• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
مراسم تقدیر از کارگران، مدیران و واحد‌های نمونه

جامعه کار و تولید در شرایط کرونایی خوش درخشید

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات: با تلاش جامعه کار و تولید درخصوص تولید موادضدعفونی و ماسک، اکنون آرامش خاطر در بازار ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علی حسین رعیتی فرد در مراسم تقدیر از کارگران، مدیران و واحد‌های نمونه به مناسبت نهم اردیبهشت روز بسیج کارگران و کارخانجات کشور افزود: جامعه کار و تولید در شرایط کرونایی خوش درخشید.
مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور گفت: با تلاش جامعه کار و تولید درخصوص تولید موادضدعفونی و ماسک، اکنون آرامش خاطر در بازار ایجاد شده است.
وی با اشاره به ارایه خدمات و تولیدات به مردم در این شرایط سخت و از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: از زمان شیوع این ویروس علاوه بر مدافعان سلامت و کادر درمان که زحمات بسیار زیادی را متقبل شده اند، جامعه کار و تولید کشور تلاش ویژه‌ای را برای تولید مایحتاج مردم در دو ماه گذشته و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام دادند.
آقای رعیتی فردی با بیان اینکه در این مدت هیچ خللی در تولید وجود نداشت، افزود: با اقدامات صورت گرفته و همچنین غربالگری و ضدعفونی محیط کار، تلاش شد که خط تولید خللی نداشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش همه فعالان کار و تولید در سال جهش تولید، کارگران، کارفرمایان و مدیران واحد‌های تولیدی بتوانند منویات مقام معظم رهبری را در حوزه تولید عملیاتی و تهدیدی که شیوع کرونا برای ما ایجاد کرده به یک فرصت مغتنم تبدیل کنند تا بتوانیم علاوه بر تامین نیاز کشور محصولات و خدمات را به کشور‌های همسایه صادر کنیم.
مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور گفت: کارگران و واحد‌های تولیدی در این ایام ایثارگرانه برای تامین نیاز مردم تلاش کردند و در دو سه ماه گذشته با تلاش شبانه روزی دستگاه‌های اجرایی و شرکای اجتماعی هیچ خللی در عرضه و تولید محصول در بازار نداشتیم.
آقای رعیتی فرد با بیان اینکه اکنون در سطح کشور حدود ۱۱ و نیم میلیون کارگر در حوزه‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی کار می‌کنند که بیمه هستند، افزود: تعداد زیادی کارگر روزمزد داریم که در حوزه تامین اجتماعی گنجانده نمی‌شوند و بیمه نیستند.
وی اضافه کرد: ۴۳ میلیون نفر با جمع مستمری بگیران و بازنشستگان حوزه کار و تولید، در بخش تامین اجتماعی هستند که از خدمات تامین اجتماعی استفاده می‌کنند.
آقای رعیتی فرد با اشاره به اینکه امروز ۱۱۰ هزار بسته معیشتی به کارگران آسیب دیده از کرونا اهدا می‌شود، گفت: باید کارگران را تکریم کنیم و دست آنان را بوسه بزنیم.

مدیر عامل شرکت پگاه تهران نیز در این مراسم گفت: تلاش سخت کارگران با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانع از ایجاد خدشه در تولید و تهیه محصولات لبنی در کشور در ایام شیوع ویروس کرونا شد.
سیدجعفر میر کشور افزود: کارگران در ایام سخت بیماری کرونا به طور شبانه روزی فعالیت خود را انجام دادند.
وی با بیان اینکه در این شرکت ۹۰۰ کارگر به طور مستقیم و ۱۰ تا ۱۵ هزار کارگر به طور غیرمستقیم و در شبکه‌های توزیع محصول، تامین مواد اولیه و بسته بندی و همچنین دامداران فعالیت می‌کنند، گفت: امیدوارم این مراسم بتواند انگیزه خوبی برای کارگران باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)