اتریش
وزیر گردشگری اتریش اعلام کرد هتل‌ها اجازه خواهند یافت از ۲۹ ماه مه بازگشایی شوند.
 
اعلام زمان بازگشایی ادارات در هنگ کنگ
کری لم رئیس اجرایی هنگ کنگ روز سه شنبه اعلام کرد کارکنان بخش های دولتی از روز چهارم ماه مه بتدریج به سر کارهایشان باز خواهند گشت ، گرچه به گفته وی دولت هنوز در باره کاهش محدودیت سفرها وفاصله اجتماعی تصمیم نگرفته است .
این درحالیستکه تا روز دوشنبه برای دومین روز متوالی هیچ مورد جدیدی از ابتلا به ویروس کرونا در هنگ کنگ گزارش نشده است .
هنگ کنگ از اغاز شیوع ویروس کرونا در ماه ژانویه تاکنون یک هزارو سی و هشت مورد ابتلا و چهار مورد مرگ ومیر را تائید کرده است 
 
لغو تدریجی قرنطینه  در نیجریه
نیجریه از ۴ ماه مه (۱۵ اردیبهشت) از قرنطینه خارج می‌شود.
ممدو بوهاری رئیس جمهور نیجریه اعلام کرد خروج از قرنطینه تدریجی خواهد بود. وی همچنین از اجباری بودن استفاده از ماسک و اعمال مقررات منع آمد و شد خبر داد.
 
 آرژانتین فروش بلیت هواپیما را تا سپتامبر ممنوع اعلام کرد

‌آرژانتین روز دوشنبه فروش هر نوع بلیت هواپیمای تجاری را تا اول سپتامبر ممنوع اعلام کرد. این اقدام آرژانتین یکی از سخت ترین اقدامات در جهان به منظور ریشه کنی بیماری کووید-19 (Covid-19)، در این کشور به حساب می آید.
اعلام این خبر خشم بخش هواپیمایی این کشور را برانگیخت. بخش هواپیمایی آرژانتین اعلام کرد شیوع بیماری کووید-19 (Covid-19)، باعث شده است تا این بخش بیشترین فشار را متحمل شود و این اقدام دولت باعث شد تا مشکلاتی که سر راه این بخش است بیشتر شود . آنهم در شرایط و وضعی که شیوع بیماری کووید-19 باعث شده است تقاضا برای بلیط و مسافرت به طور خود به خود کاهش پیدا کند.
 
جمهوری آذربایجان
- با ابتلای ۳۳ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان، شمار مبتلایان به این ویروس به ۱۶۷۸ نفر رسید که از این تعداد تاکنون ۱۱۶۲ نفر بهبود یافته و ۲۲ نفر جان باخته اند.
 
بیش از دو هزار و ۲۰۰ نفر در اندونزی با علائم کرونا جان باخته اند
برخی منابع پزشکی در اندونزی می‌گویند، بیش از دو هزار و ۲۰۰ اندونزیایی با علائم حاد بیماری کووید- ۱۹ جان خود را از دست داده اند، اما این افراد جزء آمار قربانیان کرونا ثبت نشده اند
اندونزی یکی از پایین‌ترین آمار‌های انجام آزمایش تشخیص کرونا را در جهان دارد و برخی از کارشناسان می‌گویند این امر ترسیم تصویر دقیقی از دامنه مبتلایان در اندونزی، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا، را دشوارتر کرده است.
جدیدترین آمار‌ها از وضعیت ۱۶ استان اندونزی نشان می‌دهد که دو هزار و ۲۱۲ نفر از مبتلایانی که به دلیل داشتن علائم حاد کرونا تحت نظارت و مراقبت‌های درمانی قرار داشتند، جان خود را از دست دادند.این آمار‌ها را برخی نهاد‌ها به طور روزانه یا هفتگی از بیمارستان ها، درمانگاه‌ها و با پیگیری از مسئولانِ نظارت بر وضعیت این بیماران گردآوری می‌کنند.
 
 ادامه شیوع کرونا و افزايش پنج برابري شمار گرسنگان غرب آفریقا  
یکی از مقامات بلند پایه سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد " فائو" اعلام کرد چنانچه وضعیت همه گیری جهانی شیوع کرونا همچنان ادامه یابد؛ شمار افراد گرسنه در غرب آفریقا پنج برابر خواهد شد.
کومبا ساو هماهنگ کننده سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد در غرب آفریقا در اظهاراتی گفت مشکل کمبود مواد غذایی ناشی از قحطی، حمله ملخ‌ها و درگیری‌ها در منطقه غرب آفریقا و منطقه ساحل با این همه گیری تشدید شده است.
وی گفت: «در سراسر منطقه غرب آفریقا تا ماه آوریل بیش از ۱۱ میلیون نفر به کمک‌های غذایی فوری نیاز داشتند که بیشتر آن به دلیل درگیری‌ها بوده است و تابستان امسال این آمار افزایش خواهد یافت و اگر به سرعت به این وضعیت رسیدگی نشود تا ماه‌های ژوئن - اوت به ۱۷ میلیون نفر نیز خواهد رسید.»
این مقام بلند پایه در ادامه سخنان خود تاکید کرد که اگر وضعیت این همه گیری بدتر شود؛ حتی ۵۰ میلیون نفر دیگر نیز در این منطقه می‌توانند با بحران غذایی روبرو شوند.
وی گفت کسانی که قبلا با مشکل کمبود غذایی، گرسنگی و بی خانمانی دست به گریبان بودند نیز در معرض خطر جدی تری قرار خواهند گرفت.

تحویل کیت های بهداشتی یونیسف به نیکاراگوئه
وزارت آموزش نیکاراگوئه دوشنبه محموله‌ای اهدایی شامل هزار و ۶۵۰ کیت به همراه کالا‌های بهداشتی دریافت کرد که یونیسف به منظور جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ در مدارس به این کشور آمریکای لاتین اهدا کرده بود.
ایوان یِرُوی، نماینده صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در نیکاراگوئه، در مراسم اعطای این محموله گفت: «کودکان و نوجوانان، قربانیان پنهان این پاندمی هستند، به همین دلیل، تضمین ادامه آموزش و دسترسی به برنامه‌های آموزشی مجازی که شامل طراحی و آماده سازی برنامه‌های آموزش جایگزین از طریق اینترنت و رادیو و تلویزیون می‌شود، بسیار حائز اهمیت است».
از سوی دیگر، میریَم رائودِز، وزیر آموزش نیکاراگوئه اعلام کرد که این اولین محموله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد است و در روز‌های آتی، محموله‌های دیگری نیز به این کشور خواهند رسید.
 
عبور کرونا در هند از ۲۹ هزار مبتلا
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو و براساس آمار وزارت بهداشت ورفاه خانواده هند، تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۹ هزار و ۴۳۵ نفر رسید.شش هزار و ۸۶۹ نفر از بیمارستان مرخص شدند. ۹۳۴ نفر نیز جان باختند.
 
بازگشایی مدارس چالش اصلی لغو قرنطینه
به گزارش تلویزیونی فرانس ۲۴، قرار است مدارس از ۱۱ ماه مه (۲۲ اردیبهشت) بازگشایی شوند، اما بازگشت به مدارس برای معلمان، دانش آموزان و کارکنان داوطلبانه خواهد بود.
در دانمارک کلاس درس در چادر برگزار می‌شود، در آلمان دانش آموزان با ماسک در امتحانات شرکت می‌کنند و در ایتالیا هم مدارس تا پایان تابستان تعطیل خواهند بود.
در واقع هر کشور اروپایی شیوه و سیاست خود را برای بازگشایی مدارس دارند.
در اسکاندیناوی کلاس‌های درس به سرعت بازگشایی شد. در سوئد هم مدارس و کالج‌ها هرگز تعطیل نشدند. در دانمارک برخی مدارس ابتدایی از ده روز پیش بازگشایی شدند.
در جنوب اروپا مدارس برای بازگشایی تحت تدابیر سختگیرانه آماده می‌شوند. در آلمان بازگشایی مدارس از ۴ مه (۱۵ اردیبهشت) آغاز می‌شود و با توجه به مناطق این زمان متفاوت خواهد بود. زمان از سرگیری فعالیت‌ها در هلند ۱۱ مه، در بلژیک ۱۸ مه (۲۹ اردیبهشت) و در جمهوری چک ۲۵ مه (۵ خرداد) خواهد بود. بازگشایی مدارس بزرگسالان جزئی خواهد بود.
در نهایت پنج کشور اروپایی شامل ایرلند، رومانی، پرتغال، احتمالا اسپانیا و ایتالیا تا پیش از پایان تابستان بازگشایی نخواهد شد. والدین دانش آموزان در این کشور‌ها همچنان نگران هستند. در این کشور‌ها دانش آموزان در واقع حدود ۶ ماه از تحصیل محروم خواهند بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ارمنستان
- رسانه های ارمنستان  تابستان‌ پیش رو شاهد عقب نشینی ویروس کرونا خواهیم بود.

- از امروز فعالیت مراکز ثبت اسناد معاملات ملکی فعالیت خود را از سر گرفتند.
- وزیر آموزش و علوم ارمنستان: سال آینده تحصیلی به منظور جبران عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان، تعطیلات هفتگی بجای دو روز یک روز خواهد بود‌. 

ترکیه
-شمار موارد ثبت شده آلوده به ویروس کرونا در ترکیه روز دوشنبه (دیروز) با ثبت ۲۱۳۱ مورد جدید به ۱۱۲ هزار و ۲۶۱ نفر رسید.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه با مرگ ۹۳ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا شمار جان باختگان کرونا در این کشور به ۲۹۰۰ نفر رسید.
شمار افرادی که بهبود یافته اند نیز دیروز با ۴ هزار و ۶۵۱ نفر افزایش به ۳۳ هزار و ۷۹۱ نفر رسید.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه ۱۷۳۶ تن از بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این کشور در بخش‌های مراقبت ویژه به سر می‌برند.
کاهش تدابیر قرنطینه ای در اکثر کشورها

 

اسپانیا

اسپانیا که یکی از سخت گیرانه ترین قوانین و مقررات منع آمد و شد را در قاره اروپایی اجرایی کرده است اکنون برای نخستین بار طی شش هفته به کودکان اجازه داد تا به همراه والدین خود از خانه هایشان بیرون بروند.

 

کاهش تدابیر قرنطینه ای در اکثر کشورها

اروپا به سمت خروج محتاطانه از قرنطینه
خبرگزاری فرانسه: اروپایی‌های طرح‌های خروج از قرنطینه را که به در انتظار کشف یک واکسن یا دارو برای مهار همه گیری ویروس کرونا به دردسری برای کل جهان تبدیل شده است، ارائه می‌کنند.
برخی کسب و کار‌ها در سوئیس در روز دوشنبه دوباره باز می‌شوند، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که به کووید-۱۹ مبتلا شده بود، دوشنبه به سر کار بازمی گردد.
همه گیری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا که جان بیش از ۲۰۰ هزار نفر از نزدیک به سه میلیون نفر مبتلا را در جهان گرفته است، در چهار کشور اروپایی که به شدت تحت تأثیر آن قرار گرفتند، بالاخره رو به کاهش است.
سوئیس
-آرایشگاه ها در سوئیس-
سوئیسی ها به نوبه خود با بازگشایی برخی کسب و کارها از روز دوشنبه، می توانند نزد آریشگر خود بروند.
با رعایت کامل تدابیر بهداشتی، ابتدا آرایشگرها، فیزیوتراپی ها، پزشکان، سالن های ماساژ، گل فروش ها، باغدارها و مهدکودک ها هستند که فعالیت خود را از روز دوشنبه در سوئیس از سر خواهند گرفت.
 
اسپانیا
شدت قرنطینه در سوئیس کمتر از اسپانیا بود. کودکان اسپانیایی پس از شش هفته محبوس شدن در خانه، از روز یکشنبه می توانند در خیابان بازی کنند البته با رعایت برخی محدودیت ها مانند تماس نداشتن با دیگران.
در اسپانیا جایی که قرنطینه تا نهم ماه مه تمدید شده است، دولت سه شنبه طرح خود را برای تعدیل تدابیر محدودکننده که قرار است از نیمه ماه مه به اجرا گذاشته شود، اعلام خواهد کرد.
 
 برزیل 
-کمبود تجهیزات پزشکی در مانائوس مرکز ایالت آمازوناس برزیل باعث شد تا گروهی از پرستاران به بی توجهی دولت به اعزام کمک‌های درخواستی اعتراض کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سائوپائولو، همچنین در شبانه روز گذشته مانائوس با ثبت ۱۴۰ کشته بیشترین میزان تلفات نسبت به روز‌های گذشته را داشته و بیش از چهار هزار نفر نیز در این استان به کرونا مبتلا شده اند.
به گزارش رسانه‌های محلی این استان، مسئولان قبرستان بزرگ شهر مانائوس بدلیل نبود فضای کافی مجبور به دفن اجساد کرونایی بصورت دسته‌های پنج نفری شده اند.
-طی شبانه روز گذشته ۳۸۸ در این کشور براثر ابتلا به کرونا جان باختند و تعداد کل تلفات کرونا در هم به ۴۵۴۳ نفر رسیده است.
سائوپائولو با ثبت ۲۱۶۹۶ مورد ابتلا و ۱۸۲۵ فوت ناشی از کرونا بالاترین میزان تلفات در مقایسه با سایر استان‌ها را در برزیل به خود اختصاص داده است.
بیش از ۳۰۰ بیمار کرونایی در ریودوژانیرو برزیل در انتظار خالی شدن تخت بیمارستان
ظرفیت همه بیمارستان های دولتی ریودوژانیرو برزیل تکمیل شده و قادر نیستند به بیماران کرونایی که نیاز به تخت مراقبت های ویژه دارند خدمات ارائه دهد.
درحال حاضر ۳۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در ریودوژانیرو در صف انتظار تخت های مراقب ویژه هستند.
همچنین ۶۷۷ نفر نیز در استان ریودوژانیرو به علت ابتلا به کرونا جان باخته‌اند.
 
-اجساد جان باختگان کرونا در برزیل در کانتینرها نگهداری می شوند
با تکمیل شدن ظرفیت سردخانه‌های بیمارستان‌‌های ریودوژانیرو برزیل ، جان باختگان کرونا در کانتینر های یخچال دار نگهداری می شوند.
براساس گزارش تلویزیون ایالتی ریو بعضی خانواده ها از سرنوشت اجساد بی خبر هستند و بیمارستان هم اطلاعات درستی ارائه نمی دهد.
استان ریودوژانیرو بعد از سائوپائولو بیشترین تعداد تلفات و مبتلایان کرونا را ثبت کرده است.
طبق جدیدترین آمار وزارت بهداشت برزیل ، تاکنون ۷۹۴۴ نفر مبتلا و ۶۷۷ نفر در استان ریودوژانیرو بدلیل ابتلا به کرونا جان باخته اند.

سنگال
در ارتباط با بحران کرونا توزیع مواد غذایی در میان جمعیت نیازمند آغاز می شود.

قبرس
اعلام پیش بینی طرحی چهار مرحله ای برای کاهش تدابیر قرنطینه در ارتباط با همه گیری ویروس کرونا.

چین
 ثبت شش مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته بدون هیچ مورد فوت و کاهش تدابیر قرنطینه ای در اکثر شهرهای این کشور  

مصر

رئیس جمهور مصر حالت فوق العاده در تمام مناطق این کشور را از ساعت یک بامداد روز سه شنبه ۲۸ ماه آوریل به مدت سه ماه تمدید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی اعتراضات تایید صلاحیت نشدگان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
عملیات اجرای کمربندی امام حسین(ع) در شهر فردوسیه ی شهریار
برفروبی مسیر پیرانشهر به تمرچین
فرازی از خطبه های نماز جمعه در شهرهای گلستان
پیش بینی بارش باران و کاهش دما در گلستان
تشییع پیکر شهید دارا فتح‌اللهی در دلفان لرستان
پایان رسیدگی به اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر خوزستان
رمضان فرصتی برای نزدیکی دل‌های مومنان و فصل جدیدی از همدلی
نفرات برتر مسابقات استارت آپی گنبد کاووس مشخص شدند
جشن روزه اولی‌ها در آزادشهر
تبیین برنامه‌های کنگره ۵ هزار و ۵۳۶ شهید کردستان
سفره افطاری در حرم جعفربن موسی الکاظم (ع) پیشوا
ادامه مسابقات فوتسال جام رمضان در کلاته رودبار دامغان
دیدار نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اعضای انجمن اهدای عضو ایرانیان استان
برگزاری دوره آموزشی مربیگری کشتی آزاد جنوب استان در میاندوآب
عزت و اقتدار در مذاکره با آمریکا مورد توجه قرار گیرد
هم‌نوایی نسل نور در دهمین نمایشگاه قرآن و عترت گلستان
آغاز طرح پخش سیلاب در آران و بیدگل
کشف ۱۴ کیلوگرم مواد مخدر در فومن
آغاز مسابقات علمی و فناورانه برنامه نویسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۰ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)