• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۶۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال
با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری

رونمایی از طرح های جدید بیمه برای بازنشستگان

آیین امضای تفاهم نامه اعطای بیمه نامه‌های تخفیفی و تقسیطی بیمه ملت به بازنشستگان و موظفین کشوری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این مراسم با تاکید بر تلاش این صندوق برای حفظ شأن بازنشستگان و هرچه ساده‌تر کردن فرآیند‌های خدمت رسانی به آنان گفت: براساس این تفاهم نامه، تمامی بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بیشتر از ۶۰۰ هزار تومان خالص دریافتی داشته باشند، می‌توانند از خدمات بیمه‌ای این طرح جدید بهره‌مند شوند.
اکبر افتخاری گفت: بنابراین تفاهم نامه که دو سال اعتبار دارد، بازنشستگان می‌توانند علاوه بر تخفیف‌های رایج شرکت‌های بیمه‌ای، بیمه‌نامه شخص ثالث خودرو را با ۲.۵ (دو و نیم) درصد تخفیف؛ بیمه‌نامه بدنه خودرو را با ۳۰ درصد تخفیف؛ بیمه‌نامه آتش‌سوزی منازل مسکونی را با ۲۵ درصد تخفیف و بیمه‌نامه عمر و حادثه انفرادی را با شرایط ویژه به همراه پوشش کرونا از شرکت بیمه ملت خریداری کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گفته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، بازنشستگان با مراجعه به نمایندگی‌های بیمه ملت در سراسر کشور و اعلام کدملی و شماره دفترکل بازنشستگی خود و پس از پرکردن فرم اعلام رضایت کسر اقساط از حقوق، می‌توانند با کارت بانک صادرات که حقوق دریافت می‌کنند یا هر کارت بانکی دیگری بیمه نامه مورد نظر خود را خریداری کنند.
افتخاری با بیان اینکه این ششمین طرح عملیاتی برای خدمت به بازنشستگان است: تفاوت این طرح با طرح‌های قبلی، گستردگی و تنوع آن است که در کل کشور قابل دسترس است.
وی افزود: ضریب نفوذ صنعت بیمه در کشورمان پایین است و باید همه افراد جامعه به مساله بیمه و بیمه نامه‌های متنوعی که وجود دارد، ورود کنند و برای آرامش خود و خانواده و تامین امنیت زندگی از این خدمت استفاده کنند. 
افتخاری یادآور شد: نشانی نمایندگی‌های بیمه ملت در سراسر کشور از طریق سایت این شرکت و همچنین سایت صندوق بازنشستگی قابل دسترس است.
 
 افتتاح درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از افتتاح درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی sabasrm.ir خبر داد و گفت: بازنشستگان می‌توانند اطلاعات مربوط به خدمات ارائه شده در این صندوق را از طریق این درگاه اینترنتی پیگیری کنند.
وی گفت: این درگاه به منظور یکپارچه سازی سامانه‌های ارائه خدمت و ارتباط با ذی نفعان صندوق بازنشستگی راه اندازی شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 پرداخت افزایش حق عائله مندی و اولاد از خرداد 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به افزایش حق عائله مندی و اولاد بازنشستگان این صندوق اظهار داشت: حق عائله مندی و اولاد با محاسبه ۱۵ درصد افزایش، در حقوق خردادماه به همراه تفاوت ماه‌های فروردین و اردیبهشت واریز می‌شود. 
 
 کمیته ویژه همسان سازی پیگیر این نیاز اساسی بازنشستگان است 
وی در خصوص همسان سازی حقوق نیز با تاکید براینکه حقوق بخشی از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری واقعا پاسخگوی نیاز و زندگی این عزیزان نیست، گفت: نشست‌های متعددی با دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین سایر مسئولان کشور برگزار شده و این موضوع دغدغه همه ما است. 
افتخاری با بیان اینکه همسان سازی حقوق اولویت صندوق بازنشستگی است، تصریح کرد: کمیته ویژه حقوق و همسان سازی تشکیل شده و با جدیت در حال بررسی و کارشناسی است تا با رسیدن به یک فرمول مشخص اثرگذاری لازم را در بودجه سال ۱۴۰۰ داشته باشد و این دغدغه یک بار برای همیشه برطرف شود.
 
 بررسی طرح‌هایی برای ارائه خدمت دندانپزشکی به بازنشستگان 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بیمه دندانپزشکی را یکی از مهم‌ترین انتظارات بازنشستگان در حوزه درمان عنوان کرد و افزود: هزینه‌های دندانپزشکی بسیار بالا است و اگر بخواهیم این خدمت را در بیمه تکمیلی پوشش دهیم نیازمند اعتبار ویژه‌ای هستیم. بنابراین، در قرارداد فعلی کمک هزینه یک دست دندان منظور شده و در کنار آن نیز تلاش می‌کنیم تا با کمک بیمه ملت، این خدمت در قالب تخفیف و کاهش هزینه اجرایی شود.
افتخاری اظهار داشت: پس از رسیدن به طرح مشخصی در این زمینه، اطلاع رسانی آن انجام خواهد شد.
 
دل فراز، مدیرعامل شرکت بیمه ملت
 نمایندگی‌های بیمه ملت پاسخگوی بازنشستگان هستند 
اسماعیل دل فراز، مدیرعامل شرکت بیمه ملت هم در سخنانی با اشاره به اینکه بخش عمده سهام این شرکت از آن بازنشستگان کشوری است، گفت: بازنشستگان و وظیفه بگیران صندوق بازنشستگی کشوری می‌توانند با مراجعه سایت بیمه ملت به نشانی اینترنتی melat.ir یا تماس با شماره تلفن ۸۵۳۳۳ از جزئیات این طرح جدید و نشانی نمایندگی‌های بیمه ملت در سراسر کشور کسب اطلاع کنند.
او با بیان اینکه نمایندگی‌های بیمه ملت آماده ارائه خدمات به بازنشستگان هستند، گفت: هنگام خرید هر بیمه‌نامه ۲۰ درصد بهای آن به صورت نقدی پرداخت و مابقی طی ۱۱ قسط از حقوق بازنشستگان کسر خواهد شد. 
وی افزود: کافی است بازنشستگان در هنگام خرید بیمه‌نامه، علاوه بر ارایه کارت ملی، شماره دفتر کل خود را به متصدی مربوطه در شرکت بیمه ملت اعلام کنند و با امضای یک فرم مخصوص، بپذیرند که اقساط بیمه‌نامه از حقوق ماهانه‌شان کسر شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام میخواهیم ازبیمه تکمیلی جدیدانصراف دهیم چون مابیمه تکمیلی هستیم
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)