• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
در صورت اجرای بلندمدت فاصله گذاری

احتمال تغییرکرایه‌های تاکسی

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران: اگر طرح فاصله گذاری هوشمند در بلندمدت اجرا شود، برچسب‌های نرخ کرایه جدید به تاکسیرانان ابلاغ خواهد شد.

احتمال تغییرکرایه‌های تاکسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا قنادان، در‌باره اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در ناوگان تاکسیرانی و کاهش درآمد تاکسیرانان توضیح داد: با اجرای این طرح در ناوگان تاکسیرانی تعداد مسافران از چهار نفر به سه نفر کاهش پیدا کرد که همین سبب کاهش درآمد تاکسیرانان شده است. باتوجه به رعایت این طرح، مسافران کرایه نفر چهارم را میان خود تقسیم می‌کنند تا به راننده هم فشار مالی مازاد دیگری وارد نشود.
او در پاسخ به این پرسش که آیا تقسیم کرایه نفر چهارم با دستور سازمان صورت گرفته است، توضیح داد: سوار شدن دو مسافر در صندلی عقب تاکسی‌ها درحال تبدیل به یک فرهنگ عمومی است. گزارش‌های اعتراضی مسافران در سامانه ۱۸۸۸ بسیار کاهش یافته و از طرفی تبدیل به یک مطالبه مردمی شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در ادامه افزود: سازمان تاکسیرانی در یکی از جلسات ستاد فرماندهی کرونا تهران درخواست کرد که ستاد مدت زمان اجرای فاصله گذاری هوشمند را اعلام کند تا سازمان تاکسیرانی برای تصمیم گیری‌ها از جمله تغییر نرخ کرایه بلاتکلیف نماند.
به گفته قنادان؛ اگر قرار بر افزایش کرایه تاکسی‌ها باشد، باید برچسب‌های نرخ کرایه بازنگری شوند؛ یعنی برچسب‌های نرخ کرایه قدیمی جمع آوری و برچسب‌های نرخ کرایه جدید بر مبنای دستورالعمل توزیع شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانان تهران با بیان اینکه چاپ، توزیع و امحاء برچسب‌ها هزینه و بار اجرایی بسیار سنگینی برای سازمان دارد، یادآور شد: همچنین مدت زمان اجرای آن نیز چند هفته طول خواهد کشید.
او با تأکید براینکه از تاکسیرانان درخواست شده، ظرفیت قانونی مسافران را در وضعیت کنونی رعایت کنند، گفت: اگر در روز‌های ابتدایی اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی ۴۰ درصد از تاکسیرانان این موضوع را رعایت نمی‌کردند درحال حاضر کمتر از ۱۰ درصد گزارش‌های مبنی بر رعایت نشدن این طرح توسط تاکسیرانان گزارش می‌شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانان تهران بیان کرد: همچنین به تاکسیرانان توصیه شده که اگر مسافری اصرار داشت که هزینه مازادی پرداخت نکند، با او مساعدت کنند و کرایه اضافه‌ای دریافت نشود. اما در شرایط کنونی بیشتر مسافران می‌خواهند که کرایه نفر چهارم را بین سه نفر تقسیم کنند تا به تاکسیرانان هم فشاری وارد نشود.

کاهش آمار گزارش‌های اعتراضی شهروندان

همزمان با گسترش ویروس کرونا در پایتخت و اجرای طرح‌های مختلف در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در ۱۸ فروردین اعلام کرد که رانندگان تاکسی جهت پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند مجاز به سوار کردن دو مسافر در صندلی عقب خودرو هستند. همچنین نرخ کرایه تاکسی برای مسافران مشابه سال گذشته در نظر گرفته شد و بنابر ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا کرایه مازادی نباید از مسافران دریافت شود.
طرح فاصله گذاری هوشمند در ناوگان تاکسیرانی درحالی اجرا شد که دولت هیچ طرحی برای جبران کاهش درآمد تاکسیرانان در نظر نداشت؛ همین مسئله سبب اعتراض جمع بسیاری از تاکسیرانان تهران شد. چند روز پس از ابلاغ رسمی طرح فاصله گذاری هوشمند، گزارشاتی مبنی بر رعایت نکردن این طرح توسط تاکسیرانان اعلام شد. تاکسیرانانی که قبل از اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، در اسفند ماه سال گذشته به صورت داوطلبی این طرح را اجرا کرده بودند.
آمار گزارش‌های اعتراضی شهروندان از هفته گذشته نسبت به این موضوع کاهش یافته و کرایه نفر چهارم میان مسافران تقسیم می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال تغییرات جدید در نظام مالیات بر ارزش افزوده از اول دی
فیلم نوجوانانه «میان صخره‌ها و ابرها» امروز در شبکه امید
احیای باغ های نظرآباد کلید خورد
تأکید اندونزی بر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
نجات جان ۲ شهروند از آتش سوزی منزل متروکه در مشهد 
توقیف ۲۶ دستگاه خودرو متخلف در ایلام
حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم افزایش یابد
تجليل از ورزشکاران مدال آور استان در مسابقات جهانی و آسيايی
جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم
رونمایی از نخستین تلویزیون روستایی در اصفهان
راهبرد اصلی بنیاد شهید پرهیز از تصدی‌گری باشد
صادرات ۴ میلیارد دلاری از مرز‌های آذربایجان غربی
پسروی دریای خزر تهدیدی برای آینده زیست‌محیطی مازندران است
آغاز نخستین رویداد «ماراتن بازی‌سازی ایران» در دانشگاه اصفهان
کشف محموله ۲۵۰ میلیارد ریالی قاچاق در بانه
نجات جان چند خانواده عشایری در مناطق عشایری جبالبارز جیرفت
کمک ۳۰۳ میلیارد تومانی خیران به جمعیت هلال احمر
عمر کوتاه هوای پاک با هجوم آلاینده‌ها
رسیدگی ۸۷ درصدی به پرونده‌های قاچاق تعزیرات حکومتی
کمینه و بیشینه دمای سوم دی ماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۹ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۴ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)