• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۵۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
بین الملل » اروپا
نمایندگان پارلمان در نامه‌ای

تاکید بر لزوم تحریم رژیم صهیونیستی در انگلیس

نمایندگان پارلمان انگلیس از نخست وزیر خواستند اگر کابینه ائتلافی جدید نتانیاهو، تهدید خود را درباره الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به فلسطین اشغالی عملی کرد، اسرائیل را تحریم کند.

قانونگذاران انگلیس خواستار تحریم اسرائیل شدند    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نوشته گاردین، حدود ۱۳۰ تن از نمایندگان پارلمان انگلیس، از جمله وزیران کابینه محافظه کار سابق، در نامه‌ای از نخست وزیر خواستند اگر کابینه ائتلافی جدید نتانیاهو، تهدید خود را درباره الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری (به فلسطین اشغالی) عملی کرد، اسرائیل را تحت تحریم‌های اقتصادی قرار دهد.
این روزنامه در گزارشی به قلم پاتریک وینتور در پایگاه اینترنتی خود نوشت: در این نامه، که به امضای لرد پاتن، رهبر سابق حزب محافظه کار و اندرو میچل، وزیر سابق توسعه بین المللی رسیده، تصریح شده: روشن است که بر اساس قوانین بین المللی، الحاق اراضی کرانه باختری، غیرقانونی خواهد بود.
امضاکنندگان، که شامل دیپلمات‌ها و فعالان برجسته مخالف یهودستیزی در حزب کارگر، همچون مارگارت هاج هستند، تصریح کردند انگلیس، پس از اقدام روسیه به الحاق شبه جزیره کریمه به خاک خود، در تحریم این کشور درنگ نکرد و هر گونه اقدام در کرانه باختری هم پاسخی مشابه را ایجاب می‌کند.
نتانیاهو درباره حق الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری از یکم ژوئیه در توافق ائتلافی که با حزب کاهل لاوان، نزدیک به بنی گانتز امضا کرد، مذاکره کرده است، اما گمان می‌رود وی منتظر تایید گرفتن از دولت ترامپ قبل از تصمیم گیری درباره گام بعدی خود است. ترامپ می‌خواهد الحاق به عنوان بخشی از طرح صلحی که دامادش جارد کوشنر سال گذشته تدوین کرد، تلقی شود.
انگلیس به حرکت دیپلماتیک ۱۰ دیپلمات اتحادیه اروپا که این هفته در کنفرانسی ویدئویی به وزارت خارجه اسرائیل درباره الحاق هشدار دادند، ملحق شد، اما اعمال تحریم‌ها بر خلاف محکوم کردن، اقدامی بی سابقه خواهد بود.
امضاکنندگان در نامه‌ای که «شورای تفاهم اعراب و انگلیس» آن را تنظیم کرد، با ابراز خشم از طرح اعلام شده جدید دولت اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از اراضی که ژوئن ۱۹۶۷ اشغال کرد، این اقدام را «ضربه‌ای مرگبار به امکان صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها بر اساس هر گونه راه حل دو کشوری توصیف کردند.
آن‌ها افزودند: روشن است که دولت اسرائیل از «پوشش بیماری کووید ۱۹ برای اجرای این طرح افتضاح آور استفاده می‌کند. حیاتی است که انگلیس هر چه در توان دارد برای جلوگیری از این اقدام انجام دهد. قانون بین الملل کاملاً روشن است. دستیابی به اراضی از طریق جنگ ممنوع است. اقدام سال ۲۰۱۴ روسیه در الحاق کریمه به خاک خود نمونه اخیری که در آن، انگلیس با اتخاذ تدابیر مناسب، از جمله تحریم‌های شدید، با چنین اقداماتی کاملاً مخالفت کرد.»
در ادامه این نامه آمده است: «دولت ما اعلام کرده است که هر گونه الحاق نمی‌تواند بدون اعتراض باقی بماند. دولت باید هم اکنون این را برای اسرائیل به صراحت روشن کند که هر گونه الحاق با پیامد‌های شدیدی از جمله تحریم‌ها رو به رو خواهد شد. حرف زدن کافی نیست. نخست وزیر نتانیاهو به حرف‌های ما توجهی نکرده است. ما باید از اقدام دولت وی برای آغاز این روال خطرناک و نگران کننده در روابط بین المللی جلوگیری کنیم.»
دولت انگلیس سپتامبر سال گذشته در بیانیه‌ای مشترک با فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا هشدار داد هر گونه الحاق یک جانبه هر یک از بخش‌های کرانه باختری «نقض شدید قوانین بین المللی» خواهد بود.
دیوید جونز، رئیس شورای تفاهم اعراب و انگلیس گفت: متاسفانه فکر می‌کنم نتانیاهو فقط به تهدید‌ها گوش می‌کند. کریسپین بلانت، از امضاکنندگان این نامه و رئیس سابق کمیته انتخابی امور خارجه انگلیس، گفت: این موضوع آزمون بزرگی برای انگلیس است و امیدوارم کشورم این آزمون را با موفقیت پشت سر بگذارد. وی ابراز امیدواری کرد انگلیس از آنچه مورد حمایت قوانین بین المللی است، دفاع کند. استیفن کیناک و سیما مالوترا، از قانونگذاران حزب کارگر نیز این نامه را امضا کردند. لیزا ناندی، وزیر خارجه در سایه نیز با نوشتن نامه‌ای به دومینیک راب، وزیر خارجه، خواست که وی نیز با این الحاق مخالفت کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)