• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۰۰۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
خوزستان » اجتماعی
یادداشت روز

چرایی افزایش مبتلایان به کرونا در خوزستان

بیماری کوئید 19 یا در زبان رایج مردم کرونا این روزها در ایران و تمام کشورهای جهان در حال جولان دادن   است و در  دنیا  جایی نیست که این ویروس  نفوذ نکرده باشد .

بیماری کرونا نه تنها موجبات بیماری و گرفتاری مردم شده است بلکه اثرات  مخرب  بر  روابط اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی و ورزشی نیز گذاشته است.

این بیماری منحوس همچنین  اثرات مخرب بر اقتصاد خانواده ها  و  بر معیشت کارگران ، واحد های صنفی ،مشاغل آزاد و ...   گذاشته شده است.

 جبران این آسیب ها نیاز به همیاری دولت و مسئولان را دارد  همان گونه که خدمتگزاران مردم در حال تلاش برای اجرای این مهم هستند.

آمارهایی که وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی روزانه اعلام می کند نشان از همت والای کادرهای درمانی در خدمت و معالجه بیماران کرونایی دارد.

اما این روزها تب کرونا در خوزستان بالا آمده است و براساس آماری که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روزانه اعلام می کند شاهد افزایش کم سابقه و سه رقمی شدن تعداد مبتلایان کروناویروس در این استان هستیم.

آماری که زنگ خطر را    به صدا درآورده است  و  بنا بر گفته   رئیس بیمارستان رازی اهواز که بیمارستان مختص  بستری بیماران کرونایی است به مرحله بحرانی نزدیک می شود.

دکتر کره بندی در گفتگو ویژه خبری دیشب شبکه خوزستان گفت که هم اکنون    50 بیمار کرونایی برای بستری در اورژانس بیمارستان رازی اهواز در حال پذیرش هستند   که در ایام کرونایی این میزان مراجعه بی سابقه   بوده است.

 

چرایی افزایش مبتلایان به کرونا در خوزستان

 چرا استانی که در روزهای اول شیوع کرونا جز استان های پاک و سبز بوده  پس از نزدیک به 2 ماه تعداد مبتلایانش روزانه سه رقمی شده است ؟

آیا برنامه ریزی ها ی مسئولان کارآمده نبئده  و یا رفتار ما مردم مناسب نبوده است؟

حکایتی که پیش بینی می شود تا در روزهای آینده و با نزدیک شدن عید سعید فطر تلخ تر بشود .

رئیس مرکز بهداشت خوزستان معتقد است که یکی از علت های افزایش بیماری کرونا در استان قدرت بیماریابی در خوزستان است که با راه اندازی مراکز 16 ساعت تست و غربالگری و افزایش مراکز  تشخیص کوئید 19 ظرفیت شناسایی بیماران را بالا برده است.

بنا بر گفته دکتر علوی این روزها دیگر فقط از بیماران بستری شده در بیمارستانها تست گرفته نمی شود بلکه از افرادی که مشکوک و یا هنوز مبتلا نشده اند نمونه گیری می شود و از خانواده های بیماران کرونایی هم تست گرفته می شود که این مهم می تواند در تشخیص زودهنگام و درمان اثرگذار باشد.

ولی بخش دیگر ماجرا ما مردم هستیم .افزایش مبتلایان در استان را باید در رفتار خودمان نگاه کنیم و ببینیم تا چه مقدار برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نکات بهداشتی تلاش کرده ایم.

این سخن شامل همه مردم نمی شود بلکه کلام با آن افرادی است که هیچ گونه مسئولیت و وظیفه ای را بر عهده نمی گیرند و با رفتارهای خطرناک نقشی مهم در گسترش بیماری کرونا را دارند و خستگی را بر تن مدافعان سلامت قرار می دهند.

در شرایطی که تمام دنیا در مقابل این بیماری منحوس دست به کار شدند و با همدلی و یکدلی در برابر این بیماری خطرناک و هوشمند ایستاده اند کشورهایی هستند که با سیاست کاری و تحریم های ظالمانه مانع رسیدن کمک ها به دیگر کشورها می شوند و یا کمک به خط مقدم مقابله با کرونا در جهان یعنی سازمان بهداشت جهانی را را قطع کرده اند و این اقدامات می تواند نقش بسزایی در گسترش بیماری کرونا داشته باشد.

اما همدلی ایرانیان به ویژه خوزستانی های سرفراز در رزمایش مواسات و کمک مومنانه در لبیک گفتن به ندای رهبر خود زیباست .روزانه شاهد هستیم مومنان و مردم نودوست به یاری خانوارهایی می شتابند که از کرونا آسیب دیده اند و این هم نمونه ای کوچک از دریای همدلی ایرانیان است.

با نگاه به گذشته و افق به آینده و کمک به مدافعان سلامت و رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی شاهد روزی باشیم که این بیماری از سطح دنیا محو شود.

مهدی شیخ انصاری/دبیر تحریریه خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تقصیر مردم مونه اصلا رعایت نمی کنند همین جور بی خیال تو خیابونا میگردن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ما باید خودمون به داد خودمون برسیم
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)