• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در مراسمی

امضاء بسته کامل همکاری دوجانبه بین جهاددانشگاهی و ایران‌خودرو

تفاهم‌نامه گسترش همکاری‌های فناورانه، فنی، تخصصی و اجرایی برای توسعه‌ی حوزه‌های مرتبط با خودرو بین جهاددانشگاهی و شرکت ایران‌خودرو منعقد شد.

امضاء بسته کامل همکاری دوجانبه بین جهاددانشگاهی و ایران‌خودروبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم این تفاهم‌نامه، صبح امروز ۱۰ اردیبهشت با حضور آقایان دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر فرشاد مقیمی مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو و مسؤولان این دو مجموعه برگزار شد.
گسترش همکاری‌های فناورانه، فنی، تخصصی و اجرایی برای توسعه‌ی حوزه‌های مرتبط با خودرو، موضوع این تفاهم‌نامه است.

*محور‌های همکاری
بومی‌سازی فناوری و تولید کاتالیست خودرو با همکاری شرکت یاپکو، توسعه‌ی سیستم کنترل موتور خودرو (ECU/EMS) و سیستم‌های برق و الکترونیک خودرو‌های آتی (نظیر EPS، ESC، TPMS، ADAS و...)، توسعه‌ی پلتفرم الکترونیک خودرو برای خودرو‌های فعلی و آتی شرکت شامل بنزینی، هیبرید و برقی، از محور‌های مهم همکاری تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی و شرکت ایران‌خودرو می‌باشد.
توسعه‌ی فناوری خودرو‌های متصل (Connected Cars) و سامانه‌ی ارتباطات هوشمند خودرویی (CVT) به‌صورت بومی، بومی‌سازی فناوری مورد نیاز خودرو‌های برقی و هیبریدی، ساخت و تولید درایو و الکتروموتور‌های به‌کاربرده‌شده در خودرو و ابرخازن‌های مورد استفاده در خودرو‌های برقی نیز از جمله موارد دیگر همکاری در این تفاهم‌نامه است.
هم‌چنین محور‌های همکاری دیگر شامل تامین آلیاژ‌های خاص و مواد شیمیایی مورد نیاز جهت ساخت قطعات خودرو، بومی‌سازی فناوری و ساخت فوم‌های فلزی آلومینیومی سپر خودرو‌های مدرن خاص و فوم‌های پلی‌یورتان صندلی خودروها، تجهیز و تست سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) و بومی‌سازی فناوری و ساخت مواد اولیه مصرفی سنسور‌ها و یاتاقان‌ها می‌شود.
گفتنی است، مدت زمان این تفاهم‌نامه ۵ سال است که در صورت تمایل دوطرف قابل تمدید است.

*شروع یک پیوند ناگسستنی بین ایران خودرو و جهاددانشگاهی
دکتر فرشاد مقیمی مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو در این مراسم با تأکید بر این‌که گسترش همکاری با جهاددانشگاهی در محور‌های بسیار کلیدی در قالب این تفاهم‌نامه دنبال خواهد شد، گفت: با توجه به توانمندی‌های این نهاد، بومی‌سازی کاتالیست‌های خودرویی یکی از نیاز‌های ضروری برای محیط‌زیست کشور است و و جزو اولویت‌های کاری برای ما می‌باشد که باید به زودی آغاز و ظرف مدت‌زمان کوتاه با همکاری جهاددانشگاهی به قرارداد تبدیل شود.
وی با بیان این‌که استحصال فلزات گران‌بها و تولید کاتالیست‌ها کار بسیار ارزشمندی است که عدد آن در دنیا افزایش قابل توجهی پیدا کرده، گفت: ما به دنبال آن هستیم که هم‌زمان اهدافی در داخل برای کاهش وابستگی و بحث میزان کم‌کردن از خروج ارزی کشور داشته باشیم و از طریق این تفاهم‌نامه، بحث فناوری ترکیبات واشکُت، دسترسی به این فناوری و تغییرات در استاندارد‌ها در این زمینه را برای کشور و جامعه و داشتن محیط زیست‌سبز دنبال کنیم.
آقای دکتر مقیمی افزود: حوزه‌ی برق و الکترونیک بخش قابل توجه دیگری است که رابطه‌ی مستقیمی با افزایش یا کاهش قیمت خودرو دارد و باید این حوزه را ارتقا و اختلافات تکنولوژی با دنیا را کاهش دهیم.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو تصریح کرد: برقی کردن خودرو و ارتقای پلتفرم‌های موجود در این حوزه دو حوزه‌ی مهمی است که باید از توان دانشی جهاددانشگاهی کمک بگیریم. در آلیاژ‌های خاص و سبک نیز جهاددانشگاهی می‌تواند به ما کمک کند؛ زیرا مصرف کم‌تر و آلودگی کم‌تر با ارتقای فناوری در این حوزه از اهداف ما می‌باشد.
وی با اشاره به این‌که با اهمیت‌تر از انعقاد این تفاهم‌نامه، شروع کار‌های عملیاتی و اجرایی ویژه در این زمینه است، ادامه داد: ممکن است از این تفاهم‌نامه صد‌ها قرارداد خارج شود، اما مهم این است که حتی اگر دو قرارداد هم بسته شد، نیاز‌های اساسی ما و توان علمی جهاددانشگاهی را پوشش و نیاز ما به خارج از کشور را کاهش دهد.
آقای دکتر مقیمی تأکید کرد: انگیزه‌ها را باید در کوتاه‌مدت و از طریق اجرای با سرعت این تفاهم‌نامه تقویت کنیم تا شیرینی‌های این همکاری ادامه‌دار و مراحل بعدی جدی بلندمدت آغاز شود.
مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو گفت: امیدواریم انعقاد این تفاهم‌نامه باعث یک پیوند ناگسستنی بین ایران‌خودرو و جهاددانشگاهی که از رکن‌های اساسی و مهم تحقیقات و فناوری در داخل کشور است، شود و امروز نیز یک نقطه‌ی عطفی در گسترش ارتباطات بین این دو مجموعه باشد.

*توان جهاددانشگاهی برای ارتقای صنعت خودرو
همچنین آقای دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی گفت: صنعت خودرو یک صنعت مهم و دارای فناوری پیشرفته در دنیاست و الزام می‌کند که رقابت، افزایش کیفیت و روزآمدی در آن جریان داشته باشد؛ این صنعت به دلیل این‌که جلوی چشمان مردم و در ارتباط با زندگی روزمره‌ی آن‌ها است، دارای اهمیت فوق‌العاده‌ای در دنیا است.
وی با ابراز خوشحالی از اعتماد ایران‌خودرو به روزآمدی فناوری به دست فناوران داخل کشور، گفت: جهاددانشگاهی با توجه به سیاست‌های ایران‌خودرو، فعالیت‌های خود را در حوزه‌ی کاتالیست، فلزات گران‌بها و بحث کنترل موتور با این شرکت آغاز کرده است.
رییس جهاددانشگاهی با بیان این‌که اساس تشکیل جهاددانشگاهی تولید فناوری بومی صنایع کشور و ارتقای روزآمدی آن است، افزود: در صنعت نفت فوق‌العاده خوب کار کرده‌ایم و فناوری‌های پیشرفته‌ای را در آن به دست آوردیم.
وی ادامه داد: در زمینه‌ی برق، الکترونیک، الکتروموتورها، ارتباطات هوشمند خودرویی و آلیاژ‌های خاص مرتبط با صنعت خودرو نیز زمینه‌ی تحقیقاتی داشته‌ایم و توان رقابتی داریم.
وی در پایان با تشکر از حمایت مسؤولان ایران‌خودرو از فناوران داخلی، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در توسعه و تعالی ایران‌خودرو به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی خودرو در کشور، سهم و مشارکت داشته باشیم و با کار‌های مناسب حمایت برای بومی‌سازی داخلی را جبران کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)