• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۷۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۱
بین الملل » تحلیلی
به دنبال انتشار ویدویی از رسانه خبری « راپتلی»

معترضان به قتل یک سیاهپوست پرچم آمریکا را به آتش کشیدند

زد و خورد پلیس لس آنجلس با یک مرد سپاهپوست که به مرگ وی منجر شد‏، موجی از اعتراضات شدید را بدنبال داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏، رسانه خبری « راپتلی» وابسته به شبکه «راشا تودی» روسیه در صفحه توئیتر خود ویدیویی از اعتراضات به کشته شدن یک سیاهپوست هنگام بازداشت به دست یک پلیس سفیدپوست مینه سوتا منتشر کرد.
در این ویدیو، معترضان بزرگراهی را در لس آنجلس مسدود کردند و پرچم آمریکا را به آتش کشیدند.
به تازگی ویدیویی منتشر شد که در آن مامور پلیس هنگام بازداشت مرد سیاه‌پوست به نام «جورج فلوید» تقریبا ۴۰ ساله، زانویش را روی گردن وی فشار می‌دهد و این فرد به سختی در حالی که تقلا می‌کند نفس بکشد، به پلیس سفید پوستی که وزنش را روی گردن او انداخته می‌گوید: «نمی‌توانم نفس بکشم» و چند دقیقه بعد در بیمارستانی نزدیک محل درگیری، جان خود را از دست می‌دهد.
انتشار این فیلم موج اعتراضات شدیدی در آمریکا به دنبال داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
خشم و خشونت معترضان به قتل یک سیاه پوست وارد دومین شب شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مینیاپولیس‏، خشم و اعتراض در بزرگترین شهر ایالت مینه سوتای آمریکا علیه دخالت پلیس در کشته شدن یک سیاه پوست وارد دومین شب خود شد.
در دومین شب اعتراض تظاهرکنندگان خشمگین آمریکا به دست داشتن پلیس در قتل یک سیاه پوست و درگیری تظاهرکنندگان با نیروهای پلیس ضد شورش، بسیاری از فروشگاهها غارت و به آتش کشیده شد.
نیروهای پلیس نیز با استقرار در خیابان های مینیاپولیس از شهرهای شمالی آمریکا به منظور تلاش برای جلوگیری از گسترش دامنه تظاهرات و خشم معترضان به سوی تظاهرکنندگان گاز اشک آور و گلوله های لاستیکی شلیک کردند.
بر اساس گزارش ها، در پی ادامه گسترش اعتراضات به قتل جرج فلوید کارگر ۴۶ ساله رستوران در این حادثه که تازه‌ترین کشتار غیر قابل توجیه نیرو‌های پلیس علیه شهروندان آمریکایی آفریقایی تبار در این کشور قلمداد می‌شود و قرار است در روز‌های آینده اینگونه اعتراضات ادامه یابد، مقامات مینیاپولیس از شهر‌های اطراف همچون سنت پال خواستار اعزام نیرو‌های گارد ملی و نیرو‌های پلیس برای مقابله با افزایش اینگونه اعتراضات مردمی شدند.
ماموران آتش نشانی بامداد امروز با استقرار در یکی از مناطق شلوغ این شهر سرگرم عملیات خاموش کردن بیش از ۲۰ مرکز تجاری بودند که در شعله‌های آتش می‌سوخت.
در این حوادث یک نفر به ضرب گلوله که گفته می‌شود از سوی نیرو‌های پلیس یا یکی از صاحبان فروشگاه شلیک شده، زخمی شده است.
افزون بر آن، معترضان با استقرار و اجتماع در مقابل منزل یکی از چهار نیروی پلیس سفید پوست متهم به بازداشت و مرگ فلوید و همچنین محل سکونت مایک فریمن دادستان منطقه‌ای هنپین به تظاهرات و اعتراضات خود ادامه دادند. در دیگر مناطق شهر معترضان با برگزاری تظاهرات آرام در محلی که فلوید از سوی نیرو‌های پلیس بازداشت شده بود به منظور ادای احترام دسته‌های گل بر زمین قرار دادند.
برادر مقتول سیاه پوست در گفتگو با سی ان ان گفت: مقامات نیرو‌های پلیس که از داخل اداره پلیس تیراندازی کرده و آزاد هستند باید بازداشت و به دلیل ارتکاب قتل محاکمه شوند، زیرا آن‌ها باید پاسخگوی همه چیز باشند چرا که معترضان هم اکنون خواستار اجرای عدالت هستند.
وی افزود: معترضان از اینکه می‌بینند سیاه پوستان همچنان جان خود را از دست می‌دهند به شدت خشمگین، عصبانی و نگران هستند.
لس آنجلس نیز شاهد برگزاری صحنه‌های خشم و اعتراض شهروندان این شهر علیه دخالت پلیس آمریکا در کشته شدن یک فرد سیاه پوست بود. تظاهرکنندگان همچنین شیشه‌های دو خودروی نیرو‌های پلیس بزرگراه را شکستند که در این حادثه یکی از آنان بر اثر سقوط از بالای سقف خودروی پلیس زخمی شد.
خبرگزاری فرانسه همچنین افزود: مقامات حقوق بشری سازمان ملل متحد خواستار اقدام آمریکا در واکنش به حادثه قتل یک سیاه پوست در این کشور شدند.
میچل باچلت، کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز ضمن هشدار درباره مرگ جرج فلوید که در بازداشت نیروهای پلیس آمریکا بود، از مقامات این کشور اتخاذ «اقدام جدی» برای توقف کشتار شهروندان آمریکایی آفریقایی تبار غیر مسلح را در این کشور خواستار شد.
وی با اشاره به تازه ترین حادثه کشتار شهروندان آمریکایی آفریقایی تبار غیر مسلح از سوی نیروهای پلیس و اعضای عادی جامعه تاکید کرد، مقامات آمریکا جهت جلوگیری از این گونه کشتارها و همچنین اجرای عدالت در زمان وقوع این گونه وقایع، باید تدابیر جدی اتخاذ کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانش آموز شهرستان شاهین دژ
ترافیک سنگین در محور‌های استان مازندران
انتشار اسناد آمریکایی درباره شهید بهشتی در یک کتاب پژوهشی
سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی
پویش ملی کلاه‌ها روی زمین؛ حمایت غارنوردان ایران از خواب زمستانی خفاش‌ها
آغاز ساخت نخستین زمین گلف و مینی‌گلف خراسان رضوی در مشهد
افزایش ۵۰ درصدی بهره‌مندان از خدمات درمان ناباروری در بیمه سلامت اردبیل
تدوین آیین‌نامه ارتقای اساتید با رویکرد فناوری و اثربخشی اجتماعی
برداشت نزدیک به ۶۰ تن زالزالک در اشنویه
کشف ۳۲۱ رأس دام قاچاق در پیرانشهر
ترکمنستان و ایران همکاری‌های بین‌منطقه‌ای را گسترش می‌دهند
برپایی بیمارستان صحرایی در محل زمین لرزه فرضی سمنان
تدوین ۱۰ طرح پیشران اقتصادی در اصفهان
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی
 هوای صاف و افزایش دما در روز‌های آینده
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
اجرای عملیات امداد و نجات مصدومان زمین لرزه فرضی در سمنان
لیگ قهرمانان اروپا؛ برد پرگل سیتی در شب توقف بارسا
برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در میناب
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)