• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۱۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در دانشگاه امیرکبیر

رونمایی از ۲۸ محصول دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونا

محصولات شرکت‌های دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونا به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور رونمایی شد که در این مراسم ۲۸ محصول دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز معرفی شدند.

رونمایی از 28 محصول دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان پارک های علم و فناوری با محوریت مقابله با ویروس کرونا که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد از 28 محصول دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز رونمایی شد.
آقای دکتر حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان شرکت های فعال در پارک های علم و فناوری در حوزه مقابله با ویروس کرونا که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد از محصولات 11 پارک علم و فناوری برگزیده رونمایی شد.
وی افزود: در این مراسم محصولات جدید شرکت های دانش بنیان با محوریت مقابله با ویروس کرونا رونمایی شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: در این مراسم دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمله 11 پارک برگزیده ای بود که توسط وزارت علوم به ریاست جمهوری معرفی و در این مراسم از 28 محصول شرکت های دانش بنیان این دانشگاه رونمایی صورت گرفت.
آقای دکتر حسینی تودشکی خاطرنشان کرد: محصولات شرکت های دانش بنیان این دانشگاه مرتبط با مسائل و نیازمندی های کشور اعم از مردم، بیمارستان ها، پزشکان و پرستاران است.
وی عنوان کرد: شرکت های دانش بنیان این دانشگاه محصولات زیادی در خصوص مقابله با بیماری کرونا تولید می کنند که این محصولات از فناوری های جدیدی برخوردار بوده و بسیار کاربردی هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه اقدام به تولید انواع محصولات ضد عفونی کننده سطوح و دست کرده اند که محصولات این شرکت ها با پایه نانو سیلور است و در آن از الکل استفاده نشده است.
آقای دکتر حسینی تودشکی گفت: تولید ماسک سوپاپ داربا فیلتر نانو یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه در شرایط شیوع بیماری کرونا به 30 برابر افزایش یافته و این شرکت به صورت روزانه حدود 30 هزار ماسک تولید می کند.
وی ادامه داد: همچنین شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به صورت ماهیانه 3 میلیون و 600 هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده سطح تولید می کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه دستگاه اندازه گیری اکسیژن خون و ضربان قلب را تولید کرده که این دستگاه در شناسایی بیماران کرونایی بسیار مؤثر است.
آقای دکتر حسینی تودشکی افزود: همچنین توسط یکی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه دستگاه استریل سازی هوای آی سی یو و بخش های بیماران کرونایی تولید شده است که این دستگاه در عدم ابتلا پرستاران و پزشکان به بیماری کرونا بسیار موثر است.
وی خاطرنشان کرد: کیت مولکولی محصول دیگری است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده است که این کیت طی 55 دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه نیز در حوزه برگزاری وبینارها فعال بوده اند که از این وبینارها استقبال خوبی شده به نحوزی که تعداد این جلسات از رشد 5 برابری برخوردار شده است.
در این مراسم از محصولات شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر شامل اسپری و فوم ضدعفونی کننده، تب سنج سبک GSN-FEV، اسپری ضدعفونی کننده دست و سطح، ماسک سوپاپدار و فیلتر نانو، محلول ضدعفونی کننده مالتی اکسیدانت سوریلت، پالس اکسمیتر انگشتی POMED19، دستگاه ازن جنراتور هوا و آب، کیت تشخیص کرونا به شیوه Realtime PCR، دستگاه ضدعفونی کننده سطوح، دستگاه تصفیه هوا، شیلد پزشکی و تب سنج لیزری مادون قرمز رونمایی شد.
همچنین در این مراسم از نرم افزارهای کاربردی (اپلیکیشن) پایش بیمار، نرم افزار کاربردی خدمت و وکیل، موکل، پایش هوشمند از راه دور موتورخانه، آموزش مجازی، گپ و گفت وبیناری کرونایی، سرویس برخط(آنلاین) روانشناسی، برنامه خدمات پزشکی پاراکلینیکی، برنامه افزایش آگاهی عمومی، آموزش آنلاین زبان های خارجی، برنامه مشاوره بیمار و پزشک، آموزش انگلیسی به کودکان، نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) دستیار پزشک، برنامه حمل و نقل بین المللی، برنامه انجام امور اداری و شخصی (نیابتی)، خدمات پزشکی در محل و برگزاری وبینارها نیز رونمایی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)