• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۶۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
بین الملل
نیرو‌های مسلح کانادا در گزارشی اعلام کرد

وضعیت وخیم و غیربهداشتی خانه‌های سالمندان در کانادا

پزشکان نظامی در خانه‌های سالمندان به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا مستقر شده و با ساکنان مورد بی توجهی قرار گرفته و دچار سوء تغذیه روبرو شده اند.

وضعیت وخیم و غیربهداشتی خانه‌های سالمندان در کانادا
   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه گاردین چاپ انگلیس، نیرو‌های مسلح کانادا در گزارشی اعلام کردند: پزشکان نظامی در خانه‌های سالمندان به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا مستقر شده و با ساکنان مورد بی توجهی قرار گرفته و دچار سوء تغذیه روبرو شده اند.
پزشکان نظامی اواخر آوریل در مراکز نگهداری از سالمندان در کبک و اونتاریو مستقر شدند تا شیوع کرونا در میان افراد آسیب پذیر را کاهش دهند. آن‌ها در پنج مرکز نگهداری از سالمندان که بیشترین آسیب را در اونتاریو متحمل شده اند، شاهد مواد غذایی فاسد و وجود حشرات موذی بوده اند.
در یکی از تأسیسات، ساکنان چند هفته حمام نرفته بودند. در یک مرکز دیگر، کارکنان سخنان توهین آمیز یا نامناسبی را خطاب به ساکنان به کار می‌بردند. بی توجهی به بهداشت و درمان ساکنان اغلب به ابتلای ساکنان به کرونا منتهی شده و این موضوع در همه مراکز مورد بررسی، مستند سازی شده است.
در این گزارش آمده است: در برهه ای، بیماران به مدت یک تا دو ساعت از کارکنان می‌خواستند به آن‌ها کمک کنند، اما کمکی دریافت نمی‌کردند.
جاستین تردو نخست وزیر کانادا گفت: "من با خواندن این گزارش نگران کننده، طیفی از احساسات خشم، غم و یأس را تجربه کردم. این وضعیت بسیار نگران کننده است و همانطور که از ابتدا گفتم، ما باید در خصوص حمایت از سالمندان در سراسر کشور در زمان این همه گیری و پس از آن عملکرد بهتری داشته باشیم. "
خانه‌های سالمندان در کانادا که بسیاری از آن‌ها خصوصی هستند، از همه گیری کرونا متحمل شدید‌ترین آسیب‌ها شده اند. شمار زیادی از ساکنان خانه‌های سالمندان در سراسر کانادا به سبب کرونا جان باخته اند. این خسارت در اونتاریو و کبک که موارد ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در این دو ایالت از سایر نقاط کانادا بیشتر بوده است، کاملاً محسوس است.
۲۲۵ تن در پنج خانه سالمندان که ارتش در اونتاریو به آن‌ها کمک می‌کند جان خود را از دست داده اند. ارتش همچنین متوجه موارد متعددی شده است که کارکنان در زمان برخورد با موارد ویروس کرونا در مورد نحوه استفاده صحیح از تجهیزات مراقبتی شخصی، اطلاع چندانی نداشته اند.
داگ فورد نخست وزیر ایالت اونتاریو در واکنش به انتشار این گزارش در روز سه شنبه گفت: "خواندن این گزارش ها، سخت ترین کاری است که به عنوان نخست وزیر انجام داده ام. احساسی که ما داریم، در برابر سختی‌هایی که این ساکنان و خانواده هایشان مجبور به تحمل آن بوده اند، ناچیز است. زمانی که پای مسئله مراقبت از یک عزیز در میان باشد، هیچ چیز بدتر از احساس یأس نیست. " فورد گفت در پی انتشار این گزارش، دولت وی خواستار پاسخگویی و اجرای عدالت خواهد شد.
ارتش کانادا همچنین اعلام کرد: حدود ۳۶ تن از کارکنان خانه‌های سالمندان در اونتاریو و کبک به کرونا مبتلا شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش عضو نوجوان کانون چهارمحال و بختیاری در جشنواره ملی شعر کودک ایران
۳۵ هزار معلول آذربایجان‌غربی زیر چتر حمایتی بیمه سلامت
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دما در خوزستان
یک کشته و ۳۲ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اعلام برنامه های ۱۳ آبان در خراسان رضوی
کشف کالای قاچاق در یزد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های انتخابات الکترونیک
درخشش بانوی اردبیلی در جام جهانی پاراتیراندازی
پیش‌بینی افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک
ایجاد اشتغال و کمک به تولید در خوزستان با واگذاری اراضی ملی
سقوط ۱۰ پایه برق در دهستان خیر آباد گچساران
رقابت دختران در مسابقات دوومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیش‌ بینی بارش باران و برف در خراسان رضوی
صدور حوله‌های الکترونیکی انواع نهاد‌های کشاورزی در استان
دادوستد بیش از ۱.۶ تن زعفران نگین
توقیف بیل مکانيکی قاچاق در الیگودرز
برگزاری رزمایش ارزیابی پایداری سیگنال رسانی در رسانه ملی
توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق ۳۰ میلیاردی در خراسان جنوبی
برگزاری همایش بزرگ خودرویی و موتوری در البرز
درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در رتبه‌بندی کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)