• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶
بین الملل » تحلیلی
شیوع کووید 19 در آمریکا

کرونا در آمریکا بیش از صد هزار قربانی گرفت

آمریکا با عبور از صد هزار قربانی کووید ۱۹ آلوده‌ترین کشور جهان به ویروس کرونا محسوب می‌شود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ آمریکا با عبور از مرز صد هزار قربانی کووید ۱۹ آلوده‌ترین کشور جهان به ویروس کرونا محسوب می‌شود. این در حالیست که بحران بهداشتی در آمریکا به یک بحران سیاسی واقعی تبدیل شده است.

کرونا در آمریکا بیش از صد هزار قربانی گرفت

کرونا در آمریکا بیش از صد هزار قربانی گرفت

 

ترامپ: آنچه برخی از فرمانداران انجام دادند، یک رسوایی است

به گزارش آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی، مدعی شد: ما از همه ابزار برای محافظت از خانه‌های سالمندان در برابر شیوع کرونا استفاده کردیم. شما دیدید برخی از فرمانداران به چه بدی و چه صورت فاجعه باری مسئله خانه سالمندان را مدیریت کردند. آنچه که آن‌ها انجام دادند، رسوایی است.
وی افزود: آنچه که برخی از فرمانداران انجام دادند، یک رسوایی است. ما منابع بیشتری برای ایالت‌ها فراهم کردیم تا بازرسی‌ها را بیشتر کنند. ما توصیه قوی جدیدی را صادر کردیم تا از ساکنان خانه سالمندان بلافاصله آزمایش بگیرند و از کارکنان هم به صورت هفتگی آزمایش گرفته شود. دولت من هر روز برای سالمندان تلاش می‌کند که هرگز در گذشته چنین نبوده است. افراد مسن ما افراد بسیار خاصی هستند. همه شهروندان ما خاص هستند!
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد: اگر ما سریعا و هوشمندانه اقدام نمی‌کردیم، به نظرم و به نظر دیگران، میزان تلفات ما ده تا بیست یا حتی بیست و پنج برابر بود.
 
نماینده کنگره: ترامپ دوباره در حال دروغگویی است
تد لیو، نماینده کنگره آمریکا در توئیتی در واکنش به خودستایی ترامپ و ادعای او درباره عملکرد موفقش در مقابله با شیوع کرونا نوشت: دونالد ترامپ دوباره دارد دروغ می‌گوید.
وی افزود: در حالی که دموکرات‌ها در فوریه مشغول تدوین قانون همه‌گیری بودند ترامپ آن را کوچک جلوه می‌داد. تمرکز بیش از اندازه ترامپ روی چین زمینه‌ساز ورود ویروس از اروپا و ناکامی در انجام تست زمینه‌ساز شیوع آن شد.
کرونا در آمریکا بیش از صد هزار قربانی گرفت
 
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در السالوادور، گوآتمالا و نیکاراگوئه افزایش می‌یابد
به گزارش خبرگزاری رویترز، کاریسا اتین، مدیر منطقه قاره آمریکا در سازمان بهداشت جهانی گفت: انتظار می‌رود که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در السالوادور، گوآتمالا و نیکاراگوئه افزایش یابد.
 
ثبت ۷۳ مورد مرگ جدید بر اثر ویروس کرونا در ایالت نیویورک
به گزارش خبرگزاری رویترز، اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۳ نفر بر اثر ویروس کرونا در ایالت نیویورک جان باختند.
 
بحران بهداشتی در آمریکا عامل اختلافات سیاسی
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، در یک سو آمار قربانیان کووید ۱۹ مطرح است که به حدود صد هزار نفر رسیده است و از سوی دیگر عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که در سواحل کالیفرنیا مشاهده می‌شود.
در آمریکا لغو قرنطینه موجب ایجاد اختلاف میان مردم در مورد رعایت پروتکل‌ها شده است. در تصاویر منتشر شده از سوپرمارکتی در استتن آیلند مشتریان که ماسک دارند به زنی که ماسک ندارد حمله می‌کنند.
در مقابل مخالفان استفاده از ماسک هم نارضایتی خود را در شبکه‌های اجتماعی اعلام می‌کنند. این افراد همان کسانی هستند که در زمان قرنطینه در برابر ساختمان‌های دولت‌های محلی تجمع کردند. از دیدگاه این آمریکایی‌ها الزاماتی مانند فاصله گذاری اجتماعی نقض آزادی و حقوق اساسی است.
زنی می‌گوید ما در آمریکا از حقوق قانونی برخوردار هستیم. افراد حق خوردن و تجمع آزادانه دارند.
مرد دیگری می‌گوید زمان باز کردن تگزاس و اجازه دادن به مردم برای کار کردن فرا رسیده است.
این مخالفان قرنطینه از حمایت شخص دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برخوردارند. دونالد ترامپ همواره خصومت خود را با قرنطینه نشان داده است، زیرا به اقتصاد آسیب می‌رساند. وی حتی استفاده از ماسک در جمع را رد می‌کند.
جمهوری خواهان همچنین از فرمانداران دموکرات انتقاد می‌کنند که تسهیل قرنطینه در ایالت‌های خود را نمی‌پذیرند. از جمله این ایالت‌ها باید به کارولینای شمالی اشاره کرد که قرار بود کنفوانسیون حزبی جمهوری خواهان در ماه اوت در آن برگزار شود.
دونالد ترامپ در توئیتی نوشت هزاران جمهوری خواه پرشور آماده سفر به کارولینای شمالی در ماه اوت هستند. روی کوپر فرماندار این ایالت باید فورا اعلام کند که آیا امکان استفاده از محل کنوانسیون با تمام ظرفیت وجود دارد یا نه؟ در صورتی که پاسخ با عرض تاسف منفی باشد ناچار خواهیم بود محل دیگری برای برگزاری کنوانسیون حزبی جمهوری خواهان بیابیم.
پس از دو ماه قرنطینه جو بایدن رقیب ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری برای مدت کوتاهی با ماسک در جمع حاضر شد. باید دید کدام یک از این رویکرد‌ها برای راهیابی به کاخ سفید بیشتر مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)