• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۶۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰
بین الملل » تحلیلی
آخرین اخبار کرونا در سایر کشورهای جهان

تبدیل بحران کرونا به بحران سیاسی در برزیل

بحران کرونا در برزیل به بحران اقتصادی و اکنون برای رئیس جمهور این کشور به بحرانی سیاسی مبدل شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در سایر کشورهای جهان به شرح زیر است:

آفریقای جنوبی/ مقررات قرنطینه سبک‌تر می‌شود
دولت آفریقای جنوبی برای کاهش بحران اقتصادی روند خروج از قرنطینه را به سرعت آغاز کرد.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: آفریقای جنوبی مقررات قرنطینه را سبک‌تر می‌کند. یکی از سخت‌ترین مقررات قرنطینه در قاره سیاه در آفریقای جنوبی به اجرا گذاشته شده بود. این کشور در بحران اقتصادی قرار دارد و مقررات قرنطینه با هدف پایان دادن به این بحران کاهش می‌یابند. هزاران تن از مردم این کشور که در مشاغل غیررسمی فعالند و برای ادامه زندگی به شغل خود وابسته هستند، بیکار شده اند. دسترسی به کمک‌های غذایی نیز برای این قشر دشوار است. برخی از فروشگاه‌ها اجازه ازسرگیری فعالیت‌های خود را دریافت کرده اند.
گزارشگر این شبکه گفت: مردم برای دریافت کمک‌های غذایی در صف‌های طولانی می‌ایستند. این کمک‌ها توسط سازمان‌های غیردولتی ارائه می‌شوند.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یکی از شهروندان را پخش کرد. وی گفت: من دست کم از ۱۴ ساعت پیش منتظر دریافت کمک غذایی هستم. از دیروز اینجا هستم.
گزارشگر افزود: آفریقای جنوبی خیلی زود عملیات خروج از قرنطینه را آغاز کرد. برخی از فروشگاه‌ها اجازه آغاز کار دریافت کردند. اما در جابجایی افراد همچنان محدودیت‌هایی وجود دارد. اجرای مقررات قرنطینه موجب کاهش گسترش ویروس شد، اما تبعات آن برای اقتصاد کشور می‌تواند ویرانگر باشد. اقتصاد آفریقای جنوبی با نرخ بیکاری ۳۰ درصدی، حتی پیش از آغاز اپیدمی در رکود قرار داشت.
گزارشگر ادامه داد: آفریقای جنوبی به درآمد حاصله از فروش (صادرات) مواد اولیه وابسته است و دولت به دلیل کاهش قیمت مواد اولیه، برای سال جاری کاهش ۱۶ درصدی تولید ناخالص داخلی و حذف ۷ میلیون فرصت شغلی را پیش بینی می‌کند.
 
دفن اجساد فوت شدگان در جنگل‌های برزیل
شبکه تلویزیونی یورو نیوز انگلیسی گزارش داد: اجساد فوت شدگان ناشی از بیماری کرونا در گور‌های جمعی در جنگل‌های برزیل دفن می‌شود.
مقامات شهر مانائوس در برزیل اعلام کردند آن‌ها با وضعیتی همانند فیلم‌های ترسناک در رابطه با شیوع کرونا روبرو هستند و برای دفن اجساد فوت شدگان ناشی از کرونا به گور‌های جمعی نیاز است. سیستم بهداشتی دیگر پاسخگوی وضعیت موجود نیست. شهردار این شهر درخواست کمک کرده است.
در ادامه بخشی از اظهارات آرتور ورجیلیو نتو شهردار شهر مانائوس پخش شد که گفت: من شهردار شهر مانائوس مرکز ایالت آمازون هستم. این بزرگترین شهر در منطقه آمازون است. ما به شدت به کمک نیاز داریم. ما باید از جان ساکنین منطقه در برابر شیوع ویروس کرونا محافظت کنیم. ما در خط مقدم مقابله با یک فاجعه قرار داریم.
در این حال زندانیان زندان شهر مانائوس در اعتراض به وضعیت زندان و لغو وقت ملاقات آن‌ها با خانواده هایشان چند نفر از نگهبانان را چند ساعت گروگان گرفتند. با آزادی نگهبانان، زندان تحت کنترل قرار گرفت و اوضاع به حالت عادی بازگشت.

رژیم صهیونیستی/ افزایش شمار قربانیان به ۲۳۰ نفر
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۱۶ هزار و ۱۹۳ نفر و تعداد قربانیان به ۲۳۰ تن رسید.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی یکشنبه شب اعلام کرد با ثبت یک مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به کرونا شمار قربانیان این ویروس در اسرائیل به ۲۳۰ تن رسیده است.
وزارت بهداشت اسرائیل افرود: در ۲۴ ساعت گذشته هشت مورد جدید ابتلا به کرونا در اسرائیل ثبت شده و مجموع آمارمبتلایان به این ویروس به ۱۶ هزار ۱۹۳ مورد رسیده است.

افزایش آمار مبتلایان به کرونا در پاکستان
شمار بیماران کرونایی در پاکستان به ۲۰۱۲۶ نفر و قربانیان آن به ۴۵۹ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان به علت کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی ۱۸۰ واقعه مرگ ناشی از کرونا ثبت شده است و ایالت‌های سند و پنجاب هم به ترتیب ۱۳۰ و ۱۲۱ مورد فوتی بر اثر کووید-۱۹ داشته اند.
تأمین نشدن به موقع تجهیزات حفاظتی برای مبارزه با کرونا برای کادر پزشکی در پاکستان نیز دردسر ساز شده است و تا کنون بیش از ۵۰۰ نفر از پزشکان پاکستانی به کرونا مبتلا شده‌اند که ۸ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند.
این موضوع سبب شده است اتحادیه پزشکان پاکستان با ابراز نگرانی از افزایش ابتلای کادر درمانی این کشور به ویروس کرونا از عملکرد دولت در شیوه اجرای قرنطینه عمومی برای مهار کرونا انتقاد کنند.
سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده است شمار بیماران کرونایی پاکستان تا ماه ژوئیه به ۲۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

کاهش نسبی تعداد مبتلایان به کرونا در مصر
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد: ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۲ بیمار قطعی جدید مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، بنا بر آمار اعلامی وزارت بهداشت مصر در این مدت ۱۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
وزرات بهداشت مصر با اعلام این که بررسی‌ها از روند کاهش نسبی ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور خبر می‌دهد افزود: تا بعدازظهر یکشنبه ‌شمار شهروندان مصری مبتلا به ویروس کرونا به ۶۴۶۵ نفر و فوتی‌ها به ۴۲۹ نفر رسید.
همچنین تاکنون ۱۵۶۲ نفر بهبود یافتند.
مصر از چند روز پیش درمان با پلاسمای خون بهبود یافتگان از کرونا را برای موارد بدحال آغاز کرد و وزیر بهداشت این کشور از درمان تعداد بیشتری از مبتلایان با پلاسما طی روز‌های آینده خبر داد.
 
عراق/ افزایش شمار مبتلایان به ۲۲۹۶ نفر
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، با ثبت ۷۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در عراق شمار مبتلایان در این کشور به ۲۲۹۶ نفر رسید.
 
ممکن است بدهی‌های معوقه در بانک‌های هند دو برابر شود
خبرگزاری رویترز گزارش داد: یک مقام ارشد دولت هند و چهار بانکدار این کشور در گفتگو با رویترز گفتند هند انتظار دارد بدهی‌های معوقه در بانک‌های این کشور در اثر بحران کرونا دو برابر شود.
بانک‌های هند در حال حاضر دچار ۱۲۳ میلیارد دلار بدهی معوقه هستند که معادل ۹/۱ درصد از کل دارایی‌های آن‌ها در سپتامبر ۲۰۱۹ است.
افزایش تازه در بدهی معوقه ممکن است به رشد اعتباری هند لطمه بزند.
یک مقام مالی یک بانک مهم بخش عمومی هند گفت: «این شرایط بی سابقه هستند و مطابق روند کنونی می‌توانیم انتظار داشته باشیم بانک‌ها میزان بدهی‌های معوقه را به میزان دو برابر فصول قبلی گزارش کنند.»

افزایش مبتلایان و جانباختگان کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با شناسایی ۱۶۷۰ بیمار قطعی جدید مجموع مبتلایان به کووید-۱۹ در این کشور به ۱۲۶۰۴۵ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: متاسفانه ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ نفر بر اثر این بیماری جان باختند و مجموع قربانیان هم به ۱۴۲۴ نفر رسید.
به گفته وی ۷۶۶ نفر امروز بر این بیماری غلبه کردند و شمار بهبود یافتگان هم ۶۳۱۵۱ نفر شد.
فخرالدین کوجا اضافه کرد: ۱۴۲۴ بیمار هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که از این تعداد ۷۶۶ نفر به
دستگاه تنفس مصنوعی متصل شده اند.
 
برزیل/ بحران سلامت به بحرانی سیاسی مبدل شده است
بحران کرونا در برزیل به بحران اقتصادی و اکنون برای رئیس جمهور راستگرای افراطی این کشور به بحرانی سیاسی مبدل شده است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: در برزیل که توسط ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری راستگرای افراطی اداره می‌شود، پرستاران شرکت کننده در تظاهرات روز کارگر، از سوی طرفداران ریاست جمهوری مورد حمله قرار گرفتند. پرستاران که از اجرای مقررات قرنطینه حمایت می‌کردند، از سوی طرفداران بولسونارو تهدید شدند. در این میان، ژائیر بولسونارو همچنان به کم اهمیت نشان دادن اپیدمی ویروس کووید-۱۹ ادامه می‌دهد.
گزارشگر این شبکه گفت: ویروس کرونا تاکنون در برزیل بیش از ۷ هزار قربانی برجای گذاشته است. نزدیک به ۱۰۰ هزار مبتلا نیز در این کشور شناسایی و رسما اعلام شده اند. از نظر کارشناسان دانشگاه سان پائولو در آمار‌های مرتبط با ویروس کرونا، ارقام کمتر از ارقام حقیقی اعلام شده اند. این کارشناسان بر این باورند که تعداد واقعی مبتلایان و جان باختگان ۱۵ برابر بیشتر از ارقامی است که در آمار‌های رسمی منتشر می‌شود. اوضاع در سان پائولو پایتخت اقتصادی برزیل بحرانی است. مانائوس مرکز آمازون نیز اوضاع وخیمی دارد. در این شهر کوچک واقع در شمال برزیل فقط یک بیمارستان از امکانات مراقبت‌های ویژه برخوردار است، از این رو بیماران در این شهر جان می‌بازند. در ریو دو ژانیرو نیز اوضاع نگران کننده است. در این شهر ۸ بیمارستان موقت ایجاد شده، اما با این حال بیمارستان‌های دولتی در شهر مملو از بیمار است.
اوضاع به شدت بحرانی است، اما ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری برزیل برخلاف توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت همچنان به کم اهمیت نشان دادن اپیدمی ویروس کرونا ادامه می‌دهد. وی همچنان برای از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی به هر قیمتی تلاش می‌کند. ژائیر بولسونارو دیروز در برازیلیا در جمع مردم حاضر شد و در یک جایگاه توزیع سوخت با مردم دست داد. دادگاه فدرال برزیل که معادل دیوان عالی در سایر کشورهاست، درباره رفتار‌های رئیس جمهور در جریان بحران ویروس کرونا که بحران سلامت قلمداد می‌شود و بحران اقتصادی به دنبال داشته است، پرونده‌ای را باز کرده است. بحران ویروس کرونا به بحرانی سیاسی مبدل شده است.

­
الجزایر/ افزایش شمار جان باختگان به ۴۶۳ نفر
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، با ثبت چهار مورد جدید فوت بر اثر کرونا شمار جان باختگان این ویروس در الجزایر به ۴۶۳ نفر افزایش یافت. شمار افراد مبتلا در این کشور نیز با ۱۷۹ مورد جدید ابتلا به ۴۴۴۷ نفر رسید.

کانادا/ ۵۷ هزار و ۱۴۸ مبتلا و ۳۶۰۶ فوتی
خبرگزاری رویترز گزارش داد: شمار مبتلایان به کرونا در کانادا از ۵۵ هزار و ۵۷۲ نفر در روز شنبه به ۵۷ هزار و ۱۴۸ نفر در روز یکشنبه افزایش یافت. شمار تلفات کرونا نیز از ۳۴۴۶ نفر به ۳۶۰۶ نفر افزایش یافت.
 
اردن همه محدودیت های اعمال شده بر فعالیت های اقتصادی را لغو کرد
خبرگزاری رویترز گزارش داد: اردن در تازه ترین اقدام برای کاهش قوانین منع آمد و شد در این کشور همه محدودیت های اعمال شده بر فعالیت های اقتصادی را لغو کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)