• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
گزیده خطبه های ائمه جمعه در کهگیلویه و بویراحمد؛

بازتاب گسترده سخنرانی روز قدس رهبر انقلاب در رسانه‌های بین المللی+فیلم

سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت روز جهانی قدس بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛  بازتاب گسترده سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز قدس در رسانه های بین المللی، استکبارستیزی و مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی، غیرقانونی بودن سیاستهای این رژیم، قدرتمند شدن جبهه مقاومت، غیرقانونی بودن تحریمهای آمریکا و دخالت غیر قانونی در کشور ونزوئلا از مهمترین محورهای سخنان ائمه جمعه در استان بود.
خروج سربازان رژیم غاصب اسراییل از سرزمینهای فلسطین در آینده نزدیک
 امام جمعه بخش پاتاوه در خطبه‌های نماز که در مصلای امام هادی (ع) شهر پاتاوه اقامه شد، از روز قدس به عنوان نماد استکبار ستیزی ولیله القدرتاریخ اسلام یاد کرد وگفت: ایران انقلابی درهمان روز‌های ابتدایی انقلاب غاصبان اسرائیلی را بیرون انداخت و سفارت آن‌ها را به صاحبان اصلی اش فلسطینیان واقعی تحویل داد.
حجت الاسلام ابراهیم چراغی افزود: به زودی سربازان عزیز سپاه قدس در تمام جبهه‌های مقاومت این غاصبان صهیونیستی را از خاک غصب شده فلسطین بیرون خواهند کرد.
مشکل جهان اسلام سیاستهای رژیم صهیونیستی است
حجت الاسلام مصباح نژاد امام جمعه سی سخت با اساره به روز قدس و سخنرانی تاریخی امام خامنه‌ای در مورد آزادسازی قدس و برگزاری رفراندوم که همه مردم قدس اشغالی و همچنین یهودیان می توانند در این رفراندوم شرکت کنند، گفت: این صحبت حضرت آقا نشان از این دارد که مشکل جهان اسلام با صهیونیسم با مردم اسرائیل نیست بلکه با سیاست‌های کودک کشی و همچنین اشغال کردن قدس شریف است.
امام جمعه سی سخت در ادامه به سازمان ملل اشاره کردو افزود: در رعایت حقوق زنان و کودکان این گونه پافشاری می‌کنند، ولی زنان و کودکان فلسطین و یمن حقوقی ندارند در این سازمان همیشه چشم خود را بر این جنایات بسته اند.
سبک جدیدی از مبارزات ضد اسراییلی در فضای مجازی
حجت الاسلام سید هدایت محمودی اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر لنده گفت: انقلاب اسلامی همزمان با رشد خود بذر و جوانه خود را در لبنان و فلسطین پاشید و امروز فلسطینی‌ها از سنگ به تولید موشک‌های نقطه زن رسیده است که رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ‌های چند روزه شکست‌های پی در پی را متحمل شد.
امام جمعه لنده افزود: تعیین رفراندم مردم فلسطینی باعث شد تا سیاست‌های این رژیم غاصب تغییر کند و در نتیجه شکست‌های پی در پی خود به دنبال نجات اسرائیل هستند که این هم تغییر خواهد کرد و شاهد نابودی این رژیم خواهیم بود.
نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدحجت الاسلام محمودی اصل اضافه کرد: تنفر جهانی از اسرائیل و محبوبیت جهانی فلسطینی‌ها در فضای مجازی و حقیقی شکل گرفته است که باید این حماسه ماندگار شود وروز قدس امسال یک ویژگی برجسته داشت که سخنران آن، ولی امر مسلمانان جهان بود که رهنود‌ها و بشارت‌های ایشان نشان دهنده ندای حق طلبی این ملت مظلوم است.
تلاش آمریکا برای سرنگونی حکومت قانونی ونزوئلا
امام جمعه شهر چرام ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته گفت: حدود دوسال است آمریکایی‌ها به دنبال سرنگونی حکومت قانونی و مردمی ونزوئلا هستند و این کشور از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.
حجت الاسلام افشار افزود: با تحریم شرکت نفت دولتی این کشور اینک به کمبود بنزین دچار شده است.
حجت الاسلام افشار به اهمیت روزجهانی قدس اشاره کرد و اضافه کرد: خارج کردن مسئله فلسطین از محدوده جغرافیایی سرزمین‌های اشغالی و تبدیل آن به یک مسئله و دغدغه مهم منطقه‌ای، بین‌المللی و اسلامی، یکی از زمینه‌های مهم تأثیرگذار در نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس از جانب معمار کبیر انقلاب اسلامی در جهان است.
وی گسترش اسلام خواهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، قرائت جهاد و مبارزه با ظالم از اسلام راستین، نا امیدی مردم مسلمان از ارتش‌های آزادیبخش عربی و روسای کشور‌های عربی را به عنوان عوامل به وجود آمدن انتفاضه و جریان مقاومت دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان امروزشان فرمودند که طلوع انقلاب اسلامی فصل جدید مبارزه با رژیم صهیونیستی را در دنیا به نمایش گذاشت.
بازتاب گسترده سخنرانی روز قدس رهبر انقلاب در رسانه‌های بین المللی
حجت الاسلام سید امین الله حجازی ظهر امروز در خطبه‌های اولین نماز جمعه این شهرستان پس از شیوع ویروس کرونا، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی با اشاره به اهمیت روز قدس گفت: روزجهانی قدس به تدبیر امام راحل شکل گرفت، امسال با توجه به بازتاب فرمایشات رهبر معظم انقلاب در روز قدس و در بحث رسانه‌ها و نیز فضای مجازی، جهان تکان بزرگی خواهد خورد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند طلوع انقلاب اسلامی در ایران فصل جدیدی را برای مبارزه با رژیم صهیونیستی گشود، اما مجرم اصلی جنایات در منطقه امریکا و دولتمردان غربی هستند و متاسفانه هنوز درون کشورمان عده‌ای حاضر نیستند علیه امریکا حرفی بزنند و هنوز که هنوز است دلشان درگرو غرب است.
حجازی بیان کرد: آیت الله العظمی خامنه ای بیان داشتند که انقلاب اسلامی باعث شد که سبک مبارزات علیه رژیم صهیونستی هم تغییر کند و رهبر معظم انقلاب به صراحت هم بیان کردند که به فلسطینیان باز هم‌با جدیت کمک خواهیم کرد.
خطیب جمعه گچساران اضافه کرد: شهرستان گچساران حدود ۹هزار بسته معیشتی توزیع کردند و حتی شرکت نفت کمک بسیار خوبی در رزمایش کمک مومنانه داشتند که این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.
وی افزود:سالروز فتح خرمشهر را همه افتخار آفرینان ایران اسلامی تبریک عرض می‌کنم و در پایان نیز توصیه می‌کنم که از لحظات پایانی ماه مبارک رمضان بهره کافی و وافی را ببریم.
نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدقدس متعلق به تمامی مسلمین جهان است
نماز عبادی سیاسی جمعه مارگون به امامت حجت الاسلام خواجه پور امام جمعه این شهر اقامه شد.
حجت الاسلام خواجه پور در خطبه اول مردم را به رعایت عدالت و انصاف در جامعه فراخواند و از مردم خواست تا با رعایت اصول شرعی نسبت به همسایگان در این روزهای سخت بی تفاوت نباشند.
وی در خطبه دوم به مسئله قدس اشاره کرد و گفت: قدس متعلق به تمامی مسلمین جهان است و باید به گفته امام خمینی(ره) که فرمودند هرچه فریاد دارید بر سر اسرائیل بکشید باید مسلمانان یکصدا بر علیه این رژیم کودک کش فریاد بکشند.
روز قدس نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام
امام جمعه شهر لیکک در آیین عبادی سیاسی این هفته، با اشاره به اینکه روز قدس نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام به ویژه ملت مسلمان ایران در موضوع فلسطین و حمایت از آرمان قدس شریف است گفت: روز جهانی قدس یکی از برجسته‌ترین و ماندگارترین یادگاران حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و نماد صف‌بندی حق در مقابل باطل و مظهر حمایت جهانی از مردم رنج‌کشیده فلسطین است.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی به بیانات حکیمانه و راهگشای ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به مناسبت روز جهانی قدس اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب، غصب کشور فلسطین و تشکیل غده سرطانی صهیونیستی با فجیع‌ترین انواع قتل و جنایت و تداوم دهها ساله این ستم تاریخی را یک رکورد جدید از سَبعیّت و شیطان صفتی بشر، برشمردند و عامل و مجرم اصلی این فاجعه را دولتهای غربی و سیاستهای شیطانی آنها ذکر کرد.
وی بهره گیری از همه توان و ظرفیت‌ها برای گرامیداشت این مناسب‌ها را خواستار شد و با اشاره به اینکه، گرامیداشت موضوع فلسطین به عنوان مسأله اول جهان اسلام و دفاع از مظلوم، واجب شرعی و در هر شرایطی تعطیل‌ناپذیر است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی برای احقاق حقوق مظلومین ایستادگی می کند و از حق محرومان و مظلومان در برابر غاصبان دفاع خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)