• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
قزوین » اجتماعی

افتتاح پروژه‌های شهری قزوین در آینده نزدیک

شهردار قزوین از کلنگ زنی و افتتاح برخی از پروژه‌های مهم شهر قزوین در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، داوودی، رئیس شورای شهر قزوین در برنامه گفت وگوی ویژه خبری که به مناسبت افتتاح پروژه‌های شهری قزوین در آینده نزدیکروز شورا‌ها از شبکه مینودری پخش شد، به ارائه خدمات الکترونیک شورا و شهرداری قزوین در دوران شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: با تأمین زیرساخت‌های ارتباطی در شهر قزوین، مراجعات رودررو به ویژه در ایام شیوع بیماری کرونا بسیار کاهش یافت و از سویی، سلامت اداری نیز افزایش پیدا کرد.
رئیس شورای شهر قزوین گفت: به منظور قدردانی از تلاش‌های کادر پزشکی و درمان برای پیشگیری و مقابله با کرونا، یک خیابان در قزوین به نام پزشکان نامگذاری می‌شود و یادمان مدافعان سلامت نیز در یک نقطه از سطح شهر نصب خواهد شد.
وی افزود: تمامی نیرو‌های شهرداری اعم از اتوبوسرانی، تاکسیرانی و نیرو‌های خدمات رسان، در بسیج کامل برای مقابله با بیماری کرونا به سر می‌برند.
رئیس شورای شهر قزوین گفت: سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان تفاهم نامه میان شورای شهر، شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی برای بازسازی بافت فرسوده در شهر قزوین منعقد شد که متأسفانه به دلیل اختصاص نیافتن بودجه، محقق نشد که در حال حاضر بهترین راهکار اختصاص وام‌های کم بهره برای نوسازی واحد‌های فرسوده است.
داوودی گفت: با توجه به مصوبه نوسازی بافت فرسوده در دو یا سه طبقه، سازندگان و پیمانکاران علاقه‌ای به سرمایه گذاری در این نواحی ندارند که این قانون نیازمند بازبینی است.
وی افزود: قرار بر این شد که معاون شهرسازی وزیر راه و شهرسازی پس از پایان تعطیلات برای بررسی مشکلات ساخت و ساز در بافت فرسوده و اجرای طرح ساماندهی سفری به قزوین داشته باشد.
چالش جدی شورا‌ها و شهرداری‌ها را اجرایی نشدن لایحه درآمد پایدار و مدیریت یکپارچه شهری عنوان کرد و گفت: از دولت می‌خواهیم تا هر چه سریعتر تکلیف این لایحه را مشخص کنند.
طاهرخانی، شهردار قزوین، به بودجه ۸۳۰ میلیارد تومانی شهرداری در سال جاری اشاره کرد و گفت: با تخصیص این اعتبار، کمربندی شهر از میدان شورا تا پل امام رضا (ع)، فرهنگسرا، پارک بانوان، پارک آفرینش، پارک شقایق ۲ و بسیاری از پروژه‌های اجتماعی و شهری به بهره بردار خواهند رسید.
وی افزود: در آینده نزدیک در شهر قزوین، شاهد کلنگ زنی و افتتاح برخی از این پروژه‌ها خواهیم بود.
شهردار قزوین، به برون سپاری و ترویج دولت الکترونیک در شهرداری قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به برون سپاری صورت گرفته در شهرداری، شهروندان با ارائه کد ملی می‌توانند از تمامی خدمات شهرداری بهره‌مند شوند.
وی افزود: در ایام تعطیلی کرونا به ویژه در ایام نوروز، سازمان فرهنگی هنری شهرداری قزوین اقدام به برگزاری جشنواره‌های مختلف برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان مردم کرد.
طاهرخانی خاطرنشان کرد: نیرو‌های شهرداری به صورت روزانه اقدام به شستشو، گندزدایی و ضدعفونی محور‌های اصلی شهر از جمله بازار و پارک‌ها می‌کنند.
شهردار قزوین گفت: در ایام تعطیلی کرونا، به دلیل توقف فعالیت‌های اقتصادی، اجاره بهای املاک شهرداری بخشیده شده است.
ظاهرخانی به موضوع کسب درآمد شهرداری قزوین از محل توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: شهر قزوین به دلیل قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب، و دارا بودن آثار متعدد تفریحی و تاریخی، ظرفیت‌های خوبی برای پذیرش گردشگران داخلی و خارجی دارد.
شهردار قزوین همچنین از مردم قزوین خواست همچنان پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از ویروس کرونا و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)