• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴
بین الملل » تحلیلی
کرونا در آلمان

شتاب گرفتن لغو قرنطینه در آلمان

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان قرار است امروز در نشست خبری روند برداشته شدن محدودیتهای کرونایی در این کشور را اعلام کند.

شتاب گرفتن لغو قرنطینه در آلمانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما,در آلمان روند لغو قرنطینه در حال شتاب گرفتن است. باوارا به عنوان بزرگترین ایالت آلمان بدون آنکه در انتظار نشست روز چهارشنبه آنگلا مرکل صدراعظم المان و ایالت‌های منطقه‌ای بماند از برنامه خود رونمایی کرد. قرار است در این ایالت، رستوران‌ها از ۲۵ مه و هتل‌ها از ۳۰ مه بازگشایی شوند.

 

آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از میزان شیوع ویروس کرونا در آلمان

شتاب گرفتن لغو قرنطینه در آلمان

آلمان برای مواجهه با موج دوم اپیدمی آماده می‌شود
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: با کاهش شدت روند گسترش ویروس کرونا در آلمان، فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی رفته رفته آغاز می‌شوند. مجری از گزارشگر این شبکه در برلین پرسید: آلمانی‌ها برای مواجهه با موج دوم اپیدمی ویروس کووید-۱۹ برنامه‌ای آماده کرده اند. این طور نیست؟
گزارشگر پاسخ داد: بله. قطعا همین طور است. کارشناسان می‌گویند مسئله این نیست که آیا موج دوم اپیدمی شکل می‌گیرد یا خیر، مسئله این است که بدانیم این موج چه زمانی آغاز خواهد شد. مارکوس زودر رئیس منطقه بایرن در این باره گفته است که نباید هوشیاری را کنار گذاشت. برای مثال ظرفیت بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌ها رو به افزایش است. افزایش این ظرفیت تا این لحظه بیش از ۳۱ درصد ارزیابی می‌شود. برنامه اصلی دولت افزایش ۵۰ درصدی در این بخش تا تابستان است.
وی افزود: به این ترتیب تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه به ۴۰ هزار تخت افزایش خواهد یافت. صدراعظم آلمان به کاهش تمهیدات قرنطینه تصمیم گرفته است. اما اگر نرخ ابتلا از ۵۰ نفر در بین ۱۰۰ هزار نفر عبور کند، سختگیری‌ها مجددا اعمال می‌شوند و طرحی اضطراری به اجرا گذاشته خواهد شد. این طرح که بحث در خصوص آن در جریان است در روز‌های آینده اجرایی می‌شود.
 
صدراعظم آلمان: از اولین مرحله همه گیری کرونا عبور کرده ایم
خبرگزاری رویترز گزارش داد: آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان اعلام کرد ما اولین مرحله از همه گیری ویروس کرونا را پشت سر گذاشته ایم، اما هنوز در آغاز راه هستیم.
وی افزود ما در مرحله‌ای هستیم که می‌توانیم بگوییم به هدف خود در کاهش سرعت ابتلای به ویروس کرونا و همچنین حفظ مقررات مربوط به مراقبت‌های بهداشتی دست یافته ایم.
 
مرکل برای لغو سریع قرنطینه تحت فشار است
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان که تاکنون به دلیل مدیریت بحران بهداشتی مورد تقدیر قرار گرفته بود حالا با فشار‌های زیادی برای تسریع در روند لغو قرنطینه رو به روست و حتی انتقاداتی نیز در این زمینه علیه وی مطرح است.
 
درخواست ۱۶ ایالت برای آغاز فعالیت‌های اقتصادی
مرکل و مقامات ۱۶ ایالت آلمان قرار است امروز با هدف تصمیم گیری در مورد مرحله جدید از سرگیری فعالیت‌هایی که از حدود دو ماه پیش در پی همه گیری ویروس کرونا متوقف شده است تشکیل جلسه می‌دهند. این نشست با موضوع اقتصاد، مدارس و احتمالا لیگ قهرمانی فوتبال خواهد بود.
برخی منابع اعلام کردند صدراعظم آلمان در نشست سه شنبه شب سران حزب محافظه کار اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان اعلام کرد تمایل زیاد و قابل درکی برای لغو قرنطینه بیشتر وجود دارد. اما ما باید مراقب باشیم که با موج دوم آلودگی رو به رو نشویم. صدر اعظم آلمان یک رویکرد منطقه‌ای برای مقابله با همه گیری را خواستار شد. لغو محدودیت‌ها در آلمان از چند روز پیش با بازگشایی مغازه‌ها؛ موزه‌ها و مکان‌های فرهنگی آغاز شده است. اما اتحادیه ملی که در نخستین هفته‌های قرنطینه با آنگلا مرکل که به اوج محبوبیت طی ۱۴ سال قدرت رسیده بود برتری داشت ‎‏ حالا با مشکل رو به رو شده است.
در واقع صدر اعظم آلمان حالا از سوی منتقدان خود به تخریب اقتصاد با احتیاط بیش از حد متهم می‌شود. این در حالیست که آلمان بسیار کمتر از کشور‌های همسایه خود تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است. آلمان تاکنون تنها ۷ هزار مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا را ثبت کرده است.
 
نگرانی از تداوم رکود اقتصادی
شمار فزاینده‌ای از ایالت‌های آلمان به عنوان یک کشور کاملا غیرمتمرکز، توصیه‌های احتیاطی آنگلا مرکل را کنار می‌گذارند و به تنهایی پیش می‌روند. باواریا به عنوان بزرگترین ایالت در میان آن‌ها سه شنبه طرح خاص خود را ارائه داد و اعلام کرد از ۲۵ مه رستوران‌ها را بازگشایی می‌کند. مارکوس سودر رئیس دولت منطقه‌ای باواریا که به عنوان جایگزین احتمال مرکل در پایان سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته می‌شود اعلام کرد زمان بازگشایی محتاطانه فرا رسیده است. موفقیت‌های در مبارزه علیه همه گیری آشکار است. هتل‌های منطقه‌ها ۳۰ مه بازگشایی می‌شود.
 
ایالت‌های آلمان احتمالا در نهایت در مورد بازگشایی رستور‌ها در ۱۸ مه توافق می‌کنند
در منطقه نورد راین –وشتفالن هم که تحت کنترل آرمین لشت نامزد محافظه کار برای جانشینی مرکل و از حامیان سرسخت لغو قرنطینه است مهدکودک‌ها بازگشایی خواهند شد. بنابر اعلام روزنامه بیلد آلمان صدراعظم آلمان و روسای منطقه‌ای برای دستیابی به توافق می‌توانند یک سازو کار بازگرداندن قرنطیه را راه اندازی کنند که اگر میزان آلودگی به آستانه تعیین شده رسید قرنطینه بار دیگر اعمال شود.
 
صدراعظم آلمان به زیاده روی در مورد مذاکرات بر سر لغو قرنطینه سریع انتقاد می‌کند
طبق همه پرسی موسسه یوگو لغو قرنطینه سریع از سوی ۴۹ درصد مردم آلمان رد می‌شود. به ویژه کارفرمایان آلمان در روز‌های اخیر به شدت خواستار از سرگیری فعالیت‌ها و خروج آلمان از رکود هستند. دیتر کمپف رئیس فدارسیون صنایع بی دی آی هشدار داد هر هفته تعطیلی برای اقتصاد آلمان ده‌ها میلیارد یورو هزینه دارد. روسای باشگاه‌های بوندسلیگا هم آماده از سرگیری رقابت‌ها از اواسط ماه مه پشت در‌های بسته و تحت نظارت شدید بهداشتی هستند.
موسسه روبرت کوخ آلمان، سه شنبه هشدار داد به طور قطع باید در انتظار دومین و حتی سومین موج آلودگی بود.
 
احتمال آلوده بودن ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در آلمان به کرونا
پژوهشگران آلمانی می‌گویند، نتایج تحقیقی به نام "هاینزبرگ" در آلمان نشان می‌دهد شمار واقعی مبتلایان به ویروس کرونا می‌تواند ده برابر آن چیزی باشد که در حال حاضر شناخته شده است.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)