• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۶۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
فارس » اجتماعی
نذر خون در شب های قدر

کاهش ذخیره خون در فارس

با توجه به کاهش ذخیره‌های خونی استان فارس در ماه مبارک رمضان و نیاز به همه گروه‌های خونی، در شب‌های قدر برای ادای آیین نذر خون به پایگاه‌های سازمان مراجعه کنید.

کاهش ذخیره خون در فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیرکل سازمان انتقال خون استان فارس از مردم دعوت کرد با توجه به کاهش ذخیره‌های خونی استان فارس در ماه مبارک رمضان و نیاز به همه گروه‌های خونی، در شب‌های قدر برای ادای آیین نذر خون به پایگاه‌های سازمان مراجعه کنند.
مسعود ترابی با بیان اینکه فارس به مثابه یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان خون در کشور است، گفت: این استان به‌منزله مهم‌ترین قطب پزشکی جنوب کشور، اهمیتی ویژه دارد. بیشتر خدمات درمانی در بیمارستان‌ها وابسته به خون و فرآورده‌های آن است و این بدان معناست که انتقال خون فارس با حجم عظیم تقاضا برای ارائه خدمات درمانی مواجه است.
وی افزود: روزانه عمل‌های جراحی متعدد پیوند کبد، پیوند کلیه و عمل جراحی قلب در بیمارستان‌های شیراز صورت می‌گیرد؛ همچنین بیشترین تعداد بیماران تالاسمی کشور در استان فارس زندگی می‌کنند که در هفته به سه بار تزریق نیاز دارند.
مدیرکل سازمان انتقال خون فارس با بیان اینکه ذخایر خونی استان فارس به دلیل فرارسیدن ماه رمضان کاهش یافته است، گفت: در حال حاضر به همه گروه‌های خونی به ویژه گروه‌های خونی A و O نیاز است و با توجه به سنت پسندیده نذر خون در شب‌های احیا، مرکز انتقال خون شیراز واقع در آسیب‌قوامی خیابان قصردشت در شب‌های ۲۱ و ۲۳ رمضان همچون شب ۱۹ این ماه میزبان نیک‌اندیشان است.
ترابی ادامه داد: ساعت کار پایگاه انتقال خون آسیاب قوامی فارس در شب‌های قدر یکسره از ۸ صبح تا ۳۰: ۱ بامداد است.
وی با بیان اینکه روزه‌داران می‌توانند در ساعات پس از افطار نذر خود را ادا کنند، ابراز داشت: افزون بر این، مراکز انتقال خون با شیوع بیماری کرونا پیرو دستورالعمل‌های جلوگیری از شیوع ویروس، همه تدابیر بهداشتی لازم را پیش‌بینی کرده‌اند.
مدیرکل سازمان انتقال خون فارس در همین زمینه ادامه داد: فرایند انتقال خون از بدو شیوع بیماری کرونا براساس فرآیند‌های پیشگیرانه صورت می‌گیرد؛ به‌گونه‌ای که اهداکنندگان بدون هیچ‌گونه تجمع و معطلی و در اسرع وقت می‌توانند خون اهدا کنند.
ترابی با بیان اینکه اهداکنندگان پیش از اهدای خون به دقت معاینه می‌شوند، اظهار کرد: همه فاکتور‌های خطر احتمالی که ممکن است در فرد اهداکننده وجود داشته باشد، بررسی می‌شود؛ در عین حال به اهداکننده نیز تذکر داده می‌شود در صورت بروز هر نوع علائم بیماری پس از اهدا، موارد را حتما به سازمان انتقال خون اعلام کنند تا خون فرد از چرخه مصرف خارج شود.
وی بیان کرد: این موضوع به هیچ وجه به معنای درگیر شدن اهداکننده به ویروس کرونا به دلیل اهدای خون نیست.
ترابی با بیان اینکه امکان ذخیره‌سازی خون وجود ندارد، گفت: هر کیسه خون را تا یک ماه و هر کیسه پلاکت را تنها تا ۳ روز می‌توان نگهداری کرد و نیاز به خون و فرآورده‌های آن هرگز برطرف نمی‌شود.
جز در شب‌های مبارک قدر، پایگاه‌های انتقال خون قصردشت شیراز واقع در منطقه آسیاب قوامی همه روزه از ساعت ۸ تا ۲۳ و در روز‌های تعطیل تا ساعت ۱۹ به‌صورت یکسره آماده خون گیری از داوطلبان است؛ افزون براین پایگاه انتقال خون نمازی از ساعت ۸ تا ۱۹ و نیز همه مراکز انتقال خون در شهرستان‌های فارس آماده خون گیری هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)