• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
بین الملل » اروپا
اخبار شیوع کووید ۱۹ در فرانسه

وزیر بهداشت فرانسه نگران بیماری ناشناخته کاواساکی نزد کودکان

الیویه وران وزیر بهداشت فرانسه اطمینان داد ظهور یک بیماری التهابی شدید نزد برخی کودکان در فرانسه «بسیار جدی» گرفته شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، وزیر بهداشت فرانسه تأکید کرد در حال حاضر هنوز عناصر موجود کافی نیست تا بتوانیم این بیماری را به کووید ۱۹ ارتباط دهیم.
در روز‌های اخیر، مقامات بهداشتی انگلیس هم درباره افزایش شمار کودکانی که علائمی شبیه به بیماری «کاواساکی» داشته اند اخطار دادند.
بیماری کاواساکی یک سندروم عروقی است که کودکان را هدف قرار می‌دهد و علت آن همچنان نامشخص است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، وران گفت مواردی از این بیماری در ایتالیا، اسپانیا، سوییس و همچنین در فرانسه گزارش و از طرف گروه پزشکی پاریس به من هشدار داده شد».
وی گفت در پاریس «نزدیک به ۱۵ کودک از همه سنین» با علائم این بیماری مشاهده شده است.
وی گفت: «تب، اختلالات گوارشی و تورم عروق بدن که می‌تواند منجر به نارسایی قلبی شود از جمله علائم این بیماری است. تا جایی که من اطلاع دارم خوشبختانه هیچ کودکی از این بیماری جان خود را از دست نداده است. این بیماری بسیار نادر می‌تواند همراه با التهاب عروق قلبی باشد».
وزیر بهداشت فرانسه گفت برخی از این کودکان (نه همه آن‌ها) «در فرانسه و همچنین در انگلیس ناقل ویروس کرونا هستند و این موضوع تا حدودی سبب نگرانی و هوشیاری شده است».
وی گفت «من این موضوع را بسیار بسیار جدی می‌دانم. در مرحله کنونی، ما هیچ توضیح پزشکی در این باره نداریم. من جامعه پزشکی و علمی در فرانسه و در سطح بین المللی را فرا می‌خوانم تا با داشتن حداکثر اطلاعات لازم، درباره اینکه آیا بین کرونا واین بیماری که تاکنون در هیچ جا به این شکل مشاهده نشده است ارتباطی وجود دارد یا خیر».
این مقام فرانسوی درحالی این سخنان را بیان کرد که ویروس جدید کرونا همچنان شگفتی‌های ناخوشایندی دارد.
وزیر بهداشت فرانسه در پاسخ به پرسشی درباره پیش بینی‌ها برای بازگشایی مدارس در تاریخ ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) با توجه به این بیماری جدید گفت از آغاز شیوع کرونا، کووید ۱۹ کودکان کمی را درگیر کرده است و موارد وخیم این بیماری نزد کودکان مربوط به کودکانی است که بیماری‌های زمینه‌ای دارند.
 
رئیس حزب تجمع ملی فرانسه: تصمیم اخیر مکرون، غیرمنطقی است
مارین لوپن رئیس حزب ”تجمع ملی“ فرانسه، در واکنش به اقدام امانوئل مکرون مبنی بر برداشتن قرنطینه از ۱۱ ماه مه و بازگشایی مدارس: با توجه به اینکه کرونا در فرانسه همچنان قربانی می‌گیرد، رئیس جمهور به تنهایی تصمیم به بازگشایی مدارس گرفت درحالیکه شورای علمی کشور توصیه کرده بودند تا ماه سپتامبر مدارس باز نشود. با درنظرگرفتن شرایط کنونی کشور، من اگر فرزند دانش آموز داشتم، ۱۱ مه او را به مدرسه نمی‌فرستادم. چنین کاری غیرمنطقی است چرا که مدارس برخی مناطق با کمبود ژل ضدعفونی‌کننده دست و صابون رو به رو هستند. تصمیم مکرون یک تصمیم سیاسی است و واقعاً نمی‌دانیم او زیر چه فشاری بود که چنین تصمیمی گرفت. باید برای بازگشایی مدارس از ۱۱ ماه مه محتاط بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
جدیدترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در فرانسه
کرونا بيش از يک میلیون فرانسوي را بيکار کرد
 
"موریل پنیکو"، (Muriel Pénicaud)، وزیر کار فرانسه چهارشنبه در گفتگو با شبکه فرانس انتر اعلام کرد به دلیل کاهش فعالیت‌ها در پی همه گیری ویروس کرونا ۱.۳ میلیون فرانسوی حال حاضر با بیکاری جزئی رو به رو هستند که برابر با بیش از یک دوم کارمندان است.
پنیکو گفت، سیستم کمک به فعالیت جزئی از اول ژوئن قطع نخواهد شد، اما وظیفه دولت در تامین آن بسیار کمتر خواهد شد. این شامل ۸۹۰ هزار شرکت می‌شود.
وزیر کار در مورد اینکه آیا والدینی که به دلیل بازگشایی تدریجی مدارس باید از فرزندان خود نگهداری کنند همچنان کمک هزینه دریافت خواهند کرد پاسخ مثبت داد.
وزیر کار فرانسه گفت این والدین از ۱۵ مارس تا اول مه از کمک هزینه روزانه برخوردار بودند و این پرداخت از اول مه به نظام بیکاری جزئی محول خواهد شد و این سیستم در تمام ماه ادامه خواهد داشت. 
همه اتحادیه‌ها از دولت می‌خواهند از اصلاحاتی که بسیار سختگیرانه ارزیابی می‌شود و بخشی از آن از ماه نوامبر اجرایی شده است صرف نظر کند.
 
اعلام لغو قرنطینه تدریجی در فرانسه
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، "ادوار فیلیپ"،نخست وزیر فرانسه اعلام کرد همه مغازه‌ها به غیر کافه‌ها و رستوران‌ها می‌توانند از ۱۱ مه کار خود را آغاز کنند، صاحبان مغازه‌ها می‌توانند ورود به مغازه خود را به استفاده از ماسک مشروط کنند.
راهبرد لغو قرنطینه از ۱۱ مه بر سه اصل مهم استوار است که شامل تدریجی بودن، برگشت پذیر بودن و منطبق بودن با سطوح محلی است. در میان تدابیر اعلام شده یکی از نقاط کلیدی تدابیر اتخاذ شده در خصوص مغازه‌ها و فروشگاه هاست.
در حال حاضر بازگشایی رستوران‌ها و کافه‌ها برای دوم ژوئن در نظر گرفته شده است و باید در ماه مه تایید شود.
بازگشت به مدرسه هم داوطلبانه و تدریجی خواهد بود. مهدکودک و مدارس ابتدایی قرار است از ۱۱ مه بازگشایی شود. پس از آن نیز کالج‌ها در هفته‌های بعد بازگشایی می‌شود. در مورد بازگشایی دبیرستان‌ها در اواخر ماه تصمیم گیری خواهد شد.
حمل و نقل عمومی یکی از کلید‌های از سرگیری فعالیت هاست، اما در عین حال یکی از پیچیده‌ترین حوزه‌ها برای رعایت قوانین بهداشتی سختگیرانه است.
روند فعالیت حمل و نقل عمومی به صورت تدریجی از ۱۱ مه از سرگرفته می‌شود و به منظور مقابله با موج گسترده مسافران دولت همچنان بر دورکاری تاکید می‌کند. استفاده از ماسک از ۱۱ مه در سیستم حمل و نقل عمومی اجباری خواهد بود.
ماسک یکی از عوامل نگرانی است که دولت تلاش می‌کند در این زمینه به مردم فرانسه اطمینان دهد. ادوار فیلیپ گفت به دلیل آنکه ما از این پس در هفته حدود صد میلیون ماسک جراحی دریافت می‌کنیم و به لطف بسیج همگانی از ۱۱ مه ماسک برای برآورده کردن نیاز‌های کشور در دسترس خواهد بود. 
 
تأکید وزیر اقتصاد بر بازگشت ”حداکثری“ فرانسوی‌ها به کار
 "برونو لومر"، وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه چهارشنبه خواستار آن شد که پس از برداشتن قرنطینه ”حداکثر فرانسوی‌ها به سر کار خود بازگردند و به صورت جمعی برای از سر گیری فعالیت‌های اقتصادی آماده شوند“.
برداشتن قرنطینه در فرانسه یازدهم ماه مه پیش بینی شده است.
برونو لومر در گفتگو با شبکه تلویزیونی ال. ث.‌ای (LCI) تأکید کرد: ”باید به سر کار بازگردیم و لازم است حداکثر فرانسوی‌ها کار خود را آغاز کنند“.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ”انجام فعالیت برای ملت فرانسه امری اجتناب ناپذیر است“.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بیکاری موقت ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در فرانسه 
خبرگزاری فرانسه گزارش داد  وزیر کار فرانسه اعلام کرد در پی شیوع ویروس کرونا، ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از حقوق بگیران این کشور به طور موقت بیکار شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)