• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۸
سیاسی » مجلس
آخرین جلسه هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین

اقدامات هیات تطبیق مصوبات کمکی به قوام تصمیمات حقوقی

رئیس مجلس اقدامات هیات تطبیق مصوبات با قوانین را سنجیده و ارزشمند برشمرد و گفت: نتیجه اقدامات هیات به استحکام و قوام تصمیمات حکمرانی خواهد انجامید.

اقدامات هیات تطبیق مصوبات کمکی به قوام تصمیمات حقوقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای علی لاریجانی در آخرین جلسه هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین با تشکر از اعضا و کارشناسان هیات، گفت: در این مدت ما برای شما زحمت زیادی ایجاد کردیم، زیرا شما در بخش‌های دیگر مشغول کار‌های مهمی بودید، اما برای بحث تطبیق مصوبات با قوانین به ما مشاوره دادید.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با تشکر از آقای محسن اسماعیلی رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین، افزود: اینجانب به آرا و اعضای هیات اعتماد کامل داشتم، زیرا وقتی آراء شما را بررسی می‌کردم، مشخص بود که موضوعات را از جوانب مختلف بررسی کرده و دقت نظر داشتید به همین دلیل بود که اعتماد کاملی به نظرات کارشناسی شما پیدا کردم.
آقای لاریجانی با تاکید بر اینکه شما کار عمیق حقوقی انجام دادید، ادامه داد: طرح این پیشنهاد که اقدامات شما به عنوان پشتوانه حقوقی در کشور مدنظر قرار گیرد کاملا صحیح است، زیرا با این اقدام شاهد وحدت رویه در نظام حقوقی کشور خواهیم بود که برای دانشگاه‌ها و بخش‌های حقوقی موثر است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات آقای اسماعیلی درباره به روزرسانی بررسی مصوبات دولت، این اقدام را ارزشمند برشمرد و ادامه داد: اوایل مجلس هشتم مشاهده کردم که فاصله زیادی در تصمیم گیری داریم که این موضوع را نقصی بزرگ می‌دانستم، زیرا وقتی به برخی آئین نامه‌ها بعد از ۲ سال یا بیشتر رأی داده می‌شود عملا خاصیت خود را از دست می‌دهد؛ این‌ها اشکالاتی بود که شما با همت خود در به روزرسانی آن‌ها خدمت بزرگی به بخش حقوقی کشور کردید که اقدام ماندگاری است.
آقای لاریجانی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه فعالیت هیات تطبیق مصوبات با قوانین به عنوان سنتی ماندگار در مجالس آینده ادامه پیدا کند، گفت: اقدام شما به استحکام تصمیمات حکمرانی کمک می‌کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه عنوان شد در جلسات هیات افراد با اختلاف آراء از جهات سیاسی حضور داشتند نشان از قابلیت بالای جمع دارد؛ مدارا داشتن قابلیت می‌خواهد باید افراد استحکام فکری و اعتماد قلبی داشته باشند تا پدیده مدارا بر آن‌ها بنشیند، زیرا این پدیده بر هر کسی نمی‌نشیند.
وی ادامه داد: اگر در جلسات با عقاید مختلف همدیگر را تحمل کردیم تا نتیجه درستی ایجاد شود نشان از بلوغ ارزشمند در همه اعضا دارد که ما این را در هیات تطبیق شاهد بودیم.
آقای لاریجانی در پایان جلسه با تشکر ویژه از دکتر اسماعیلی به عنوان رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین لوح تقدیری را تقدیم وی کرد.
آقای محسن اسماعیلی نیز در ابتدای جلسه هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین با رئیس مجلس خطاب به آقای لاریجانی ضمن آرزوی صحت و سلامت برای وی، گفت: از اینکه در این مدت طولانی و پر فراز و نشیب ما را به عنوان همکاران خود پذیرفتید از شما تشکر می‌کنم.
وی با بیان اینکه آقای لاریجانی برای آرایی که از سوی هیات داده می‌شد احترام قائل بودند، تاکید کرد: اگرچه پذیرفتن یا نپذیرفتن رأی هیات از اختیارات قانونی لاریجانی بود، ولی ایشان در تمام این مدت با تفاهم کامل ما را در ابراز رأی آزاد گذاشتند که امیدواریم الگویی برای آیندگان باشد.
رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین با تاکید بر اینکه در هیات تطبیق تلاش کردیم، تا با پایبندی به نص و روح قانون کار را جلو ببریم، افزود: تلاشمان بر این بود که در قوانین حتی قوانین شکلی کوچکترین مسامحه‌ای نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه دقت نظر آقای لاریجانی روی آرای هیات بسیار کارشناسی بود، ادامه داد: نکته سنجی و راهنمایی‌های ایشان در پیشبرد کار‌ها کمک رسان هیات بود.
آقای اسماعیلی در ادامه با تشکر از آقای جعفری رئیس حوزه ریاست مجلس گفت: ایشان و مجموعه دفتر ریاست هر چه توانستند کمک‌های صمیمانه و موثری به مجموعه هیات داشتند.
وی با بیان اینکه اعضای هیات تطبیق از نظر تفکرات سیاسی در منتهی الیه خطوط فکری قرار داشتند، ادامه داد: با این وجود اعضا در نهایت احترام و صمیمیت به بهترین شکل کار را پیش بردند که این روش در کشور باید به کار گرفته شود.
وی با بیان اینکه طی مدت فعالیت حتی یک مورد کدورت بین اعضا نداشتیم، افزود: در عین اینکه بحث‌ها سنگین و جدی بود و اعضا به تضارب آرا پایبند بودند، اما همکاری صمیمانه‌ای وجود داشت که می‌تواند الگوی خوبی برای بخش‌های دیگر در کشور باشد.
آقای اسماعیلی با تشکر از آقای لاریجانی گفت: از شما بابت اینکه پیشنهاد استفاده از کارشناسان جوان در هیات را پذیرفتید تشکر می‌کنم؛ این موضوع تدبیر شما بود که به نوعی کادر تربیت شود؛ با اجرایی کردن پیشنهاد شما شاهد بودیم که کارشناسان فعال هم در کارگروه‌ها و هم در جلسات عمومی اقدامات موثری داشتند.
رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین ضمن تشکر از همکاران خود در این هیات، یادآور شد: دوستان متدین، بی توقع و پرکار ما در این مدت خدمات موثری به هیات ارائه کردند.
آقای اسماعیلی در تشریح رئوس کار هیات تطبیق گفت: یکی از رئوس کار هیات بازترسیم چهره هیات در افکار عمومی بود، واقعیت آن است که هیات تطبیق بنا داشت به عنوان مرجع علمی و حقوقی و بدون سوگیری سیاسی عمل کند که فکر می‌کنم این اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه استقلال رأی هیات و اقتدار آن مشهود بود، ادامه داد: ما تلاشمان بر این بود تا از بگومگو‌های رسانه‌ای و سیاسی خارج شده و بر انجام وظایف قانونی متمرکز شویم.
رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین با بیان اینکه بازخوانی پرونده‌ها و دیجیتالی شدن آن‌ها از دیگر خدمات هیات تطبیق بود، افزود: ما در این مدت موفق به بازخوانی و انتظام دادن به ۲۷ هزار پرونده بدون هزینه کرد حتی یک ریال شدیم؛ هم اکنون بانک آماده‌ای در اختیار داریم که اگر مشکلات آن رفع شود بانک اطلاعاتی حقوقی قوی برای کشور ایجاد خواهد شد.
وی به روزرسانی تطبیق مصوبات دولت با قوانین را از دیگر اقدامات هیات برشمرد و تاکید کرد: هم اکنون هیچ موضوع عقب مانده‌ای از نظر به روزرسانی وجود ندارد.
آقای اسماعیلی با بیان اینکه در کار هیات وحدت رویه و استانداردسازی آرا وجود داشت، ادامه داد: در این زمینه آئین نامه‌های داخلی تدوین کردیم که سند راهی برای صدور آرا باشد.
وی با بیان اینکه در دوران فعالیت روابط خوبی با دولت و مجلس داشتیم، تاکید کرد: البته به مشکلاتی در حوزه آرای برخی از شورا‌ها مانند شورای عالی استان ها، ستاد کرونا، جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا وجود داشت که مصوبات آن‌ها به دست ما نمی‌رسید در حالی که در تصمیم گیری ما تاثیر داشت.
رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین در پایان در پاسخ به پرسشی از سوی رئیس مجلس مبنی بر اینکه هم اکنون چند درصد مغایرت در مصوبات وجود دارد، گفت: مغایرت مقدماتی ۱۱ درصد بود، ولی با همکاری که صورت گرفته است صدور رای مغایرت نهایی به ۴ درصد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۲ هزار کیلومتر از جاده‌های گیلان خط کشی شد
کشف ۵ تن فرآورده خام دامی فاسد در تبریز
احیای جنگل‌های زاگرس در ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی کهگیلویه وبویراحمد
دعوت دو اسکی باز گیلانی به اردوی تیم ملی اسکی صحرانوردی
توزیع اقلام معیشتی در بین خانواده‌های کم برخوردار زاهدان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، پنجشنبه ۷ اسفند
آغاز دور دوم گفت و گوها در ژنو
طعم شیرین کارآفرینی و اشتغال در ماه میهمانی خدا
خرید بیش از ۵ هزار میلیارد تومان کالا در گیلان در طرح کالابرگ الکترونیکی
برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان درقروه
پذیرایی آشپزخانه مسجد مقدس جمکران از روزه داران ضیافت الهی
تاکید بر مشارکت پرشور مردم در انتخابات در نشست شورای فرهنگی عمومی آذربایجان‌غربی
طنین آیات الهی در نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و اذان کیش
حمایت صریح ملت غیور ایران از جمهوری اسلامی در پی تهدیدات اخیر رئیس جمهور آمریکا
آیین اختتامیه سی‌ویکمین دوره «آهنگ بهاران» برگزار شد
برداشت ماهیان سردآبی از استخر‌های پرورش ماهی در شهرستان هیرمند
برگزاری دوره آموزشی اقدامات پیش بیمارستانی در خفر
تأکيد بر رفع موانع واحد‌های صنعتی در میز خدمت وزارت صمت
هشتمین ایثار پیوند عضو در زنجان؛ جان سه نفر نجات یافت
تدابیر لایحه بودجه برای تکمیل طرح‌های عمرانی در سال آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)