• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۲۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
ظرف یک هفته

شناسایی واحدهای نیازمندِ سرمایه؛توسط دستگاههای متولی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: دستگاههای متولی ظرف یک هفته واحدهای تولیدی و خدماتی نیازمند به سرمایه درگردش را شناسایی کنند.

مهلت یک هفته ای برای شناسایی واحدهای نیازمند سرمایه درگردشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در جلسه‌ی گفتگوی بخش خصوصی و دولت با بیان این که واحد‌های تولیدی که محصولات آن‌ها ارزش صادرات دارند، حمایت می‌شوند گفت: این واحد‌ها تمام قد مورد حمایت مالی دولت قرار می گیرند.
حسین کلانتری افزود: رایزنی برای بازار مصرف خارج از کشور و تلاش برای تقویت تولید با تزریق منابع مالی از جمله سرمایه در گردش و افزایش خطوط تولید از جمله‌ حمایت‌هایی دولت از این واحد‌ها است.
وی با اشاره به نامگذاری سال و تاکید بر حمایت از واحد‌های تولیدی در زمینه‌های مختلف گفت: احیاء واحد‌های راکد(واحد‌هایی که طرح‌های تکمیلی آن‌ها معطل منابع مالی است) می تواند به جهش تولید کمک کند.
آقای کلانتری افزود: به این منظور دستگاه‌های متولی باید ظرف مدت یک هفته، واحد‌های تولیدی و خدماتی که به تامین سرمایه در گردش نیاز دارند را شناسایی و برای بهره مندی از منابع موجود معرفی کنند.
او همچنین در فرصتی ده روزه از این ادرات خواست واحد‌هایی که به تکمیل و توسعه نیاز دارند شناسایی و معرفی شوند.
کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود به تلاش مجموعه‌ی مدیریتی، کادر درمانی و مردم برای مقابله با کرونا اشاره و آن را ستودنی توصیف کرد.
استاندار کهگیلویه وبویر احمد با بیان اینکه خطر ابتلا به کرونا همچنان ادامه دارد از مردم خواست برای جلوگیری از خسارات جبران ناپذیر، توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.
رئیس اتاق بازرگانی و و نماینده‌ی بخش خصوصی هم موضوع کرونا و زیان ناشی از آن برای این بخش را یاد آور شد و خواستار تخصیص سهمی از درآمد تولید ناخالص ملی برای جبران این زیان شد.
جبار کیانی افزود: نوع نگاه به بخش خصوصی در تضاد با منافع این بخش نیست که این مهم برای حضور پررنگ‌تر این بخش در سال جهش تولید ضروری است.
وی به ظرفیت‌های استان برای تامین منابع بانکی اشاره کرد و افزود: باید با برنامه ریزی های اقتصادی، ظرفیت‌ها را شناخت بخش خصوصی و دوات به عنوان شرکای اقتصادی زمینه‌ی برون رفت استان از نارسایی‌های مالی و اقتصادی را فراهم کرد.
در این نشست مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هم گفت: برای تحقق شعار سال برنامه‌های متنوعی از جمله اِعمال مشوق‌های مالیاتی و بیمه ای، رونق طرح‌های کارورزی، مهارت آموزی و توسعه مشاغل خانگی در دستور کار قرار دارد.
خانم نیکمرام افزود: در بخش تسهیلات روستایی ۳۰۲ میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۹۵ درصد سهم استان پرداخت شده است.
حسین پور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان هم با بیان اینکه تلاش‌ها برای رفع موانع تولید ادامه دارد گفت: پارسال موانع تولید بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات برطرف شد.
حسین پور افزود: از محل تبصره ۱۸ برنامه‌ی تولید و اشتغال ۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات به واحد‌های تولیدی مشکل دار اعطاء شد.
وی گفت: ۱۸ واحد هم با تامین سرمایه در گردش ظرفیت تولیدی خود را افزایش دادند که این فرآیند در سال جهش تولید ادامه دارد.
تاج الدینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز به ظرفیت‌های کشاورزی استان اشاره کرد و گفت:  ایجاد شهرک‌های کشاورزی، تامین و انتقال آب به زمین‌های کشاورزی و توسعه‌ی باغات در اراضی شیبدار از برنامه‌های جهاد کشاورزی در سال جهش تولید است.
در این نشست اعضا درباره چگونگی برنامه‌های پیش رو گفتگو کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)