• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
کردستان » علمی و فرهنگی

انتشار فراخوان پویش عکاسی «مان»

فراخوان پویش عکاسی «مان» از سوی حوزه هنری کردستان منشر شد.

انتشار فراخوان پویش عکاسی «مان»به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان از انتشار فراخوان پویش عکاسی «مان» در راستای تولید آثار برای تقدیر از مدافعان سلامت در راستای مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
امین مرادی افزود: خانه عکاسان حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در راستای بهره مندی از ظرفیت‌های هنری برای عبور از شرایط به وجود آمده در جامعه به دنبال گسترش ویروس کرونا و همچنین ثبت و ضبط بخشی از خدمات و ایثارگری‌های مدافعان سلامت، از هنرمندان عکاس و علاقمندان به این رشته دعوت می‌کند تا در روز‌های شیوع این ویروس به خلق و تولید آثار اقدام نموده و در پویش عکاسی «مان» شرکت کنند.
وی ضمن اشاره به محور‌های این پویش، افزود: فرهنگ سازی در زمینه سلامت و بهداشت فردی و مسئولیت‌های اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا، تکریم و تجلیل از ایثار و جانفشانی‌های کادر درمان و سایر گروه‌های درگیر با کرونا، خانواده، جلوه‌هایی از فعالیت‌های داوطلبانه و بشر دوستانه برای کمک به مردم، خرد و آگاهی در روز‌های قرنطینه و سفره‌های افطاری و سحری خانوادگی در ماه مبارک رمضان از جمله محور‌های این پویش به شمار می‌رود.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان به مقررات شرکت در این پویش اشاره کرد و افزود: بر اساس این فراخوان، همه افراد می‌توانند با دوربین عکاسی و همچنین گوشی تلفن همراه خود عکس گرفته و در این پویش شرکت کنند، رعایت برخی نکات مهم درباره فوکوس، نوردهی، ترکیب‌بندی و ویرایش عکس در عکاسی برای حضور در این پویش الزامی است و شرکت در این مسابقه برای تمامی هنرمندان و علاقه‌مندان به عکاسی در تمامی رده‌های سنی آزاد است.
وی به روش ارسال آثار به پویش عکاسی مان اشاره کرد و گفت: هر شرکت‌کننده می‌تواند ۵ عکس با حجم حداکثر تا یک مگابایت به ایمیل پویش به نشانی akasiman ۱۳۹۹@gmail.com و یا شماره واتس آپ ‏ ۰۹۹۲۲۱۶۰۶۶۵ ارسال کند.
مرادی ضمن اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای دیده شدن بیشتر آثار تولیدی، عنوان کرد: کلیه شرکت کنندگان در این پویش همچنین می‌توانند آثار خود را با #عکاسی – مان در اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند.
وی اظهار کرد: درج نام و نام خانوادگی به همراه نام استان و شهر و عنوان عکس برای تمامی شرکت کنندگان در این پویش ضروری است و هرگونه مسئولیت در قبال آثار ارسالی به عهده شرکت کننده می‌باشد.
وی یادآور شد: خانه عکاسان حوزه هنری استان کردستان، می‌تواند از آثار ارسالی بهره برداری کند و شرکت در این پویش به منزله پذیرش کلیه قوانین و مقررات است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان به گاه شمار برگزاری این پویش اشاره کرد و گفت: آخرین مهلت ارسال آثار به این فراخوان ۲۰ خرداد ماه سال ۹۹ است و بعد از عادی شدن شرایط در جامعه، ضمن برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از ۱۰ اثر برتر با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی، نمایشگاه آثار برگزیده نیز در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار می‌شود.
وی در پایان ضمن اشاره به همکاری سازمان بسیج هنرمندان کردستان، اداره کل تبلیغات اسلامی و اتاق رسانه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا استان کردستان در برگزاری این پویش، گفت: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری این پویش می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری استان کردستان به نشانی www.artsanandaj.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۰۸۷۳۳۴۳۶۲۴ تماس بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)