• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۳۰۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
بین الملل » آمریکا
شبکه فساد در آمریکا

کلاهبرداری چند صد میلیون دلاری از بودجه بیمه بیکاری در آمریکا

مقامات ایالت واشنگتن: یک شبکه پیچیده فساد که سامانه بیمه بیکاری این ایالت را هدف قرار داده بود، قبل از اینکه مقامات بتوانند حملات آن را شناسایی کنند، صد‌ها میلیون دلار کلاهبرداری کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی نوشت: سوزی لواین کمیسر اداره امنیت استخدام ایالت واشنگتن گفت «به نظر من این اقدام، متحیر کننده بود.»
به گفته وی، این شبکه، درخواست‌های برخورداری از مزایای بیمه بیکاری را از طرف ده‌ها هزار نفر تنظیم کرد و بسیاری از افرادی که این مبلغ به اسم آن‌ها دریافت شد، اصلا مشاغل خود را از دست نداده بودند و بیکار نبودند.
انتشار خبر این کلاهبردای و تایید آن از طرف مقامات در حالی صورت می‌گیرد که دولت فدرال نیز روز پنجشنبه اعلام کرد هفته قبل، دو میلیون و چهارصد هزار آمریکایی دیگر به سبب آثار اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا در آمریکا، به جمع بیکاران این کشور پیوستند و تعداد کلی افراد بیکار شده این کشور در ۹ هفته گذشته به رقم ۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسید.
وزارت کار معتقد است انتظار می‌رود بیکاری اکثریت نیرو‌های کاری که در هفته‌های اخیر از مشاغل خود کنار گذاشته شده اند موقت باشد، با این حال این نگرانی فزاینده‌ای در میان اقتصاددانان وجود دارد که بسیاری از این مشاغل احتمالا برای همیشه از بین بروند.
نیکلاس بلوم اقتصاددان دانشگاه استنفورد گفت «دوست ندارم این مطلب را بگویم، ولی این مسئله از آنچه که فکرش را می‌کردیم، به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت و شرایط سخت‌تر از آن چیزی خواهد بود که ما فکر می‌کردیم.»
دامنه گسترده بیکاری و میلیارد‌ها دلاری که کنگره در قالب کمک به کارگران بیکار شده تصویب کرده است باعث می‌شود سامانه‌های کمک به بیکاران در آمریکا آمادگی لازم برای رسیدگی به انبوه درخواست‌های مربوط به برخورداری از مزایای این طرح‌های کمکی را نداشته باشند و در معرض کلاهبرداری قرار گیرند.
سرویس مخفی آمریکا هفته قبل در یادداشتی اعلام کرد به نظر می‌رسد یک گروه از کلاهبرداران بین المللی، سامانه پرداخت کمک به بیکاران را به ویژه در ایالت واشنگتن هدف قرار داده است. شواهدی نیز دال بر این قبیل حملات در فلوریدا، ماساچوست، کارولینای شمالی، اوکلاهما، رود آیلند و وایومینگ وجود دارد.
بازرسان اعلام کردند افراد کلاهبردار ظاهرا از طریق اطلاعات شخصی افراد که در حملات هکری قبل به سرقت رفته است، تلاش می‌کنند درخواست‌هایی را از طرف این افراد برای برخورداری از مزایای بیکاری تنظیم کنند.
خانم لواین گفت این ایالت ضمن افزایش اقدامات امنیتی در سامانه‌های خود، پرداخت‌ها را به تعویق انداخته است تا از کلاهبرداری‌های بیشتر جلوگیری کند. این امر باعث شده است درخواست‌های برخورداری از مزایای این بیمه بیکاری به مبلغ صد‌ها میلیون دلار بلوکه شود.
درد و رنج ناشی از شیوع ویروس کرونا در آمریکا آشکار است. نظرسنجی اداره سرشماری که روز چهارشنبه منتشر شد نشان می‌دهد ۴۷ درصد از افراد بزرگسال اعلام کردند آن‌ها یا یک نفر از اعضای خانواده شان از اواسط ماه مارس تا کنون بیکار شده اند. بیل دبلازیو شهرداری نیویورک روز پنجشنبه گفت تقریبا از هر چهار شهروند نیویورکی یک نفر به تامین غذای خود نیازمند است.
برای تامین نیاز‌های غذایی ساکنان نیویورک، مقامات این شهر قصد دارند تا هفته آینده تعداد وعده‌های غذایی را که هر روز در میان مردم این شهر توزیع می‌شود به یک و نیم میلیون وعده افزایش دهند. یک میلیون وعده از این غذا‌ها در سطح شهر توزیع خواهد شد و بقیه نیز از طریق مدارس قابل دسترس خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)