• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
اجتماعی » جامعه و شهری
از شنبه یا یکشنبه

از سر گیری طرح ترافیک

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران:​ در صددیم از روز شنبه یا یکشنبه هفته آینده طرح ترافیک با تغییراتی در زمان آن عملیاتی شود.

از سر گیری طرح ترافیکبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ​ سید مناف هاشمی در حاشیه نشست ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونای کلان شهر تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تامین ماسک مورد نیاز مسافران مترو و اتوبوس چه تمهیداتی اندیشیده اید؟ افزود: در این خصوص مقدمات لازم را با مجموعه‌های تولید داخل شهر تهران از مساجد و خیرین تا حوزه‌های مختلف اجتماعی و مردمی و فرهنگسرا‌های خودمان انجام داده ایم و مکاتباتی را با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران داشتیم که در ایستگاه هایمان شرایط فروش را برای کسانی که ماسک همراه ندارند، فراهم کنیم.
وی گفت: پیش بینی ما این است که ۵۰ درصد مردم از دستکش و ماسک استفاده کنند و ما باید برای ۵۰ درصد دیگر شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا ماسک با قیمت مناسب در اختیار آن‌ها قرار گیرد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود:​ البته باید شرایطی را هم مهیا کنیم که اگر افرادی در ماه مبارک رمضان قصد نذری یا مراسمی داشتند به جای خرید یک ماسک، پنج تا ۱۰ ماسک را خریدرای کنند و همانجا در بسته‌ای قرار دهند تا آن‌ها که امکان خرید ماسک برایشان فراهم نیست بتوانند استفاده کنند که می‌تواند کمک خوبی برای کاهش شیوع بیماری باشد.
آقای هاشمی درباره موضوع طرح ترافیک هم گفت: ما هم اکنون در همه نقاط تهران به جز محدوده مرکزی به لحاظ ترافیک وضع مساعدی داریم، اما در محدوده مرکزی تهران به سبب حضور اصناف و کارکنان دولت مشکلاتی ایجاد شده است.
وی افزود: ما دیروز طرح خود را در وزارت کشور برای هماهنگی هر چه بیشتر خدمت آقای ذوالفقاری معاون وزیر کشور ارائه کردیم که این طرح مشترکی میان شهرداری تهران، شورای شهر و راهور است و چندین بار روی این طرح چکش کاری صورت گرفت و مشکلات آن بسیار کمتر شده است و بنا داریم ساعت طرح ترافیک اصلاح شود، مثلا اگر قبلا ۶ ونیم صبح تا غروب بود ساعت آن از ۸ تا ۱۶ شود که اگر کارکنان دولت قبل از ۸ صبح بیایند مشمول طرح نمی‌شوند و، چون قبل از ساعت ۱۶ هم خارج می‌شوند باز مشمول نخواهند شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت:​ حتی مقرر شد دوربین‌ها شهروندان عادی را هم نگیرد و خروج را آزاد کردیم تا دوربین‌ها ثبت تخلف نکنند و شرایط قیمت را هم ۵۰ درصد و ۷۰ درصد تخفیف در نظر گرفتیم تا بتوانیم جلوی سفر‌های زائد را بگیریم و سفر‌های ضروری انجام شود.
آقای هاشمی افزود: البته به هیچ عنوان نباید بار ما در حوزه اتوبوسرانی و مترو بیشتر شود هر چند که ما پیش بینی ۵ تا ۱۰ درصدی افزایش بار ترافیکی اتوبوسرانی و مترو را داریم، اما با این وجود می‌توانیم در حد استاندارد‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا و ستاد تهران، فاصله گذاری‌ها را رعایت کنیم.
وی گفت: در این ایام در محدوده مرکزی تهران که شاهد ترافیک بسیار زیادی بودیم حتی اتوبوس‌های ما هم امکان تردد نداشتند و در برخی ساعات بین ۷۵ تا ۹۲ درصد بار ترافیکی نسبت به مدت مشابه هفته‌ها و سال قبل اضافه شده است و بالاخره ما باید با این تصمیم مشکلات ساکنان این منطقه را هم حل کنیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره زمان اجرای دقیق این طرح افزود:​ تلاش ما این است که از ابتدای هفته آينده هم موضوع ماسک و هم طرح ترافیک را انجام دهیم و جلسات بسیار زیادی در این روز‌ها داشته ایم تا طرح با مشکلات بسیار کمتری اجرا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای واکسیناسیون تب برفکی در بافت
ریزش معدن در کنگو، ۲۲۷ کشته بر جای گذاشت
آسمان چهارمحال و بختیاری کمی ابری
۲۰ شهر خوزستان زیر چتر آلودگی هوا
۱۷ طرح ورزشی در بوشهر افتتاح می‌شود
درگذشت مادر شهید حسین رضا امیری در چگنی لرستان
پاکی هوا در هشت منطقه و سه شهر مجاور اصفهان
اقدام اروپا علیه سپاه، پنهان‌سازی واقعیت افول نقش و جایگاه اروپا در عرصه بین الملل است
آغاز مرمت بنای تاریخی و مذهبی امامزاده شاهزاده محمد (ع) ورامین
بیانیه فرمانده انتظامی لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
دیدار کاردار سفارت آمریکا در عراق با نوری المالکی
پیش بینی بارش‌های پراکنده در کشور طی سه روز آینده
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
حضور ایلام در نمایشگاه صنایع دستی عراق
ارتش برخی کشور‌های اروپایی تروریستی محسوب می‌شود
بمباران مناطقی از شهر غزه 
نمایش ۳ اثر در نخستین روز جشنواره فیلم فجر
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
کوبا وضع اضطراری بین‌المللی اعلام کرد
نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)