• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علی صادقی تبار

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته است

عضو هیأت علمی پژوهشگاه درمان ناباروی ابن سینا گفت: با تحولات شگرف دانش پزشکی و درمان‌های متعدد و حمایت‌های قانونی برای زوج‌های نابارور شعار پایان ناباروری تحقق یافته است.

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته استآقای دکتر علی صادقی تبار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: امروزه برای تمامی معضلاتی که منجر به ناباروری می‌شود درمان‌هایی پیدا شده است ضمن اینکه حمایت‌های قانونی نیز برای زوج‌های نابارور تأمین شده تا جایی که در نهایت یک خانواده می‌تواند با کمک به یکی از این راه‌ها فرزندی به صورت قانونی و رسمی در شناسنامه ثبت کند.
وی افزود: بسیاری از این درمانها، درمان‌های کلاسیک پزشکی برای پدر و مادر است، درمان‌های جایگزین نیز زنجیره نهایی و حلقه نهایی را برای حذف واژه ناباروری ایجاد کرده که درمان ناباروری را صد در صد کرده است.
آقای دکتر صادقی تبار با تأکید بر اینکه ممکن است درمان‌ها نیاز به زمان طولانی داشته و هزینه بر باشد گفت: درمان ناباروری ماهیتش متفاوت است، زوجی که تصمیم به بارداری دارند و بعد از یکسال اقدام برای بچه دار شدن بصورت طبیعی باروری صورت نگیرد می‌توانند اقدام به درمان کنند، همانطور که هر اقدام موفق به باروری نمیشود در درمان ناباروری نیز پشتکار و حوصله برای استمرار درمان و اعتماد به پزشک، شعار «پایان ناباروری» را محقق می‌کند.
وی درباره کمک بیمه‌ها برای پرداخت این هزینه‌ها به زوجین تحت درمان گفت: هر چند عزم بر این شده است که خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه باشد، اما هنوز بخوبی این اتفاق نیفتاده، یعنی بخشی از خدمات پاراکلینیک و بخشی از درمان‌های دارویی تحت پوشش است، اما خدمات ناباروری «آی وی اف» و «آی یو آی» هنوز تحت پوشش نیست.
مدیر مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا افزود: شانس موفقیت در درمان‌های نابارور مثل همان شانس موفقیت در بارداری طبیعی زوجین است، قرار نیست هر درمان منجر به موفقیت شود، چون هر بار درمان ۳۰ تا ۳۵ درصد احتمال موفقیت دارد، بدین ترتیب حدود ۳ بار هر زوج باید درمان را انجام دهد، بر اساس احتمالات شاید برخی زوجین ۴ تا ۵ بار باید روال درمان را طی کنند و هر بار درمان هزینه‌های خود را دارد که بیمه می‌تواند حامی این زوج‌ها برای رسیدن به فرزند باشد.
وی خاطر نشان کرد: درمان‌های ناباروی در بخش‌های دارویی، پاراکلینیکی و جراحی به بیمه نیاز دارد در حالی که بیمه فقط بخشی از هزینه‌های دارویی و ازمایشگاهی را می‌پردازد و به طور مثال بخش سونوگرافی‌های مکرر برای بررسی میزان تحریک تخمک گذاری و پاسخ تخمدان‌ها و یا هزینه‌های جنین شناسی و عمل‌هایی که برای تخمک گرفتن و انتقال جنین به بدن مادر که مستلزم ابزار و لوازمی است که بیمه‌ها هزینه‌ها را قبول نمی‌کنند.
آقای دکتر صادقی تبار درباره هزینه‌های این درمان‌ها گفت: هر درمان بنابر میزان پاسخگویی بدن و نوع درمان و نوع دارو و جراحی شاید در هر نوبت تا ۱۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد که این هزینه در بخش‌های خصوصی و مراکز دانشگاهی متفاوت است.
وی افزود: این هزینه‌ها در مقایسه با سایر نقاط دنیا خیلی ارزان است و تعداد قابل توجهی از زوج‌های نابارور کشور‌های همجوار و همسایه برای درمان ناباروری به ایران سفر می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)