• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
خوزستان » اجتماعی

تاکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای کنترل کرونا در خوزستان

استاندار خوزستان گفت: اگر رفتار مردم در مقابله با ویروس کرونا اصلاح نشود در برخی شهرها و مناطق خوزستان به عقب برمی‌گردیم و تصمیمات سختگیرانه را در آن مناطق اعمال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ،غلامرضا شریعتی روز سه شنبه در دهمین نشست مدیریت بیماری ناشی از ویروس کرونا در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: در چند روز اخیر نشست‌های مختلفی را در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان و استانداری پیرامون مدیریت ویروس کرونا برگزار کردیم؛ یکی از موارد مهم مطرح در این نشست‌ها، بالا بودن موارد مثبت کرونا بوده است که با توجه به این روند لازم است مراقبت جدی داشته باشیم و مردم فاصله گذاری اجتماعی را بیشتر از گذشته رعایت و رفتارشان را اصلاح کنند.

 وی ادامه داد: در ۴۰ روز ابتدایی ورود کرونا به خوزستان رفتار مردم کاملا هماهنگ و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی همراه بود و موجب کنترل خوب این بیماری شد و اکنون نیز از مردم خواستار رعایت بیشتر بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی هستیم.

استاندار خوزستان ادامه داد: البته نسبت به روزهای نخست شیوه کرونا شرایط امکانات خوزستان نیز تغییر کرده و تعداد آزمایشگاه‌ها و نمونه‌گیری‌ها بیشتر شده است؛ عمده بیماران سرپایی هستند که از وضعیت عمومی خوبی برخوردارند و مشکل خاصی ندارند اما در برخی موارد چون بیماری تشخیص داده شده ما موارد تماس با افراد را نیز نمونه‌گیری کردیم برای همین موارد مثبت بیشتر شده است که این افزایش قدرت کار و قدرت بیماریابی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان را نشان می‌دهد.

وی گفت: هرچه بتوانیم بیماران مبتلای بیشتری را زودتر از جامعه جدا کنیم برای ما نقطه مثبت محسوب  می‌شود زیرا این بیماران تعداد کمتری را آلوده می‌کنند؛ هر چند که تعداد بالای بیماران به ما هشدار می‌دهد که نخست باید فاصله‌گذاری اجتماعی را بیشتر رعایت کرده و آلودگی به حداقل برسد.

شریعتی ادامه داد: نکته دیگر اینکه میزان مرگ و بیمار این اپیدمی در خوزستان پایین است که حاکی از عملکرد خوب و اثربخش سیستم‌های درمانی است و باید در همین مسیر با قدرت ادامه دهیم.

وی با تاکید بر اصلاح رفتار از سوی جامعه یادآور شد: اگر جامعه رفتارش را اصلاح نکند دوباره اقدام به اعمال محدودیت می‌کنیم تا بتوانیم بیماری را کنترل کنیم زیرا سلامت مردم خط قرمز و مهمترین اولویت کنونی ما است برای همین در  حوزه سلامتی مردم با هیچکس مسامحه و تعارف نداریم.

وی بیان کرد: در خصوص تعداد شهرهای سفید خوزستان مربوط به بیماری کرونا، دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال انجام اصلاحاتی است تا با اطلاعاتی اشتباه در این مورد موجب طغیان بیماری در یک منطقه نشویم؛ البته در خوزستان فعلا طغیان بیماری کرونا را نداریم و اوضاع در کنترل است.

وی ادامه داد: تمامی مسئولان شهرستانی باید با فرماندارن هماهنگ باشند؛ اگر مدیری با فرماندارن شهرستان خود هماهنگ نباشد فرماندار می‌تواند وی را عزل و مدیری هماهنگ به جای آن منصوب کند از این رو اگر فرمانداران با قصوری رو به رو شدند حتما به ما گزارش بدهند تا به صورت جدی برخود کنیم.

شریعتی گفت: یکصد گروه بازرسی در شهر اهواز شکل گرفته که کار نظارت را در کنار اتحادیه‌ها انجام دهند؛ سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان باید از حالت کم تفاوتی خارج شود و فعالانه وارد میدان شود با توجه به نزدیک شدن به عید فطر نیاز به مراقبت و اصلاح رفتار بیشتری است و اگر رعایت نشود مجبور می‌شویم تصمیمات سختگیرانه ای اعمال کنیم.

به گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز موارد ابتلا به بیماری کرونا در خوزستان در یک هفته اخیر روند افزایشی داشته که افزایش بیماریابی و رعایت نکردن فاصلهگذاری اجتماعی در افزایش این آمار نقش موثری داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در المپیاد ملی «لیزر و فوتونیک»
درگذشت داریوش محمدی هنرمند سینما
ناشران پرفروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی شدند
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
تعویق بازی تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی
مایحتاج خود را از میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تهیه می‌کنند
معرفی رئیس سازمان پزشکی قانونی به عنوان مدیر برتر در حوزه جوانی جمعیت
زیبایی روستا‌های استان همدان در بسته «روستا خبر» 
ضرورت استعفای روسای هیئت‌های ورزشی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها 
تعیین اعضای ستاد انتخابات شهرستان تبریز
مسابقه ماهیگیری گرامیداشت هفته کیش
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت
لزوم اقدام جدی و میدانی برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی در ایران
ویژه برنامه «پایان‌نامه» و مجموعه مستند «رخ مادر» از قاب سیما
نجات مرد ۶۲ ساله در ارتفاعات روستای خرمایک فراشبند
۲ هزار و ۵۰۰ ستاره گلستان در یک سایت؛ از تاریخ تا هنر در دستان شما
سیزدهمین هفته «سینما افق» در شبکه افق
دستگیری محکومان فراری در عملیات نیروهای پلیس اراک
تجارت ۳ هزار شرکت اقتصادی هرات افغانستان از مسیر گذرگاه دوغارون تایباد
تشکیل شرکت بزرگ آب و انرژی در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)