• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۹۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۱
بین الملل » سیاسی
دونالد ترامپ مدعي شد؛

چين در متوقف کردن کرونا کوتاهي کرد

رئيس جمهور آمريکا: منشاء این ویروس چیني است و آنها باید جلوی آنرا می گرفتند. آنها می توانستند این منبع ویروس را متوقف کنند. من آن را منبع می نامم و باید متوقف می شد.

چين در متوقف کردن کرونا کوتاهي کردبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه فاکس نيوز؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با اين شبکه گفت چین باید کرونا را در منشاء آن متوقف می کرد.

مجری شبکه از ترامپ پرسید مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا گفت او شواهد محکمی در اختيار دارد که نشان می دهد این ویروس از یک آزمایشگاه ویروس شناسی خارج شده است. شما همچنین گفتید شواهدی را در این رابطه دیدید. آیا می توانید از اطلاعاتی که کسب کرده اید برای ما بگویید؟
ترامپ گفت نه نه اما ما اطلاعات زیادی داریم.این موضوع خوبی نیست. همه می دانند، چه اين ويروس از آزمایشگاه آمده و چه از خفاش ها آمده باشد منشاء این ویروس چیني است و آنها باید جلوی آنرا می گرفتند. آنها می توانستند این منبع ویروس را متوقف کنند. من آن را منبع می نامم و باید متوقف می شد.
در ادامه مجری شبکه پرسید آیا آنها تصمیم گرفتند که اجازه فرار ویروس از مرزهای خود را بدهد؟
ترامپ در پاسخ گفت من نمی دانم که آنها این تصمیم را گرفتند يا نه؟ اما اين ويروس از کنترل شان خارج شد.
در ادامه مجری شبکه پرسید: سناتور کاتن گفت که چینی ها نمی خواهند اقتصاد چین 20 درصد و سایر کشورهای جهان 2 درصد کوچک شوند.
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ گفت ما آنها را قبل از این خیلی بد شکست دادیم. ما آنها را شکست دادیم.ما با وضع تعرفه ها و کارهایی که انجام دادیم از آنها بالاتر می رفتیم. آنها سال بسیار بدی را پشت سر گذاشتند.آنها بدترین سال را در 56 سال گذشته داشته اند.
در ادامه مجری شبکه پرسید همانطور که می دانید چيني ها بیماری را کم اهمیت جلوه دادند. آنها ویروس را جدی نگرفتند.در همین زمان ، آنها اجازه مسافرت بین المللی را می دهند. سپس آنها شروع به بررسی استفاده از بازار تجهیزات محافظ بهداشتی می کنند.چین هم اکنون بزرگترین تولید کننده این تجهیزات است.
ترامپ در پاسخ گفت شاید آنها چنین کنند. این نکته مهمي نیست ببین مسئله بزرگ این است که آنها هرگز نباید اجازه می دادند این اتفاق بیفتد. من یک توافق تجاری مهم را با آنها منعقد کردم . جوهر آن توافق به سختی و به تازگی خشک شده بود که این طاعون روی داد . شما همه چیز را خواهید فهمید.
در ادامه مجری شبکه پرسید:آیا آنها قصد دارند این توافق را انکار کنند؟ آیا آنها قصد ندارند دیگر 250 میلیارد دلار کالا از ما بخرند ؟
ترامپ در پاسخ گفت آنها 250 میلیارد دلار خریداری می کنند.من در جایی شنیدم که آنها می خواهند بار دیگر بر روی این توافق مذاکره کنند.من هیچ مذاکره مجددی نمی کنم.توجه داشته باشید من در رابطه با این موضوع خوشحال نیستم.
در ادامه مجری شبکه پرسید:آیا شما در این رابطه با شی جینپینگ رئیس جمهور چین صحبت کرده اید؟
ترامپ در پاسخ گفت:من روابط بسیار خوبی با وی دارم.اما حالا نمی خواهم با او صحبت کنم.
در ادامه مجری شبکه پرسید: سناتور کاتن گفته شاید ما تعداد ویزایی را که به دانشجویان چینی که در رابطه با رشته های محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی اعطاء می کنیم باید محدود کنیم.
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ گفت اقدامات زیادی وجود دارد که ما می توانستیم انجام دهیم.ما می توانستیم تمامی روابط را قطع کنیم.حال اگر چنین اقدامی را انجام می دادیم، چه اتفاقی می افتاد؟ اگر کل رابطه را قطع کنید آیا می توانید 500 میلیارد دلار را حفظ کنید؟به این مطلب توجه کنید که در چه مقطعی این کار را انجام می دهید و من سالها این را گفته ام. من آن را در رابطه با سایر کشورها نیز گفتم. تنها کشور چین نیست که ما را از پا درآورد. در ناتو ، جایی که ما از اروپا بدون دریافت هیچ پولی دفاع می کنیم , من توانستم آنها را به پرداخت صدها میلیارد دلار بیشتر مجبور کنم.آیا می دانید که یکی از بزرگترین طرفداران من در جهان کیست؟او استولتنبرگ دبیر کل ناتو است.
در ادامه ترامپ گفت او به من گفت هیچ طرفی تاکنون این اندازه از ما پول نگرفته بود.ما پول زیادی پرداخت می کردیم و دیگران پول کمتری پرداخت می کردند.شما می توانید به جدول و آنچه که آنها پرداخت می کردند,نگاه کنید.ما از اروپا دفاع می کنیم و آنها در رابطه با بخش تجاری از ما بهره برداری می کنند.این یک راه یک طرفه است و به منزله چرخیدن به دور سر خود بود.این موضوع ثابت شده است که درست است.من این پول را بازگردانده ام.
در ادامه مجری شبکه پرسید:آیا می خواهید یک قدم جلوتر بروید و شرکت های چینی را که خواهان حضور در بورس اوراق بهادار نیویورک هستند مجبور کنید که ، قوانین حسابداری را رعایت کنند؟
ترامپ در پاسخ گفت مطمئنا ما این موضوع را به روشی قدرتمندانه و از طریق یک سرمایه گذاری درست بررسی می کنیم. همانطور که می دانید این بخش را برخی از مقامات دوران اوباما هدایت می کنند.ما به زودی از آنها خواهیم خواست که دیگر این کار را انجام ندهند.اگر آنها این کار را نکنند ما به زودی افراد جدیدی را جایگزین آنها می کنیم.ما این موضوع را بررسی می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)