• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۲۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری
فراهانی تذکر داد

توجه به بهره‌برداری مناسب از پایگاه‌های مدیریت بحران

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران به لزوم توجه به بهره‌برداری مناسب از پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران مناطق و لزوم اجرای مصوبه شورا تاکید کرد.

توجه به بهره‌برداری مناسب از پایگاه‌های مدیریت بحرانبه گزارش خبرگزاری صدا سیما؛ مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در صحن علنی شورای شهر تهران طی تذکری به شهرداری تهران گفت: زمین لرزه سال 1396 ملارد و زمین لرزه چند روز پیش دماوند؛ پهنه کانونی و تاب آوری زندگی ساکنان استان های تهران و البرز را تحت تاثیر خود قرار داد.
او افزود: بر اساس سرشماری سال 1395 حدود 300 هزار نفر در محدوده گسل مشا از دماوند تا شمیرانات زندگی می کنند و ساکنان روی گسل شمال تهران نیز بالغ بر 2 میلیون و 300 هزار نفر هستند، که تاب آوری و پایداری زندگی شان در برابر بحران ها و حوادث غیر مترقبه همچون زلزله و...مهم ترین انتظارشان از مجموعه مدیریت بحران شهر و کشور است.
فراهانی تاکید کرد: شورای اسلامی شهر تهران با درک درست این انتظار شهروندان و تصویب مصوبه «الزام شهرداری تهران به در اختیار قرار دادن پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران مناطق 22 گانه به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران» گام مهمی در مسیر صیانت از حق حیات شهروندان و تاب آوری زندگی ساکنان تهران برداشت اما متاسفانه علی رغم گذشت بیش از چهار سال از تاریخ تصویب این مصوبه، ما شاهد بی توجهی به اجرای آن هستیم.
عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: اهمیت این پایگاهها و لزوم بهره گیری از آنها در بحران های پیش روی شهر تهران همچون زلزله و... بر هیچ کس پوشیده نیست و واقعا تاسف آور است که علی رغم سه تذکر اینجانب و تذکر دیگر اعضاء محترم شورا در سالهای 1396 و 1397 برخی مدیران شهرداری پشتیبانی از تاب آوری شهر تهران در برابر حوادث و اجرای مصوبه شورا در این زمینه را فدای نگاه محدود سازمانی خود و استفاده از این پایگاهها در حوزه ماموریتی غیر از آنچه مورد نظر شورا بوده می کنند.
او تصریح کرد: متاسفانه برابر گزارش رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنان تعداد 56 پایگاه پشتیبانی و مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش شهرداری تهران قرار دارد و این سازمان برغم تکلیف کارگروه در اسفند ماه 1396 ، برای تهیه و ارائه برنامه واگذاری پایگاهها در سه بازه زمانی شش ماهه درجلسه شورای معاونین شهرداری از اجرای این تکلیف و ارائه برنامه زمانی تخلیه و واگذاری پایگاههای پشتیبانی و مدیریت بحران خودداری کرده است.
فراهانی با بیان اینکه انتظار برحق شهروندان تهرانی استفاده صحیح، به جا و موثر از زیرساخت های مدیریت بحران در مسیر واقعی آن است، افزود: هیچ عقل سلیمی بهانه استفاده ورزشی شهروندان از این پایگاهها را برای واگذار نشدن به سازمان مدیریت بحران نمی پذیرد.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران تاکید کرد: بر همین اساس به عنوان نماینده مردم شریف تهران در اجرای بند 3 ماده 80 قانون شوراهای اسلامی کشور، درباره «توجه به بهره‌برداری مناسب از پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران مناطق و لزوم اجرای مصوبه شورا » به شهرداری تهران تذکر می دهم.
فراهانی در پایان افزود: امیدوارم با اقدام به موقع، موثر و اهتمام شهرداری تهران شاهد توجه بیش از پیش به تاب آوری تهران برای زندگی همه شهروندان عزیز باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)