• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۳۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
بین الملل » اروپا
در پی شیوع کرونا

بیکاری بیش از شش میلیون نفر در انگلیس

وزیر دارایی انگلیس اعلام کرد نزدیک به شش میلیون و سیصد هزار نفر از شهروندان انگلیسی به علت بحران کووید ۱۹ و پیامد‌های ناشی از آن به طور موقت بیکار شده اند.

بیکاری بیش از شش میلیون نفر در انگلیس   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن، ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس اعلام کرد نزدیک به شش میلیون و سیصد هزار نفر از شهروندان انگلیسی به علت بحران کووید ۱۹ و پیامد‌های ناشی از آن به طور موقت بیکار شده و از کمک‌های مالی اضطراری دولت انگلیس که برای مقابله با بحران کرونا در نظر گرفته شده است، استفاده کرده اند.
طبق آمار رسمی که مقامات انگلیس منتشر کرده اند، این رقم تقریبا یک پنجم جمعیت فعال انگلیس را که بالغ بر سی و چهار میلیون نفر برآورد می‌شود، تشکیل می‌دهد. در مجموع هشتصد هزار شرکت کوچک و بزرگ در انگلیس از کمک‌های مالی دولت استفاده کرده اند تا مجبور نشوند در دوره بحران کووید ۱۹ نیرو‌های کار خود را اخراج کنند.
 وزیر دارایی انگلیس اذعان کرد که حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده به علت بحران کرونا، فشار شدیدی به دولت وارد می‌کند، اما کمک‌های دولت به مشاغل فعلا ادامه خواهد یافت. دولت انگلیس اعلام کرده است تا پایان ژوئن پرداخت هشتاد درصد از دستمزد‌های تا دو هزار و پانصد پوند را بر عهده می‌گیرد.
 
سفیر چین: انتقاد‌های انگلیس روابط دو کشور را به خطر می‌اندازد
سفیر چین در انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد سیاستمداران انگلیسی که خواستار تغییر در روابط با چین شده اند، ارتباط میان دو کشور را در معرض خطر قرار می‌دهند.
به گزارش بلومبرگ، لیو شیائومینگ Liu Xiaoming سفیر چین در انگلیس در یک کنفرانس ویدئویی اعلام کرد لفاظی‌ها علیه چین خطر تضعیف همبستگی بین المللی برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا را به همراه دارد.
وی افزود: «متاسفانه برخی از سیاستمداران در انگلیس به ذهنیت جنگ سرد برای مقایسه چین با اتحاد جماهیر شوری عادت کرده و خواستار بازنگری در روابط چین و انگلیس اند. آنان حتی خواستار جنگ سرد جدید هستند.»
اظهارات سفیر چین هشداری سربسته به محافظه کاران ارشد از جمله دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس است. دومینیک راب ماه گذشته اعلام کرد پس از همه گیری ویروس کرونا، تجارت با چین ممکن است مثل همیشه نباشد.
منتقدان بر شفاف نبودن گزارش چین از موارد اولیه آلودگی به ویروس کرونا در این کشور متمرکز شده اند.
 
ویرجین آتلانتیک از تعدیل ۳۰۰۰ نیروی خود خبر داد
شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک در انگلیس از تعدیل بیش از ۳۰۰۰ نیرو در این شرکت و توقف فعالیت در فرودگاه گاتویک خبر داد.
به گزارش بی بی سی، این اطلاعیه تکان دهنده درحالی منتشر شد که بریتیش ایرویز نیز احتمال پایان فعالیتش را در فرودگاه گاتویک رد نکرده است.
درحالی که همه گیری کرونا باعث شده سفر‌های جهانی عملا متوقف شود، بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی بشدت با بحران مواجه شده اند.
شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک هم اکنون حدود ۱۰ هزار نیرو دارد.
 
افزایش تلفات کرونا در خانه‌های سالمندان 
بر اساس آمار جدیدی که دفتر آمار ملی انگلیس منتشر کرده، مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا در خانه سالمندان انگلیس و ولز ظرف یک هفته دو برابر شده و به ۵ هزار و ۸۹۰ مورد رسیده است.
این آمار هفته منتهی به ۲۴ آوریل (۵ اسفند) را شامل می‌شود که شمار تلفات در مقایسه با هفته قبل از آن دو برابر بیشتر شده است.
شمار جان باختگان بر اثر کرونا در خانه‌های سالمندان تا ۲۴ آوریل در انگلیس و ولز، ۵ هزار و ۸۹۰ مورد ثبت شده که بیشتر از رقم حدود سه هزار نفری در هفته پیش از آن است.
 
هشدار درباره تحویل ماسک و گان غیرقابل استفاده 
ایندیپندنت نوشت: درحالی که پزشکان درباره کمبود ماسک جراحی هشدار می‌دهند، کارشناسان نگران تجهیزات غیراستانداردی هستند که در بیمارستان‌های انگلیس توزیع شده است.
همزمان با کمبود شدید دستگاه‌های تنفس مصنوعی پیشرفته و تجهیزات محافظت شخصی برای کارکنان بیمارستان‌های سرویس سلامت همگانی انگلیس که در درمان بیماران مبتلا به کرونا مشارکت دارند، ماسک‌ها و گان‌هایی به این بیمارستان‌ها تحویل داده شده است که همگی غیرقابل استفاده و غیراستاندارد هستند.
براساس گزارش ها، این تجهیزات محافظت شخصی، حداقل استاندارد‌های لازم را برای استفاده در بیمارستان‌ها نیز ندارند.
براساس اطلاعاتی که دراختیار روزنامه ایندیپندنت قرار گرفته است، بسیاری از ماسک‌ها و گان‌هایی که آخر هفته به بیمارستان‌ها تحویل داده شده است، در برابر رطوبت مقاوم نیستند و در نتیجه نمی‌توان از آن‌ها برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بهتره به تعداد بیکاران در ایران بپردازید نمیدونم چرا همش خودتون رو با آمریکا و انگلیس مقایسه میکنید
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)