• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
بین الملل » ورزشی
در روز‌های کرونایی

موافقت با تعویق فینال جام حذفی اسپانیا

اتحادیه فوتبال اسپانیا با تعويق مسابقه فینال جام حذفی اين کشور موافقت کرد.

موافقت با تعویق فینال جام حذفی اسپانیا
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ اتحادیه فوتبال اسپانیا با درخواست دو باشگاه فینالیست فصل جاری جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) برای برگزار نشدن این مسابقه تا زمانی که هواداران اجازه حضور در ورزشگاه را پیدا کنند، موافقت کرد.
 اتحادیه فوتبال اسپانیا با درخواست دو باشگاه فینالیست فصل جاری جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) برای برگزار نشدن این مسابقه تا زمانی که هواداران اجازه حضور در ورزشگاه را پیدا کنند، موافقت کرد.
در حالی که هنوز دقیقا مشخص نیست فوتبال اسپانیا پس از شیوع بیماری کرونا چه زمانی از سر گرفته می‌شود، دو باشگاه باسکی اعلام کرده بودند، نمی‌خواهند تماشاگران این ایالت از تماشای دوباره این مسابقه از نزدیک پس از نزدیک به یک قرن بی بهره شوند. (آخرین بار دو تیم در سال ۱۹۲۷ در فینال جام حذفی اسپانیا برابر هم قرار گرفتند.) این دو تیم در مسیر صعود به فینال موفق شدند حریفانی، چون بارسلونا و رئال مادرید را پشت سر بگذارند.
اتحادیه لیگای اسپانیا به دو تیم پیشنهاد کرده بود فینال جام حذفی را تا قبل از مهلت یوفا در روز یکشنبه ۱۲ مرداد و بدون حضور تماشاگر برگزار کنند. روسای هر دو باشگاه رسما درخواست خود را به اتحادیه لیگا ارائه کرده و خواسته بودند که مسابقه تا زمانی که هواداران بتوانند در استادیوم حضور یابند به تعویق افتد، حتی اگر این موضوع سبب شود که دو تیم مجوز حضور در لیگ اروپا را از دست بدهند.
این مسابقه قبلا قرار بود ۱۹ آوریل در شهر سویا برگزار شود و اکنون اتحادیه لیگا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:‌هواداران دو تیم سزاوار حضور در صحنه دیدار دو تیم منطقه باسک برای کسب قدیمی‌ترین جام فوتبال اسپانیا هستند. به همین دلیل با این درخواست موافقت شد و تاکید می‌شود این بازی باید در ادامه سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ و قبل از دیدار فینال جام حذفی اسپانیا در فصل آینده برگزار شود.
بدین ترتیب تیم هفتم لیگا به جای قهرمان جام حذفی به لیگ اروپا معرفی خواهد شد. تیم سوسیداد در حال حاضر در رده چهارم لیگا قرار دارد و تیم آتلتیک بیلبائو در رده دهم است. این تیم در حال حاضر ۸ امتیاز با تیم رده ششمی آتلتیکومادرید اختلاف دارد.
 
یک نمونه مثبت پیش از تصمیم گیری مرکل
به گزارش آسوشیتدپرس از اوی، در حالی که قرار است دولت آلمان امروز در مورد ادامه فصل لیگ فوتبال آلمان نظر نهایی را اعلام کرد، دیروز باشگاه دسته دومی ارزگبیرگ اعلام کرد، تست کرونای یکی از اعضای کادرفنی این تیم مثبت شد و به همین علت تمام بازیکنان را در قرنطینه قرار داده است.
این اولین نمونه مثبت از دور دوم تست‌های کرونای بازیکنان و کادرفنی است. تیم‌های بوندسلیگا تلاش می‌کنند تا پس از شروع تمرینات، مجوز شروع مسابقات بدون حضور تماشاگر را هم از آنگلا مرکل صدراعظم آلمان دریافت کنند. پیش از این نتیجه آزمایش ۳ عضو تیم اف ث کلن و یک عضو تیم اشتوتگارت نیز مثبت اعلام شده بود، اما هر دو باشگاه اعلام کردند تمرینات تیم ادامه دارد.
قرار است نشست مرکل با روسای استان‌ها امروز برگزار شود.

نوسازی آنفیلد به تعویق افتاد
به گزارش ان بی سی اسپورتس، باشگاه لیورپول انگلیس اعلام کرد به علت شیوع بیماری کرونا پروژه پرهزینه گسترش و نوسازی ورزشگاه آنفیلد را برای مدت یک سال تعطیل کرده است. در این پروژه قرار است گنجایش استادیوم ۷ هزار نفر افزایش یابد. این پروژه با تاخیر یک ساله تابستان ۲۰۲۳ به بهره برداری می‌رسد.
 
فیفا از کشف شواهد جدید در پرونده دوپینگ سازمان یافته روسیه خبر داد
فیفا اعلام کرد انتظار دارد شواهد و اطلاعات بیشتری در ماه جاری از آزمایشگاه ضد دوپینگ مسکو به دست آورد که نشان دهنده دوپینگ در بازیکنان فوتبال در روسیه است.
به گزارش آسوشیتدپرس از زوریخ، فیفا تاکید کرد هفته گذشته در کنفرانس ویدئویی با مسئولان آژانس جهانی ضد دوپینگ به همراه چند فدراسیون ورزشی دیگر شواهد جدیدی از دوپینگ سازمان یافته طولانی مدت در ورزش روسیه به دست آورده است.
شواهد جدید وادا مربوط به سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ است که از آزمایشگاه مسکو به دست آمده و نشان دهنده برنامه دوپینگ پردامنه با حمایت مقامات دولتی است. سازمان دیده بان ضد دوپینگ هفته گذشته اعلام کرد تحقیق از ۲۹۸ ورزشکار مشکوک به دوپینگ به عمل آمده که مربوط به ۲۷ فدراسیون بین المللی و یک دوره مسابقات بوده است. فیفا تاکید کرد قرار است نتیجه کامل و جزییات این تحقیقات را تا پایان ماه مه دریافت کند. مشخص نیست چند مورد از این ورزشکاران مربوط به رشته فوتبال بوده اند. فیفا و وادا قبل از جام جهانی ۲۰۱۸ در روسیه به این نتیجه رسیده بودند که ۲۳ بازیکن تیم ملی روسیه ارتباطی با پرونده دوپینگ سازمان یافته این کشور نداشته اند.
مقامات روسی هر گونه دخالت دولت در پرونده دوپینگ را رد کرده و وادا را متهم به جوسازی می‌کنند.
 
تضمینی برای توردوفرانس نیست
به گزارش رویترز، روکسانا ماراسینو وزیر ورزش فرانسه با اشاره به ادامه مبارزه این کشور با شیوع بیماری کرونا تاکید کرد مشخص نیست مسابقات معتبر دوچرخه سواری جاده توردوفرانس امسال قابلیت برگزاری پیدا کند و هیچ تضمینی در این مورد وجود ندارد. این مسابقات قرار است پس از تعویق دو ماهه از ۲۹ اوت تا ۲۰ سپتامبر برگزار شود و در حال حاضر تمام مسابقات ورزشی در فرانسه تا پایان ماه اوت لغو شده است.
با وجود این ماراسینو به تلویزیون فرانسه گفت: «بسیار از من خواهش می‌کنند که اجازه دهم این مسابقه حتی بدون حضور تماشاگر در مسیر برگزار شود و امیدوارم که این اتفاق بیافتد، اما مطمئن نیستم. زیرا نمی‌دانیم که پس از لغو قرنطینه روند اپیدمی به چه شکل در خواهد آمد.»
ادامه قرنطینه باعث شد تا لیگ فوتبال فرانسه نیمه تمام بماند، ولی این امیدواری وجود دارد که مسابقات تنیس گرنداسلم آزاد فرانسه از ۲۰ سپتامبر و بدون حضور تماشاگر آغاز شود.
ماراسینو ادامه داد: «تنیس رولن گروس نیز شرایط مشابه توردوفرانس را دارد. می‌دانم که بازی کردن بدون حضور تماشاگر می‌تواند بدترین راه حل ممکن باشد، اما ما به دنبال نجات رشته‌های ورزش هستیم و ناچاریم این کار را انجام دهیم.»

تبعات حقوقی در صورت لغو سقوط و صعود لیگ انگلیس
به گزارش گل، ریک پری رئیس اتحادیه لیگ انگلیس گفت اگر این اتحادیه مجبور به لغو سقوط تیم‌ها از مسابقات فصل شود، آنگاه باید در انتظار شکایت‌های متعدد ناشی از این تصمیم باشد. در حالی که مسابقات از نیمه ماه مارس تعطیل است، در این مدت بحث تیم‌های سقوط و صعود کننده به اندازه بحث انتخاب قهرمان و سهمیه‌های اروپایی داغ بوده است. بسیاری از تیم هها موافق برگزاری ادامه مسابقات در زمین بی طرف هستند، اما این فقط در شرایطی ممکن است که قانون سقوط تیم‌ها لغو شود.
در حال حاضر در لیگ برتر سه تیم نورویچ سیتی، آستون ویلا و بورنماوث در منطقه سقوط هستند و تیم‌های واتفورد، وستهام و برایتون نیز برای بقا می‌جنگند. در دسته چمپیونشیپ نیز تیم‌های لیدزیونایتد و وست برومویچ مدعی صعود مستقیم هستند. پری با اشاره به این مطالب تاکید کرد اگر اتحادیه تصمیم به لغو صعود و سقوط تیم‌ها در این فصل بگیرد، مطمئنا مسئولان آن باید از این پس بار‌ها در دادگاه حاضر شوند.
پری گفت: «وکلای اتحادیه در برابر عواقب چنین تصمیمی به ما هشدار داده اند. برخی از تیم‌های دسته چمپیونشیپ برای رسیدن به مجوز صعود هزینه‌های زیادی کرده اند و لغو صعود آن‌ها نقش توافق‌های اتحادیه است.»
وی افزود‌: ما باید تلاش کنیم تا مسابقات در پایان ماه ژوئه به پایان برسد و این به خاطر وضعیت قرارداد‌های بازیکنان است. بازیکنان و کادرفنی خسته شده اند و می‌خواهند هر چه سریعتر به میدان برگردند و ما باید در روز‌های آینده تصمیم بگیریم. ما هنوز در مورد شرایط فصل بعد نامطمئن هستیم و وانگهی هنوز نمی‌دانیم چه زمانی می‌توانیم تماشاگران را در ورزشگاه‌ها ببینیم. شروع دوباره مسابقات بدون تماشاگر تعادل مالی را در باشگاه‌ها ایجاد می‌کند، اما ما به تماشاگران و منابع مالی حضور آن‌ها در ورزشگاه هم بسیار وابسته هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)