• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۶۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
ورزشی » ساير حوزه ها
طی مراسمی با حضور معاونت بانوان وزارت ورزش

ساماندهی بخش بانوان فدراسیون اتومبیلرانی

نواب روسای بانوان کمیته‌های تخصصی موتورسواری و اتومبیلرانی معرفی شدند و احکام خود را دریافت کردند.

سروسامان گرفتن بخش بانوان فدراسیون اتومبیلرانیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، این مراسم با حضور مهین فرهادی زاد معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان، مازیار ناظمی سرپرست فدراسیون، شهزاد کیانی دبیرکل و فیروزه سید مهدی نایب رئیس بانوان فدراسیون برگزار شد.
بدین ترتیب از سوی مازیار ناظمی سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی زاهده اسکندرلو به عنوان نایب سرپرست نایب رئیسی کمیته آفرود، ثمینا صامت به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته رالی و باگی، مینا رضایی به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته سرعت موتورسواری، زهره وطن خواه به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته سرعت اتومبیلرانی، لاله اژدری به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته دریفت، فرزانه کریمی به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان به عنوان کمیته تورینگ و سافاری، لیلا پیکان پور به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته درگ و فائزه محبی به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان کمیته اسلالوم معرفی شدند و احکام خود را دریافت کردند.
در این جلسه ابتدا ناظمی سرپرست فدراسیون صحبت‌هایی در خصوص تاثیرات مثبت حضور بانوان در ورزش و افزایش سهم مدیریتی بانوان در ورزش توضیحاتی ارائه کرد، گفت: نگاه فدراسیون به حضور بانوان کاملا مثبت است و سعی می‌کنیم سهم آن‌ها را در مدیریت رشته‌های مختلف فدراسیون افزایش دهیم. حضور نایب رئیس بانوان برای کمیته‌های تخصصی مدتی بود که مطرح شد و با همکاری سید مهدی و کیانی عزیزانی را برای پست نایب رئیسی انتخاب کردیم و امروز احکام خود را دریافت خواهند کرد. خواهشی که از این عزیزان داریم واقعا مدیر تاثیر گذاری در کمیته‌ها و رشته‌های خود باشد و روحیه مطالبه گری خود برای افزایش سهم بانوان در مدیریت کمیته و حضور پرنگ‌تر بانوان در بخش قهرمانی و به ویژه همگانی تلاش کنند و مدیر میدانی و تاثیر گذار باشند. ما هم به عنوان فدراسیون از روحیه مطالبه گری بانوان حمایت می‌کنیم.
فرهادی زاد، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان ضمن تشکر از مسئولین فدراسیون بابت تشکیل این جلسه و توجه به فدراسیون به امر حضور و فعالیت هرچه بیشتر بانوان در عرصه ورزش کشور با تاکید و استقبال از سیاست‌های فدراسیون در خصوص حمایت از مطالبه گری بانوان در کمیته تخصصی افزود: از ناظمی بابت اهمیت به ورزش بانوان و توجه به سهم حضور بانوان در ورزش تشکر و سپاسگزاری می‌کنم. حضور بانوان در کادر مدیریتی کمیته‌ها و فدراسیون‌ها اتفاق خوبی است. قدر این نگاه ویژه را باید بدانیم و از همه عزیزان و نواب روسا می‌خواهم تا برای استفاده از این فرصت در راستای افزایش سهم بانوان در رشته‌های موتورسواری و اتومبیلرانی تلاش کنند. وقتی یک بانو موتورسوار و راننده اتومبیرانی را می‌بینم خیلی خوشحال می‌شوم و احساس غرور می‌کنم. حضور بانوان در میادین بین المللی و کسب جایگاه‌های برتر می‌بایست از اهداف اصلی‌مان در این رشته ورزشی باشد چرا که بر اساس گزارشاتی که شنیدم ما توانایی و شایستگی آن را داریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)