• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
بین الملل » آمریکا
کرونا در آمریکا

اخراج کادر درمانی به علت کمبود بودجه

بسیاری از بیمارستان‌ها و کلینک‌ها در سراسر آمریکا پزشکان و پرستاران خود را به علت کمبود درآمد از کار بر کنار کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از  شبکه تلویزیونی ان بی سی، بسیاری از بیمارستان‌ها و کلینک‌ها در سراسر آمریکا در بحبوحه همه گیری کرونا که به کادر درمانی بیشتری نیاز دارند، بسیاری از پزشکان و پرستاران خود را به علت کمبود درآمد و بودجه، موقتاً از کار بر کنار کرده اند، زیرا آن‌ها نمی‌توانند دستمزد‌های کادر درمانی خود را بپردازند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خبرنگار این شبکه گفت: بیمارستان «کِیپ کاد» که یک منطقه جاذبه گردشگری در ایالت ماساچوست در شمال شرق آمریکاست، معمولاً در این وقتِ سال، خود را آماده خدمت رسانی به گردشگران تابستانی می‌کند که نیاز به خدمات درمانی پیدا می‌کنند، اما به جای آن، این بیمارستان ۶۰۰ تن از کارکنان خود را که شامل کادر پزشکی نیز می‌شوند، موقتاً اخراج کرده است.
شانون شِرمَن، پرستار بیمارستان «کِیپ کاد» نگران است که اخراج گسترده کادر درمانی از این بیمارستان، باعث صدمه زدن به بیماران خواهد شد.
شانون شرمن در این خصوص گفت: «این کارکنان، از بخش خدمت رسانیِ مستقیم پزشکیِ این بیمارستان، اخراج شده اند. این‌ها (این اخراجی ها) کسانی هستند که دستان خود را روی بیماران می‌گذارند (و مستقیماً از آن‌ها نگهداری می‌کنند).»
خبرنگار افزود: بیمارستان کیپ کاد، تنها بیمارستانی نیست که بخشی از کارکنان خود را اخراج کرده است. بر اساس نتایج یک بررسی اخیر، ۲۱ درصد از پزشکان در سراسر آمریکا گزارش داده اند که در خلال این همه گیری (کووید-۱۹)، از شغل شان اخراج شده اند یا از دستمزدشان کاسته شده است. علت آن این است که بسیاری از مراکز پزشکی (کلینک ها) و بیمارستان‌ها (ی آمریکا) با فشار‌های مالی بی سابقه‌ای مواجه شده اند.
ریک پولاک، رئیس انجمن بیمارستان‌های آمریکا، گفت: «صادقانه بگویم: ما در حال مواجهه با یکی از بزرگترین بحران‌های مالی در تاریخ خودمان هستیم. این یک تهدید موجودیتی برای ادامه بقای بسیاری از سازمان‌ها (ی پزشکی) است و ممکن است بسیاری از بیمارستان‌ها را مجبور به تعطیلی کند.»

خبرنگار اضافه کرد: انجمن بیمارستان‌های آمریکا در بررسی اخیر خود، تخمین زده است که تأثیر (منفیِ) چهار ماههِ مالی (از ابتدای شیوع کرونا تاکنون) بر بیمارستان‌ها و سامانه‌های بیمارستانی آمریکا، بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار (زیان مالی) بوده است. این شامل هزینه‌های مربوط به تحت درمان قرار دادن بیماران کووید-۱۹ و همچنین توقف جراحی‌های انتخابی (غیر اورژانس) است.

ریک پولاک افزود: «این اصولاً بدین معناست که تأسیسات (بیمارستان ها) هیچ درآمدی ندارند و راه‌های بسیار محدودی برای جبران این حقیقت وجود دارد که ما درآمدی بسیار محدود داریم.»
خبرنگار در پایان این گزارش گفت: این روزها، جراحی‌های انتخابی (غیر اورژانس) در بیمارستان‌های بسیاری از ایالت‌های آمریکا در حال از سرگیری است. کارشناسان می‌گویند: این مستلزم گذرِ زمان و داشتن برنامه ریزی‌های دقیق، به انضمام کمک‌های مضاعفِ از سوی دولت مرکزی آمریکا است تا بیمارستان‌ها بار دیگر بتوانند روی پا‌های خود بایستند.
 
ترامپ : بسیاری از فرمانداران درباره خانه‌های سالمندان بسیار ضعیف عمل کردند
به گزارش آسوشیتدپرس، ترامپ در یک سخنرانی پس از بازدید از کارخانه فورد در میشیگان در جمع کارکنان کارخانه گفت: همکاری تولیدکنندگان، از جمله فورد، جنرال موتورز و شرکت‌های دیگر و مشاغل کوچک برای فراهم کردن زمینه فوری تولید تجهیزات محافظ شخصی بزرگترین بسیج از زمان جنگ جهانی دوم است.
 
دادستان کل میشیگان: ترامپ همچون کودکی بهانه گیر استبیمارستان‌ها کادر درمانی خود را به علت کمبود بودجه اخراج می‌کنند
دانا نِسِل ، دادستان کل ایالت میشیگان آمریکا، در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: تصمیم روز پنجشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر استفاده نکردن از ماسک به هنگام بازدید از یکی از کارخانه‌های شرکت فورد در این ایالت، نشان می‌دهد که وی همچون «کودک بهانه گیری است که از پیروی از مقررات خودداری می‌کند.»
به گزارش پایگاه اینترنتی هیل، در حالی که مسئولان بهداشتی در دولت آمریکا مردم این کشور را ترغیب می‌کنند در اماکنی که امکان فاصله گذاری اجتماعی فراهم نیست، از ماسک استفاده کنند، ترامپ همچنان از استفاده از ماسک در مقابل دوربین‌های خبری و تلویزیونی خودداری می‌کند.
دانا نسل که عضو حزب دموکرات است، به همراه شمار دیگری از دموکرات‌ها از دونالد ترامپ به علت این بی مبالاتی‌ها انتقاد کرده و می‌گویند رئیس جمهور باید در موضوع مقابله با کرونا به گونه‌ای عمل کند که برای دیگران الگو باشد. مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا، نیز در اوایل ماه جاری میلادی به علت استفاده نکردن از ماسک به هنگام حضور در یک مکان عمومی در مینه سوتا، مورد انتقاد قرار گرفته بود.
نسل پیش از بازدید از ترامپ خواسته بود از ماسک استفاده کند. نسل تصریح کرد ساکنان میشیگان بنا به دستور گرچن ویتمر Gretchen Whitmer، فرماندار دموکرات این ایالت، ملزم به استفاده از ماسک در اماکن عمومی هستند.
نسل در مصاحبه خود گفت: این اقدام ترامپ بدترین پیام ممکن را به کسانی ارسال کرد که در رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با کرونا بی مبالات هستند و «این امر بسیار نگران کننده است.»
وی افزود: پیامی که ترامپ با این اقدام خود ارسال کرد همانند پیامی است که وی با اقداماتش در سال ۲۰۱۷ و بعد از ورود به کاخ سفید برای همگان ارسال کرد. به گفته نسل، ترامپ در آن زمان این پیام را به همگان داد که: «من به شما اهمیتی نمی‌دهم؛ من به سلامت شما اهمیتی نمی‌دهم؛ من به رفاه شما اهمیتی نمی‌دهم؛ من به کس دیگری غیر از خودم فکر نمی‌کنم.»
 
وضعیت بی خانمان‌های نیویورک پس از بسته شدن مترو
مجری دمواکراسی نَو گفت: رسانه دموکراسی نَو اعلام کرد بسته شدن مترو‌های نیویورک، باعث شده است افراد بی خانمان نیویورک جایی برای پناه گرفتن نداشته باشند.
برای نخستین بار پس از بیش از ۱۱۵ سال، نیویورک ناگهان شبکه مترو خود را تعطیل کرد؛ این اقدام بی سابقه باعث شد افراد بی خانمانی که از قطار‌ها به عنوان سرپناه خود استفاده می‌کنند، جایی برای رفتن نداشته باشند و حتی در برابر تداوم شیوع ویروس کرونا آسیب پذیرتر باشند. پلیس و امدادگران در ایستگاه‌های پایانی مترو مستقر می‌شوند و افراد بی خانمان را به گرمخانه‌های شلوغی می‌برند که حفظ فاصله اجتماعی در آن‌ها غیرممکن است. تصاویر ده‌ها بی خانمان که پس از جمع آوری از مترو، در گرمخانه خیابان سی ام منهتن روی زمین خوابیده اند یا روی پله‌ها نشسته اند، و همچنین گرمخانه وردز ایلند خشم عمومی را برانگیخته است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بر اساس آمار و ارقام، تعداد بی خانمان‌های نیویورک حدود ۸۰ هزار نفر است. این رقم هم شامل افرادی است که در گرمخانه‌ها زندگی می‌کنند و هم در خیابان ها. همچنین بر اساس آمار، در حال حاضر ۹۷۶ تن از بی خانمان‌های شهر مبتلا به کووید ۱۹ هستند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)