• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
قزوین » اجتماعی

مدافعان سلامت و امنیت در راستای اقامه دین گام برداشته‌اند

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین در دیدار اعضای شورای شهر و شهردار گفت: مدافعان سلامت و امنیت در راستای اقامه دین گام برداشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عابدینی، نماینده، ولی فقیه در استان در دیدار اعضای مدافعان سلامت و امنیت در راستای اقامه دین گام برداشته‌اندشورای شهر و شهردار قزوین که به مناسبت روز ملی شورا برگزار شد، با تبریک این روز گفت: خدای متعال در سوره آل عمران به پیامبر (ص) فرموده در کار‌ها مشورت کنید، اما آن را با توکل به خدا، به تصمیم و نتیجه مبدل کنید و این مهم نشان می‌دهد که مشورت‌ها و تصمیم‌ها باید به خروجی منتهی شود.
وی با تشریح آیه ۳۷ سوره شوری بیان کرد: خداوند پیش از آنکه «أَمْرُهُمْ شُوری‏ بَیْنَهُمْ» را در سوره شوری مطرح کند، اصولی را بیان کرده است که ضروری است افرادی که در عرصه شوری و مشورت وارد می‌شوند، آن‌ها را مورد توجه قرار دهند.
امام جمعه قزوین در این خصوص افزود: اقامه نماز یکی از اصولی است که فرد مشورت دهنده باید دغدغه آن را داشته باشد و از گناهان بزرگ، فحشا و منکر به دور باشد و همواره آمادگی این را داشته باشد تا به دعوت‌های الهی پاسخ گفته و در راستای دستورالعمل‌های دینی گام بردارد.
نماینده، ولی فقیه در استان قزوین در ادامه با تأکید بر اینکه موقعیت و مال دنیا از نگاه خدای متعال متاع دنیاست و ارزشی ندارد، خاطرنشان کرد: بهره‌مندی از آیات خدا و عمل به دستورات دین برای انسان خیر کثیر محسوب می‌شود و امروز کسانی که در راستای ارتقای سلامت، امنیت و معیشت گام بر می‌دارند، در حقیقت در راستای اقامه نماز و اجرای دستورات الهی حرکت می‌کنند و صاحب حکمت و خیر کثیر هستند.
وی تأکید کرد: همه ما یقین داریم دنیا زودگذر و فانی است، اما اعمال ما و عواقب آن ماندگار است و ان‌شاءالله تلاش کنیم تا از فرصت‌هایی که در اختیار داریم به نحوی استفاده کنیم که در قیامت سربلند باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: برخی از سفارشات خدای متعال عمومی و برخی فردی است و ماه رمضان از جمله دعوت‌هایی است که به صورت فردی صورت می‌گیرد و این دعوت فردی نشان دهنده اهمیت روزه‌داری در ارتقای معنوی انسان است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه ماه رمضان دانشگاه عبادت و بندگی است، خاطرنشان کرد: شاگردان ماه رمضان اگر به خوبی شاگردی کنند، در پایان ماهِ روزه‌داری به جای خوبی می‌رسند و تحول، استغفار و تقوا از جمله‌ی آنهاست و از خدای متعال می‌خواهیم لیاقت دانشجویی در این دانشگاه را به ما عنایت کند.
وی با تأکید بر اینکه خداوند فرموده‌ای کسانی که ایمان آورده‌اید از فرصت‌هایی که در اختیار دارید به درستی استفاده کنید، گفت: فرصت‌هایی که امروز مسئولان در اختیار دارند، باید برای اقامه دین و تقویت بنیان‌های دین استفاده کنند و اگر این گونه عمل کنیم برنده خواهیم بود.
تکمیل پروژه‌های نیمه تمام هدف شورای شهر در سال جاری است
آقای حکمت الله داودی رئیس شورای شهر قزوین نیز در ابتدای این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد شورای شهر بیان کرد: شورای شهر در سال گذشته ۷۶ جلسه در صحن برگزار کرده که به ۲۰۷ مصوبه در موضوعات مختلف منتهی شده است.
وی بیان کرد: با شیوع بیماری کرونا در روز‌های پایانی سال به شهرداری اجازه داده شد تا ۲ و نیم میلیارد تومان برای بهداشت عمومی تخصیص دهد و علاوه بر آن، ۵۰۰ میلیون تومان نیز به بخش درمان کمک مالی صورت گرفت.
رئیس شورای شهر قزوین به سال پایانی این دور از شورای شهر و در پیش بودن انتخابات در سال آینده اشاره کرد و گفت: در سال پایانی شورا تلاش می‌کنیم تا پروژه‌های نیمه تمام را به تکمیل برسانیم و پروژه جدیدی را آغاز نکنیم.
وی پرداخت بدهی شهرداری به بانک شهر را از دیگر اهداف شورای شهر در ماه‌های آتی عنوان کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)