• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۲۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری
اخباری از مترو تهران

تغییر قیمت بلیت متروی تهران و حومه از ابتدای خرداد

نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از تغییر قیمت بلیت متروی تهران و حومه از ابتدای خرداد خبر داد.

کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ متروی تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه طبق مصوبه اعمال افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی شهر تهران باید از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری این تغییرات برابر مصوبه ابلاغ شده اعمال می‌شد، افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا این افزایش قیمت برخلاف سال‌های قبل با کمی تاخیر از روز پنجشنبه یکم خرداد اعمال می‌شود.
نوبخت افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران قیمت بلیت مترو برای بلیت تک سفره ۱۵۰۰ تومان، تک سفره حومه ۱۷۰۰ تومان، تک سفره هشتگرد ۵۰۰۰ تومان و تک سفره فرودگاه امام خمینی (ره) همانند سال گذشته بدون افزایش ۹۰۰۰ تومان تعیین شده است.
مدیرعامل شرکت بهره بر داری مترو تهران و حومه گفت: افرادی که از خطوط حومه‌ای استفاده می‌کنند باید در ایستگاه مبدا بلیت تک سفره حومه، هشتگرد و فرودگاه را تهیه کنند.
وی با اشاره به اینکه مسافران خط حومه‌ای باید برای استفاده از مترو بلیت مخصوص تهیه کنند، گفت: ناحیه بندی خط حومه‌ای تهران (صادقیه) -کرج -گلشهر نیز همانند خطوط درون شهری است و شهروندانی که مسافت‌های کوتاه تری استفاده می‌کنند می‌توانند با استفاده از بلیت‌های مبلغ دار از تخفیف بیشتری استفاده و هزینه کمتری را پرداخت کنند.
مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: امسال هم مانند سال گذشته کارت بلیت اقشار خاص با تخفیف‌های مصوب شده ارایه می‌شود و سقف مبلغ قابل شارژ در این کارت بلیت‌ها با دو برابر افزایش از ۱۵۰ هزارتومان به ۳۰۰ هزار تومان رسیده است.
مسافران محترم می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت metro.tehran.ir مراجعه کنند.

 خدمات رسانی در خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه در روز جهانی قدس 
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران از خدمات رسانی متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل در روز قدس خبر داد.
آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس، از سوی امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از مردم فلسطین نامگذاری شد، این روز نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه است. امروزه علاوه بر ایران، در کشور‌های مختلفی از جهان راهپیمایی و مراسم روز قدس برگزار می‌شود، اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های که به وجودآمده شاهد راهپیمایی‌های مردمی گسترده مانند سال‌های گذشته نخواهیم بود.
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه نیز با آمادگی کامل در روز جمعه ۲ خرداد ۱۳۹۹ در تمامی خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل سرویس دهی خواهد کرد.

 کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ متروی تهران 
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳متروی تهران در راستای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
فرنوش نوبخت با اعلام این خبر گفت: برای افزایش رفاه حال شهروندان و کاهش تعداد مسافران در هنگام استفاده از مترو تهران از روز سه شنبه سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۳ مترو تهران از هفت دقیقه به شش دقیقه کاهش یافته است.
وی افزود: با کاهش یک دقیقه‌ای در سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ توانستیم گام جدیدی را در کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها برداریم.
نوبخت در ادامه با بیان اینکه متروی تهران به علت شیوع ویروس کرونا با کاهش مسافر همراه شد، تصریح کرد: در شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه برای هر چه بهتر اجرایی شدن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی پیش از این سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۳ را نیز با بکارگیری تمام ظرفیت کاهش دادیم و با تلاش‌های فراوان این بار توانستیم سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ را از هفت دقیقه به شش دقیقه کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در شرایط فعلی کار بسیار سختی است، افزود: امیدواریم با این کار شاهد کم شدن ازدحام جمعیت در ایستگاه خط سه متروی تهران باشیم.
در حال حاضر سرفاصله خرکت قطار‌ها در خطوط ۱و ۴ سه و نیم دقیقه است ودر خط دو از سه و نیم دقیقه به سه دقیقه کاهش یافته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
افزایش قیمت بالایی است
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)