• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
سیاسی » عمومی
یادداشت روز

حکومت اسلامی؛ بالاترین نعمت الهی

حکومت اسلامی عالی‌ترین دستاورد جامعه الهی بعد از رسیدن به توانمندی و اقتدار در مسیر تمدن سازی است و بالاترین نعمت الهی هم محسوب می‌شود.

حکومت اسلامی؛ بالاترین نعمت الهیمبانی مشروعیت سیاست ها و رفتارهای اجتماعی هم از حکومت اسلامی ناشی می شود و اینجاست که حکومت اسلامی باید فلسفه امور اجتماعی را در همه عرصه ها به خوبی تبیین کند و اندیشه های آرمانی و عرشی و دینی باید در روی فرش هم پیاده سازی شود.
به فرموده قرآن کریم ؛ مومنان کسانی هستند که وقتی دارای توان و قدرت شدند برای اقامه احکام دینی و استقرار آرمان های خدایی در روی زمین تلاش می کنند تا جامعه مدینه النبی (ص) همراه با قرائت ائمه معصومین شکل بگیرد.
الَّذینَ إِن مَکَّنّاهُم فِی الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّکاةَ وَأَمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنکَرِ ۗ وَلِلَّهِ عاقِبَةُ الأُمورِ﴿ حج ۴۱﴾
همان کسانی که هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا می‌دارند، و زکات می‌دهند، و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، و پایان همه کارها از آن خداست.
حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند" سیاست مُدُن از اسلام سرچشمه می گیرد.
یکی از اصلی‌ترین محورهای نهضت تاریخی و الهی امام خمینی (ره) تشکیل حکومت اسلامی بوده است که آغاز آن در سال 1357 محقق شد. نظام سیاسی و حکومتی برآمده اسلام، از موضوع های بسیار محوری و بنیادین در اندیشه‌ سیاسی حضرت امام خمینی (ره) محسوب می‌شود. امام راحل ، دین اسلام را از گوشه مساجد و خانه ها به سطح جامعه آوردند و نشان دادند اسلام دین زندگی و اداره جامعه است.
‌ امام (ره) در وصیت نامه خودشان می فرمایند: «اسلام و حکومت اسلامی پدیده‌ الهی است که با به‌کاربستن آن، سعادت فرزندان خود را در دنیا و آخرت به بالاترین وجه تأمین می‌کند ... و مکتبی است که برخلاف مکتب‌های غیر توحیدی، در تمام شئون فردی و اجتماعی و مادی و معنوی و فرهنگی و سیاسی و نظامی و اقتصادی دخالت و نظارت دارد و از هیچ نکته، ولو بسیار ناچیز فروگذار ننموده است. اسلام آمریکایی در زمان شاه هم بود، کسی حق نداشت دخالت در هیچ امری کند، اسلام آمریکایی این بود که ملّاها باید بروند درسشان را بخوانند چه کار دارند به سیاست، با صراحت لهجه می گفتند، از بس تزریق شده بود در مغزها باورشان آمده بود که ما باید برویم در مدرسه درس بخوانیم ، چه کار داریم به اینکه به ملت چه می گذرد.»
اما در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب باید به سمت نظام سازی در حوزه های اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی برویم.
بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ؛ سیاست نامه و راهبرد کلان و آشکار نظام برای عبور از مراحل گذار و رسیدن به مرحله تثبیت در مسیر تمدن سازی نوین است.
یکی از شاخص های تحقق این اهداف ، افزایش کارآمدی نظام در تراز جهانی است که شامل مدیریت همه مزیت ها و فرصت های پیشرفت همراه با عدالت به نفع همه مردم ایران اسلامی می شود و همه موانع را هم باید برطرف کند.
همه نهادها و مدیران در نظام باید نقشه راه بیانیه گام دوم را در حوزه مسئولیت تام خود تهیه و اجرا کنند.
نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از چهل سال بالندگی دوره ای پر معنویت و پر برکت را در پیش دارد و همه انتظار دارند برگ های زرین دیگری به کارنامه درخشان آن در منطقه و جهان افزوده شود و به یاری خدا و با دعا و عنایت اهل بیت (س) صفحه ای دیگر از ترجمان تمدن ایرانی اسلامی ثبت خواهد شد.
ماموریت مشترک همه قوا و همه مردم و مسئولان همان "افزایش کارآمدی" نظام در اجرای بیانیه گام دوم است تا مثلث پیشرفت همراه با عدالت و آمایش سرزمین و جمعیت با استحکام بیشتری استقرار یابد.
مردم ایران بهترین، شایسته‌ترین و دوست داشتنی‌ترین مردم دنیا هستند، این مردم شایسته خدمتند، شایسته داشتن جامعه‌ای پیشرفته و آباد با آینده‌ای بسیار روشن هستند.
مهمترین ویژگی برنامه ریزی هم باید حرکت بر بستر عقلانیت تشریعی باشد و آغازی متمایز و متفاوت در عرصه تدوین پیدا کند و سد برنامه ریزی تکوینی را پشت سر بگذارد و مبانی خود را بر بستر عقلانیت تشریعی تشکیل دهد.

اسماعیل محمدی؛ 
دبیر خبر خبرگزاری صداوسیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین تمرین تیم فوتبال امید ایران در دبی
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر ورود گردوخاک عراقی به استان
­حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در دیدار‌های لیگ برتر
وضعیت استان کهگیلویه و بویراحمد به دنبال بارش‌های سیل‌آسا
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
امدادرسانی هلال احمر در مناطق سیلزده در خوزستان
۴۴۰۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی تحت مطالعات خاک‌شناسی
تمرکز مدیران بر افتتاح پروژه‌های دهه فجر و تحویل واحد‌های مسکونی
انتخاب اعضای هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در قم
رویداد علمی پرواز تا ثریا در لرستان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات مرکز انتقال خون گرمسار
پایان مسابقات مچ‌اندازی بانوان قهرمانی باشگاه‌های استان در فلاورجان
درمان زوج‌های نابارور بهترین مسیر برای افزایش فرزندآوری
تا پایان امسال؛ بهره برداری از جاده چیت پلنت حدفاصل آغاجاری به میانکوه
چهارسوی فرهنگ و هنر هفتم دی قم
تقویت سامانه بارشی از فردا در لرستان
مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیر حضوری شد
پایان تلاش نمایندگان ایران در شطرنج سریع قهرمانی جهان
برگزاری نشست «علوم اجتماعی اسلامی با رویکرد کاربردی» در دانشگاه تهران
انجام ۶۴ عملیات توسط آتش نشانان مسجدسلیمان در پی وقوع سیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
اوج فعالیت سامانه بارشی فردا در استان
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
سرنوشت مبهم وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۵
مدارس ابتدایی تهران فردا مجازی است
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
صدور قبض ۵۰۰ میلیون تومانی گاز برای مشترک بدمصرف تهرانی
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۳ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
مذاکره با روسیه برای ساخت فاز‌های بعدی نیروگاه بوشهر  (۱ نظر)