• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علی صادقی تبار

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته است

عضو هیأت علمی پژوهشگاه درمان ناباروی ابن سینا گفت: با تحولات شگرف دانش پزشکی و درمان‌های متعدد و حمایت‌های قانونی برای زوج‌های نابارور شعار پایان ناباروری تحقق یافته است.

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته استآقای دکتر علی صادقی تبار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: امروزه برای تمامی معضلاتی که منجر به ناباروری می‌شود درمان‌هایی پیدا شده است ضمن اینکه حمایت‌های قانونی نیز برای زوج‌های نابارور تأمین شده تا جایی که در نهایت یک خانواده می‌تواند با کمک به یکی از این راه‌ها فرزندی به صورت قانونی و رسمی در شناسنامه ثبت کند.
وی افزود: بسیاری از این درمانها، درمان‌های کلاسیک پزشکی برای پدر و مادر است، درمان‌های جایگزین نیز زنجیره نهایی و حلقه نهایی را برای حذف واژه ناباروری ایجاد کرده که درمان ناباروری را صد در صد کرده است.
آقای دکتر صادقی تبار با تأکید بر اینکه ممکن است درمان‌ها نیاز به زمان طولانی داشته و هزینه بر باشد گفت: درمان ناباروری ماهیتش متفاوت است، زوجی که تصمیم به بارداری دارند و بعد از یکسال اقدام برای بچه دار شدن بصورت طبیعی باروری صورت نگیرد می‌توانند اقدام به درمان کنند، همانطور که هر اقدام موفق به باروری نمیشود در درمان ناباروری نیز پشتکار و حوصله برای استمرار درمان و اعتماد به پزشک، شعار «پایان ناباروری» را محقق می‌کند.
وی درباره کمک بیمه‌ها برای پرداخت این هزینه‌ها به زوجین تحت درمان گفت: هر چند عزم بر این شده است که خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه باشد، اما هنوز بخوبی این اتفاق نیفتاده، یعنی بخشی از خدمات پاراکلینیک و بخشی از درمان‌های دارویی تحت پوشش است، اما خدمات ناباروری «آی وی اف» و «آی یو آی» هنوز تحت پوشش نیست.
مدیر مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا افزود: شانس موفقیت در درمان‌های نابارور مثل همان شانس موفقیت در بارداری طبیعی زوجین است، قرار نیست هر درمان منجر به موفقیت شود، چون هر بار درمان ۳۰ تا ۳۵ درصد احتمال موفقیت دارد، بدین ترتیب حدود ۳ بار هر زوج باید درمان را انجام دهد، بر اساس احتمالات شاید برخی زوجین ۴ تا ۵ بار باید روال درمان را طی کنند و هر بار درمان هزینه‌های خود را دارد که بیمه می‌تواند حامی این زوج‌ها برای رسیدن به فرزند باشد.
وی خاطر نشان کرد: درمان‌های ناباروی در بخش‌های دارویی، پاراکلینیکی و جراحی به بیمه نیاز دارد در حالی که بیمه فقط بخشی از هزینه‌های دارویی و ازمایشگاهی را می‌پردازد و به طور مثال بخش سونوگرافی‌های مکرر برای بررسی میزان تحریک تخمک گذاری و پاسخ تخمدان‌ها و یا هزینه‌های جنین شناسی و عمل‌هایی که برای تخمک گرفتن و انتقال جنین به بدن مادر که مستلزم ابزار و لوازمی است که بیمه‌ها هزینه‌ها را قبول نمی‌کنند.
آقای دکتر صادقی تبار درباره هزینه‌های این درمان‌ها گفت: هر درمان بنابر میزان پاسخگویی بدن و نوع درمان و نوع دارو و جراحی شاید در هر نوبت تا ۱۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد که این هزینه در بخش‌های خصوصی و مراکز دانشگاهی متفاوت است.
وی افزود: این هزینه‌ها در مقایسه با سایر نقاط دنیا خیلی ارزان است و تعداد قابل توجهی از زوج‌های نابارور کشور‌های همجوار و همسایه برای درمان ناباروری به ایران سفر می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)