• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
بین الملل » آمریکا
اخبار شیوع کووید ۱۹ در آمريکا

نیمی از خانوارهای آمریکایی با مشکلات مالی مواجهند

بر اساس یک نظرسنجی، نیمی از مردم آمریکا اعلام کرده اند که از نظر مالی تحت تأثیر همه گیری کرونا قرار گرفته اند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمريکا به شرح زیر است.
جدیدترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در آمريکا
ابتلاي ده‌ها تفنگداران دریایی آمریکا به کرونا
به گزارش هیل، بر اساس نظرسنجی ان پی آر/ پی بی اس نیوز آور/ماریست، که روز چهارشنبه منتشر شد، ۵۰ درصد آمریکایی‌ها به استثنای افرادی که شاغل نیستند یا بازنشسته اند، اعلام کردند خود یا یکی از اعضای خانوادهایشان اخراج شده اند و یا ساعات کاری آن‌ها به علت همه گیری کرونا کاهش یافته است.
این آمار در مقایسه با ماه گذشته، به شدت افزایش یافته است. ماه گذشته، فقط ۱۸ درصد از افراد در این نظرسنجی اعلام کردند خود یا شخصی در خانواده آن‌ها تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته است.
نظرسنجی اخیر در حالی منتشر شد که در پی تعطیلی کسب و کار‌ها در سراسر کشور به علت دستورات برای ماندن در خانه و رعایت فاصله اجتماعی، بیش از ۲۶ میلیون آمریکایی درخواست مزایایی بیکاری را در هفته‌های اخیر پر کرده اند.
۶۴ درصد از افراد شرکت کننده در نظرسنجی در برابر ۳۲ درصد اعلام کردند فرمانداران ایالت‌ها بهتر از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می‌توانند ویروس کرونا را مدیریت کنند، ویروسی که بیش از یک میلیون تن را در این کشور آلوده کرده و منجر به مرگ بیش از ۵۸ هزار نفر شده است.
۵۵ درصد از آمریکایی‌ها نیز از عملکرد ترامپ در پی شیوع کرونا ناراضی هستند که در مقایسه با ماه گذشته، ۶ درصد افزایش یافته است. شمار افرادی که از عملکرد وی در این خصوص راضی هستند تغییری نکرده و همچنان ۴۴ درصد است.
این نظرسنجی بین هزار و ۸ نفر از ۲۱ تا ۲۶ آوریل انجام شده است. 
 
عطش ترامپ برای ازسرگیری فعالیت‌ها به رغم آمار بالای مرگ ومیر
در حالی که شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به کرونا در آمریکا فراتر از شمار افراد کشته شده در جنگ ویتنام است، رئیس جمهور این کشور همچنان برای ازسرگیری فعالیت‌های اقتصادی به شدت پافشاری می‌کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، به رغم آمار غافلگیرکننده مبتلایان و جان باختگان، بحث بر سر زمان و نحوه ازسرگیری زندگی عادی و اقتصاد همچنان ادامه دارد. رئیس جمهور آمریکا از هر فرصتی برای سوق دادن به سمت تحقق سریع‌تر آن استفاده می‌کند. 
عطش ترامپ برای بازگرداندن سریع اقتصاد به شرایط پیش از شیوع کرونا بر تصمیم گیری‌های برخی فرمانداران ایالت‌ها به ویژه فرمانداران جمهوری خواه برای ازسرگیری فعالیت‌های تجاری و لغو یا کاهش اقدامات قرنطینه اجتماعی از اوایل ماه آینده تاثیر گذاشت.
اما کارشناسان درباره این اقدام هشدار می‌دهند که ممکن است شتابزده باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بوئینگ از کاهش ده درصدی نیروی کار خود خبر داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، "دیوید کالهون"، مدیر عامل شرکت بوئینگ روز چهارشنبه تایید کرد برای صرفه جویی در هزینه‌ها در شرایطی که به شدت تحت تاثیر همه گیری ویروس کرونا قرار گرفته است که موجب کاهش حمل و نقل هوایی و سفارش هواپیما‌ها شده است مجموع نیروی کار خود را حدود ۱۰ درصد کاهش خواهد داد.
دیوید کالهون در ایمیلی داخلی به کارکنان این شرکت در حاشیه انتشار نتایج مالی سه ماهه اعلام کرد این حذف فرصت‌های شغلی از طریق برنامه خروج داوطلبانه و اخراج و شامل بخش غیر نظامی خواهد بود.
اواسط ماه آوریل منابع نزدیک به پرونده اعلام کرد این اقدام ریاضتی می‌تواند دست کم بر ۷ هزار کارمند بوئینگ تاثیر بگذارد. بوئینگ در ایالت واشنگتن در شمال غربی آمریکا که اکثر کارخانه‌های بخش غیرنظامی در آن واقع شده است ۷۰ هزار کارمند دارد. بوئینگ همچنین در کارولینای جنوبی یک کارخانه مونتاژ ۷۸۷ دارد.
 
ابتلای ده‌ها تفنگداران دریایی آمریکا به کرونا
پایگاه اینترنتی مارین کورز تایمز به نقل از  یک مقام ارشد نیروی تفنگداران دریایی آمریکا اعلام کرد، نزدیک به ۵۰ تن از اعضای «یگان براوو» در بخش آموزشی اردوگاه سن دیگو در ایالت کالیفرنیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
البته روند آموزش و همچنین پذیرش افراد جدید در این اردوگاه متوقف نشده است.
در عین حال، یگان براوو موقتاً روند آموزش‌های خود را متوقف کرده است. گرفتن تست‌های بیشتر از اعضای این یگان که روند آن اخیراً آغاز شده است، بدان معناست که شاید تعداد افرادی که در این یگان آلودگیشان به ویروس کرونا آشکار می‌شود، افزایش یابد.
در عین حال، بخش استخدامی تفنگداران دریایی آمریکا در سن دیگو اعلام کرد: کشف موارد جدیدِ ابتلا به ویروس کرونا در نتیجهِ گرفتن آزمایش‌های بیشتر بوده است که به شناسایی افرادی کمک می‌کند که علائم ویروس کرونا را ندارند.
 
بستري شدن دو نفر در آمريکا به علت نوشیدن مواد ضد عفونی کننده
دو نفر در ایالت جورجیا آمریکا به علت نوشیدن مواد ضدعفونی کننده برای جلوگیری از آلودگی به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شدند.
به گزارش ایندیپندنت، انتظار می‌رود این بیماران که سابقه مشکلات روانی داشته اند به طور کامل بهبود یابند.
گیلورد لوپز مدیر مرکز مسومیت ایالت جورجیا اعلام کرد فردی حدود ۵۰ ساله ساکن جنوب غرب آتلانتا روز شنبه پس از آنکه اعلام کرد ۱۶ اونس ماده سفیدکننده نوشیده است بستری شد.
روزنامه آتلانتا جورنال کانستیتوشن نوشت وی پیش از آنکه مرخص شود به بخش روانپزشکی منتقل شده است.
بر اساس گزارش‌ها یک روز بعد نیز فردی حدود سی ساله از آتلانتا ترکیبی از یک ماده شوینده، دهانشویه، نوشیدنی الکلی و مسکن مصرف کرده است. وی نیز مرخص شده است.
مشخص نیست ارتباطی بین نوشیدن مواد ضدعفونی کننده و اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری هفته گذشته وجود دارد یا خیر.
ترامپ اعلام کرد: «مواد ضد عفونی کننده طی یک دقیقه ویروس کرونا را از بین می‌برد. راهی وجود دارد که بتوانیم کار مشابهی را انجام دهیم؟ تزریق به داخل بدن با چیزی شبیه به پاکسازی؟»
وی در پی انتقادات کارشناسان اعلام کرد این سوالات را به شوخی مطرح کرده است.
مدیر مرکز مسومیت ایالت جورجیا اعلام کرد مردم اظهارات ترامپ و سوالاتش در مورد امکان این کار به عنوان یک راه درمانی به اشتباه تفسیر کرده اند.
مرکز مسمومیت ایالت جورجیا، مرکز جلوگیری و کنترل بیماری‌ها و شماری از تولیدکنندگان محصولات شوینده هشدار‌هایی را در مورد عدم مصرف (نوشیدن) مواد ضدعفونی کننده منتشر کردند.
 
کاهش ۴.۸ درصدی تولید ناخالص داخلی آمریکا
به گزارش خبرگزاری فرانسه، درپی شیوع کرونا، تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰, ۴.۸ درصد کاهش یافته است.
 
شرکت بوئینگ متحمل زیان ۸۴۱ میلیون دلاری شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، شرکت بوئینگ آمریکا از ضرر ۸۴۱ میلیون دلاری در سه ماهه اول سال خبر داد.
 
یک خبرنگار با سوال کرونایی ترامپ را به چالش کشید
سوال خبرنگار: اگر یک رئیس جمهور آمریکا در شش هفته بیش از کل جنگ ویتنام، آمریکایی‌ها را از دست داده باشد، آیا سزاوار دوباره انتخاب شدن است؟
ترامپ: بله، ما افراد زیادی را از دست دادیم، اما اگر به پیش بینی‌های اولیه نگاه کنید، خواهید دید که پیش بینی‌های اولیه تا دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر {تلفات} بود و ما به سوی ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر پیش می‌رویم، که البته این رقم بسیار زیادی است. حتی یک نفر قربانی نیز زیاد است. من فکر می‌کنم ما تصمیمات واقعا خوبی اتخاذ کردیم. بزرگترین تصمیم بستن مرز و ممنوع کردن آمدن افراد از چین بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
طرح ملی مدیریت مصرف انرژی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام مروی
دیدار حساس نساجی مازندران و مس سونگون در قائم‌شهر
دنیا نیازمند هنر و ادبیات ایران اسلامی است
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
قالیباف: بازدارندگی کنونی کشور برآمده از ایثار شهیدان است
سقوط یک فروند هواپیمای اطفای حریق ترکیه
پلمپ رستوران متخلف در رودبار
بازچرخانی آب، راهکاری اثربخش برای مدیریت مصرف آب در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
اعلام نتایج اولیه و رسمی انتخابات مجلس عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)