• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۵۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
صفحه نخست » عمومی
در برنامه پیام‌رسان اندروید

ارائه شکلک‌هایی مانند آی‌مسیج در گوگل

کسانی که هنوز این ایموجی‌های جدید گوگل را در گوشی‌ خود ندارند، پیام‌ها را به شکلی متفاوت دریافت خواهند کرد.

ارائه شکلک‌هایی مانند آی‌مسیج توسط گوگل در برنامه پیام‌رسان اندرویدبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ موتور جست‌وجوی غول‌آسای گوگل که همچنین مالک سیستم عامل گوشی‌های اندرویدی است، ظاهرا در حال آزمایش امکان پاسخ دادن به پیام‌ها با شکلک‌ها، مانند ویژگی گوشی‌های آیفون اپل، در برنامه پیامرسان خود است.
این ویژگی که بار اول در سامانه ردیت و پیش از گزارش سامانه خبری اندروید پلیس کشف شد، حاکی از پاسخ شکلکی به پیام‌ها است که به صورت دایره‌ای کوچک در گوشه پایین در سمت راست هر پیام برای کاربران اندرویدی ظاهر می‌شود.
با نگاه داشتن انگشت خود بر روی هر پیام برای مدتی طولانی‌تر، با هفت شکلک متفاوت مواجه خواهید شد: انگشت شست بالا گرفته، صورتی خندان با چشمانی از قلب، صورتی گریان از خنده، چهره‌ای مات و مبهوم، صورتی گریان، و چهره‌ای خشمگین. هنوز مشخص نیست که شکلک‌های بیشتری نیز در دسترس قرار گیرند یا نه.
کسانی که هنوز این ویژگی را در گوشی‌ها خود ندارند، پیام‌ها را به شکلی متفاوت دریافت خواهند کرد و قادر نخواهند بود شکلک‌ها را مانند یک «ایموجی» ببینند. برای مثال، شکلک شست بالا گرفته به پیام «سلام» منتقل خواهد شد. این ویژگی در حال حاضر در نسخه مرورگر این برنامه پیام‌رسان هم در دسترس نیست.
گرچه این ویژگی در برنامه پیام‌رسان گوگل قابل دسترسی است و می‌تواند از طریق بازار برنامک‌های گوگل نصب شود و برنامه پیش‌فرض پیام‌رسانی در گوشی‌های هوشمند پیکسل است، اما تنها برای کاربرانی فعال خواهد شد که در سامانه پیام‌رسان RCS ثبت‌نام کرده‌اند.
RCS سامانه‌ای جایگزین برای سامانه ارسال پیامک (SMS) است که در کشور‌هایی نظیر بریتانیا، فرانسه و ایالات متحده در دسترس است. این سامانه پیام‌رسان شامل ویژگی‌هایی است که در بسیاری از سایر برنامه‌های پیام‌رسان وجود دارد؛ ویژگی‌هایی نظیر اطلاع از خوانده شدن پیام، نشان دادن طرف مقابل در حال نوشتن، ویدیو و عکس با کیفیت بالا و پیام‌های گروهی، که قابل اعمال در سامانه ارسال پیامک نیستند.
با این وجود، برعکس آی‌مسیج اپل، پیام‌های سامانه RCS به طور پیش‌فرض در هر دو طرف رمزگذاری نمی‌شوند که همین امر باعث بروز انتقاداتی شده است.
نشست گوگل برای برنامه‌نویسان که با نام گوگل آی/او (Google I/O) شناخته می‌شود، به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد و از همین رو انتظار می‌رود بسیاری از اخباری که قرار بود در آن نشست اعلام شود، به زودی از طریق روش‌های دیگر به سمع علاقه‌مندان برسد.
سایت اندروید پلیس گزارش کرد با وجود آن که نسخه آزمایشی برنامه پیام‌رسان گوگل در دسترس کاربران قرار گرفته است، اما برای آن‌ها قابل دسترسی نبوده است. ممکن است این ویژگی در مرحله آزمایشی در مقیاسی محدود صورت پذیرد یا شاید هم شرایط دیگری که هنوز مشخص نیست، برای دسترسی به آن نیاز باشد.
ما با گوگل برای اظهار نظر در این باره و اعلام تاریخ انتشار این ویژگی برای تمام کاربران تماس گرفته‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)