• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۳۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
بین الملل » اروپا
آخرین اخبار شیوع کرونا در ایتالیا

ایتالیا از ورود بیش از ۸۰ میلیون گردشگر محروم شد

ایتالیا به علت همه گیری ویروس کرونا از زمان شروع اعمال تعطیلی‌ها، تعداد ۸۱ میلیون گردشگر؛ به ویژه گردشگران خارجی را از دست داده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوه ویروس کرونا در ایتالیا به شرح زیر است:

آخرین آمار مبتلایان و فوتی‌ها و بهبود یافتگان در ایتالیا تا سال ۲۱:۴۳
ایتالیا از ورود بیش از ۸۰ میلیون گردشگر محروم شد
تعداد پزشکان جان باخته بر اثر کرونا در ایتالیا افزایش یافت
سازمان نظام پزشکی ایتالیا اعلام کرد: تعداد پزشکان و داروسازان ایتالیایی که بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند، افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " تی جی ونتی کوآترو اسکای"، این سازمان در تازه‌ترین گزارش خود گفت: با فوت ۵ پزشک دیگر آلوده به ویروس کرونا، تعداد پزشکان شاغل و بازنشسته‌ای که به منظور کمک به بهبود بیماران کرونایی در بیمارستان‌های ایتالیا مشغول به فعالیت بودند و خود نیز به این ویروس آلوده شدند و جان خود را از دست دادند به ۱۶۰ نفر افزایش یافت. سازمان غذا و دارو ایتالیا نیز در گزارش جداگانه‌ای اعلام کرد: با فوت یک پزشک داروساز دیگر بر اثر بیماری کووید-۱۹، تعداد آن‌ها به ۱۴ نفر افزایش یافت. "آندرآ ماندلی"، رئیس این سازمان گفت: فوت "فرانچسکو جیلیونی"، پزشک داروساز بر اثر ویروس کرونا یادآور این موضوع تلخ است که هنوز این همه گیری چقدر از شکست فاصله دارد و اینکه پزشکان داروساز چقدر نقشی اساسی در جوامع کوچک یا بزرگی که در آن فعالیت می‌کنند، دارند.

۲۷۰ هزار شرکت در ایتالیا با خطر تعطیلی مواجهند
در حالی تولیدات صنعتی در ایتالیا به علت همه گیری ویروس کرونا کاهش قابل توجهی یافته است که ۲۷۰ هزار شرکت نیز با خطر تعطیلی مواجه شده اند.
به گزارش روزنامه "ایل سوله ونتی کوآترو اوره"، دفتر مطالعاتی کنفدراسیون تجارت ایتالیا در تازه‌ترین گزارش خود درباره شرایط شرکت‌ها در این کشور در دوره به اصطلاح کرونایی اعلام کرد: اگر شرایط اقتصادی کشور با بازگشایی کامل مشاغل در ماه اکتبر امسال (مهر ۹۹)، هر چه سریع‌تر بهبود پیدا نکند، حدود ۲۷۰ هزار شرکت تجاری و خدمات رسانی با خطر تعطیلی و بسته شدن مواجه می‌شوند.
گزارش این نهاد، یک برآورد محتاطانه‌ای است که می‌تواند حتی بیشتر از این نیز باشد. زیرا علاوه بر اثرات اقتصادی متاثر از تعلیق فعالیت‌های تجاری در این کشور، احتمال خطر کاهش درآمد‌ها به علت کمبود تقاضا و افزایش هزینه‌های ثابت در مقایسه با کل هزینه‌ها که برای برخی از شرکت‌ها می‌تواند به بیش از ۵۴ درصد نیز برسد، وجود دارد؛ خطری که حتی شرکت‌هایی را که تعطیلی‌ها شاملشان نمی‌شد، نیز تهدید می‌کند. موسسه ملی آمار ایتالیا نیز در گزارشی درباره شرایط صنعت در ایتالیا در زمان همه گیری ویروس کرونا اعلام کرد: چنانچه پیش بینی شده بود، تاثیر بیماری کووید-۱۹ بر تولیدات صنعتی نیز قابل توجه است. در ماه مارس امسال (اسفند ۹۸) و در مقایسه با ماه فوریه سال جاری میلادی (بهمن ۹۸) تولیدات صنعتی در ایتالیا به میزان ۲۸ ممیز ۴ دهم درصد کاهش یافته است. در سطوح سالانه و با در نظر گرفتن روز‌های کاری، این میزان کاهش، برابر با ۲۹ ممیز ۳ دهم درصد بود. کاهش شاخص در تمامی بخش‌ها و کالا‌ها به چشم می‌خورد: کالا‌های سرمایه‌ای به میزان ۳۹ ممیز ۹ دهم درصد، کالا‌های واسطه‌ای ۲۷ ممیز ۳ دهم، کالا‌های مصرفی ۲۷ ممیز ۲ و انرژی ۱۰ ممیز ۱ دهم درصد کاهش یافته اند. به طور میانگین، در سه ماهه اول امسال، تولیدات صنعتی در مقایسه با سه ماه قبل از آن به میزان ۸ ممیز ۴ دهم درصد کاهش یافته است. همه بخش‌های اصلی فعالیت‌های اقتصادی، روند کاهشی داشته اند. اما برای برخی از بخش ها، این کاهش بیش از ۵۰ درصد بوده است. در واقع، بیشترین میزان کاهش در تولید و ساخت وسایل حمل و نقل با ۵۲ ممیز ۶ دهم درصد، صنایع نساجی، پوشاک، چرم و صنایع وابسته به آن ۵۱ ممیز ۲ دهم، ساخت ماشین آلات و تجهیزات صنعتی ۴۰ ممیز ۱ دهم و متالورژی و ساخت محصولات فلزی ۳۷ درصد بوده است. این در حالی است که کمترین میزان کاهش، ۶ ممیز ۵ دهم درصد در صنایع غذایی، آشامیدنی و دخانیات بوده است.
 
تعطیلات کرونایی، ایتالیا را از ورود بیش از ۸۰ میلیون گردشگر محروم کرد
پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "آسکا نیوز" اعلام کرد: در دوران همه گیری ویروس کرونا در ایتالیا و در فاصله ماه‌های مارس و مه امسال، این کشور حدود ۲۰ میلیارد یورو زیان دیده است.
سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا در تازه‌ترین گزارش خود به استناد آمار‌های منتشر شده موسسه ملی آمار این کشور (ایستات) اعلام کرد: به علت همه گیری ویروس کرونا و در نظر گرفتن تعطیلی‌های گسترده دولتی در فعالیت واحد‌های اقتصادی و تجاری، طی سه ماه فصل بهار و از زمان شروع اعمال تعطیلی‌ها از مارس امسال (اسفند ۹۸)، این کشور، طی مناسبت‌های مختلف و جشن ها، تعداد ۸۱ میلیون گردشگر؛ به ویژه گردشگران خارجی را از دست داده است. این سازمان همچنین سخنان اخیر "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا مبنی بر دعوت از شهروندان این کشور به گذراندن تعطیلی‌های خود در ایتالیا را دارای اهمیت خاصی دانسته است. اثرات اقتصادی ویروس کرونا طی ماه‌های مارس، آوریل و مه امسال (اسفند ۹۸، فروردین و اردیبهشت ۹۹) موجب کاهش حدود ۲۰ میلیارد یورویی درآمد دولت در واحد‌های اقامتی و اسکان، رستوران داری، حمل و نقل و خرید کالا شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)